مدیران دستگاه‌های اجرایی باید پاسخ‌گوی عملکرد خود در فضای مجازی باشند

ایسنا نوشت:استاندار چهارمحال وبختیاری گفت : لازم است مدیران نسبت به مطالب منتشر شده در فضای مجازی عکس العمل وحساسیت نشان دهند .

اقبال عباسی  در نشست شورای اداری چهارمحال و بختیاری افزود :خطای ارتباطی باعث افزایش خطای شناختی می شود و ارتباط غیر موثر و سوء ارتباط باعث می شود که این ارتباط غیر موثر باعث بروز مشکل برای افراد می شود.

وی از مدیران دستگاه های اجرایی خواست به صورت ویژه با جوانان، معتمدان، نخبگان، بانوان مرتبط با دستگاه های اجرایی، رسانه ها و فعالان مجازی ارتباط گیری مستمری داشته باشند.

عباسی تاکید کرد : گاهی در فضای مجازی بیان می شود که برخی از مسوولان از خودروهای دولتی بدون مرخصی به شهرستان ها سفر می کنند اگر این نکته صحیح باشد باید مدیران در سفر به شهرستان ها یا شرکت در مراسم ترحیم، مرخصی بگیرند و با خودرو شخصی خود به شهرستان ها سفر کنند و حداقل با خودروهای شاسی بلند در این مراسم ها شرکت نکنند.

وی از افزایش ۵۰ درصدی بودجه سال ۹۸ خبر داد وگفت این  افزایش  به آسانی به دست نیامده است بلکه تلاش بسیاری برای آن شده است و این تحقق افزایش اعتبارات برای مردم تبیین شود.

وی با اشاره به برخی از مطالب منتشر شده در فضای مجازی تصریح کرد : باید به انتقادات هدف دار تخریب گرا پاسخ داده شود، از سوی دیگر مدیران ارتباط خود را با نخبگان و افشار مختلف مردم بشتر از گذشته کنند و جلسه های مختلف را برگزار برپا کنند و تورهای معرفی دستاوردهای حوزه خود را برای مردم، رسانه ها و نخبگان برگزار کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری همدلی را نیاز مدیران و همه دستگاه های حاکمیتی در خدمت رسانی به مردم عنوان کرد و گفت: تقویت فضای گفت وگو با همه اقشار و گروه های مردمی برای تبیین دستاوردها و رفع کمبودها یک ضرورت است.

به گفته وی، تزریق نگرانی به جامعه باعث سرخوردگی و ناامیدی مردم می شود و اگر کاستی در خدمت رسانی به مردم وجود دارد، باید آن را رفع کرد.

استاندار بر تشکیل ستاد سفر در هر شهرستان به منظور ارائه خدمات بهتر، مطلوب‌تر به مسافران نوروزی و حفظ محیط‌ زیست اطراف و ورودی‌های شهر تاکید کرد و گفت: در روزهای پایانی سال کمیسیون تنظیم بازار تشکیل تا با احتکار و گران‌فروشی به شدت مبارزه شود و مردم بدانند مسئولان در کنار آن‌ها هستند، همچنین در خصوص کالاهای اساسی جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

رئیس سازمان مدیریت برنامه ریزی استان نیز از رشد ۵۱/۵ درصدی اعتبارات هزینه وتملک دارایی دراستان خبرداد وگفت این اعتباراز ۸۷۳ میلیارد تومان در سال جاری به یک هزار و ۳۹۷ میلیارد تومان در سال ۹۸ رسیده است، به طوری که اعتبارات سال آتی از رشد ۵۱.۵ درصدی نسبت به سال جاری برخوردار خواهد بود.

طهمورث الیاسی بختیاری ، با اشاره به برنامه ششم توسعه، اظهار کرد: اکنون این برنامه دومین سال خود را پشت سر می‌گذارد که لازم است برنامه‌ها رصد و پایش شوند و دستگاه‌ها گزارش عملکرد ارائه دهند.
وی با اشاره به تدوین برنامه آمایش استان، افزود: این برنامه چشم‌انداز آینده استان را مشخص می‌کند و اهداف بنیادین و توسعه استان را با استفاده از امکاناتی که در استان وجود دارد دنبال می‌کند.
الیاسی گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان بایستی طرح آمایش سرزمین را به عنوان سند راهبردی میان‌مدت استان مدنظر قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه تهیه و تدوین سند توسعه اشتغال و سرمایه‌گذاری از دیگر اقدامات صورت گرفته است، تصریح کرد: در این طرح به منظور کاهش نرخ بیکاری در استان برنامه‌ریزی شده است و با توجه به اقدامات، منابعی در این زمینه اختصاص داده شده که شاهد کاهش نرخ بیکاری شدیم به طوری که ایجاد ۵۰ هزار شغل با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومان در این سند پیش‌بینی شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان در خصوص واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی، بیان کرد: متاسفانه مقاومت‌های اساسی انجام می‌شود که باید این مقاومت‌ها شکسته و پروژه‌ها به بخش خصوصی واگذار شوند.
وی ضمن گلایه‌مندی از دستگاه‌های اجرایی استان در خصوص واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی، ادامه داد: امسال باید ۱۵۱ پروژه به بخش خصوصی واگذار می‌شد که تعداد اندکی توسط دستگاه‌های اجرایی استان واگذار شد، بنابراین لازم است اهتمام ویژه‌ای نسبت به این امر صورت گیرد.
الیاسی در ادامه در خصوص تهیه و تدوین سند توسعه روستایی، گفت:  طبق این برنامه، سالانه بایستی برای ۷۳ روستا طرح‌های توسعه روستایی تهیه شود که تاکنون برنامه ۱۴۶ روستا در کارگروه توسعه روستایی ارائه شده است.
وی در ادامه در خصوص بودجه سال ۹۸، بیان کرد: تجدید منابع عمومی از محل منابع غیر نفتی از نکات مورد تاکید بوده که باید اقتصاد کشور به نفت کاهش و سهم درآمدهای مالیاتی افزایش یابد.
الیاسی با بیان اینکه بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد از اساسی‌ترین کارها است، اضافه کرد: مجموع اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی سرمایه‌ای در استان از ۸۷۳ میلیارد تومان به یک هزار و ۳۹۷ میلیارد تومان در سال ۹۸ رسیده است، به طوری که این اعتبارات از رشد ۵۱.۵ درصدی نسبت به سال ۹۷ برخوردار شده است.
وی ادامه داد: مجموع اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای نسبت به سال گذشته ۵۴.۴ درصد افزایش یافته است
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گفت: اعتبارات هزینه‌ای استان در سال جاری ۲۱۸ میلیارد تومان بوده که تاکنون ۱۷۳ میلیارد تومان به استان اختصاص داده شده به این معنا که ۷۹.۲ درصد آن تخصیص یافته است.
وی بیان کرد: بایستی درآمدهای عمومی استان در سال جاری به ۲۹۳ میلیارد تومان برسد که تاکنون ۲۲۱ میلیارد تومان آن تحقق یافته است.
الیاسی با اشاره به وجود تقریبا یک هزار و ۷۰۰ پروژه نیمه تمام در استان، خاطرنشان کرد: اعتبار لازم برای اتمام این پروژه‌ها بالغ بر ۹۵۰ میلیارد تومان است که باید از آغاز پروژه‌های جدید پرهیز کرد.

۴۶

کد خبر 1232822

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار