کوماسکی، مدیر مرکز آکادمی شکلات میلان پس از ۱۰۰ ساعت کار مداوم با گروهی متشکل از ۶ شیرینیپز با استفاده از ۵۰ کیلوگرم آرد، ۳۸ کیلوگرم کره، ۲۵ کیلوگرم شکر و مقادیر بالایی شکلات تلخ، کشمش، خلال پوستپرتقال، آب و زرده تخممرغ این کیک کریسمس غولپیکر را که رسما در کتاب رکوردهای جهان – گینس – ثبت شده طبخ کرده است.
این کیک کریسمس ایتالیایی معروف به پانهتونه را شهردار بپه سالا با حضور عضو شورای گردشگری میلان روبرتا گواینری در گالری ویتوریو امانوئله دوم برید.
2121
نظر شما