وی افزوده است:معتقدم بخش زیادی از دغدغههایی که امروز فعالان اقتصادی در خصوص نظام بانکی دارند به دلیل عدم رعایت ضوابط اسلامی در روابط فعالان اقتصادی و نظام بانکی است. تودههای مردم نیز چنین ایراداتی را به نظام بانکی وارد میدانند.مراجع تقلید نیز انتقادات جدی نسبت به سود وامهای بانکی دارند. اصلیترین موضوع ما در حوزه مسائل اقتصادی این است که نظام بانکی ما منطبق بر مقتضیات زمانی مباحث فقهی و اسلامی نیست به همین دلیل ارزشهای ما در حوزه اقتصادی امروز دچار مشکل است. صدماتی که در حوزه اقتصادی به کشور وارد شده است ناشی از انحراف از مسیر اصلی انقلاب است، تبعات ناشی از این انحراف مشکلاتی را برای اقتصاد کشور ایجاد کرده است.
سحنان پورابراهیمی در حالی عنوان می شود که وی 7سال است در کسوت نماینده و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، وظیفه داشته شعارهایی را که مطرح می کند در قالب طرح به مجلس ارائه دهد و از اشکالاتی که مدعی آنهاست جلوگیری کند.
بعلاوه نماینده کرمان که مدرس دانشگاه هم هست باید توضیح دهد در دانشگاه کدام مقاله علمی در باره اقتصاد اسلامی را تالیف کرده که به درد اقتصاد کشور خورده باشد. به نظر می رسد وی جز تئوریهای کلاسیک اقتصاد و نطریه های قرون گذشته اقتصاددانان غربی مانند کینز،چیز دیگری تدریس نکرده است.
عده ای از نمایندگان مجلس در واپسین سال مجلس دهم با حرافی و طرح شعارهایی که سالها برای عملیاتی شدن آنها فرصت سوزی کرده اند بدنبال تمدید نمایندگی خود در مجلس و تکیه زدن بر کرسی های سبز بهارستانند و می دانند راحت ترین شغل حکومتی که می توان شعار داد و حرف زد و البته پاسخگو نبود ،نمایندگی مجلس است.
دغدغه های مراجع تقلید در باره اقتصاد اسلامی بخصوص حذف ربا سالهاست که مطرح می شود اما امثال آقای پورابراهیمی که دائما سخن می گویند حتی یک طرح و برنامه عملیاتی برای رفع این دغدغه ارائه کرده اند؟ و یا خدای ناکرده از دین استفاده ابزاری برای قدرت می کنند؟
1717
نظر شما