جریمه سنگین، حبس قطعی و کار اجباری/ پیشنهاد کاربران خبرآنلاین برای مقابله با حیوان‌آزاری

تزریق اسید به سگ‌های خیابانی از سوی پیمانکاران شهرداری با واکنش و اعتراض بسیار همراه شد.

به گزارش خبرآنلاین، از طرفی رئیس پلیس پایتخت از برخورد پلیس با هر گونه حیوان آزاری و ایجاد مزاحمت برای حیوانات خبر داد و گفت: فردی که اقدام به انتشار تصاویر سگ‌کشی و جریحه دار کردن افکار عمومی کرده بود به زودی دستگیر می‌شود.

 خبرآنلاین از کابران خود پرسید که «برای کاهش موارد حیوان‌آزاری چه باید کرد؟» پاسخ کاربران  خبرآنلاین را می‌توانید در ادامه بخوانید:

عده کثیری از کابران معتقد به مقابله به مثل با حیوان آزاران یا حداقل انجام کارهای فرهنگی و تبلیغاتی بودند، علی در این باره نوشت: «یک قانونی باشه که هر کسی هر ازاری به حیوانات برساند همان کار در حقش انجام شود.»، کاربر دیگری گفت: «وضع و اجرای مقررات جزایی سنگین همچون حبس میان مدت و شلاق تعزیری علاوه بر مجازات نقدی سنگین و انجام کار فرهنگی از طریق رسانه های تصویری می تواند در بازدارندگی جانور آزاری به ویژه حیوانات و پرندگان و خزندگان اهلی مؤثر واقع گردد.»، کاربر دیگری به نام علی در ادامه بیان کرد:«جریمه سنگین و حبس قطعی. بدون بخشش و تعلیق. محاکمه علنی. کار اجباری. هیچ حیوان دوپای حق نداره حیوانات و پرندگان دیگه رو اذیت کنه.»، مهدی هم در این باره گفت:«سلام.درمجلس تصویب شودکه هرکسی حیوان آزاری کندازیکماه تاده سال زندانی غیرقابل خریدبه ویاکاردرمزارع کشت(برنج،سویاو.....)به همین اندازه محکوم گرددضمناجرایم نقدی نیزلحاظ شود.». بی نام گفت: «فرهنگ سازی از سن کم در مدارس که حیوانات دوست انسان ها هستند و جزئی از محیط زیست که بدون اون ها طبیعت زیبائی خودش رو از دست می ده، همه چی درست می شه.»

ناصر جوام نظری جالب داد و این طور بیان کرد که: «۱- آموزش برخورد مناسب با حیوانات و پیشگیری از حیوان آزاری در مدارس از دوران کودکی ۲- راه اندازی خط مستقیم گزارشات مردمی در خصوص حیوان آزاری و ایجاد زیرمجموعه نیروهای انتظامی مختص این موضوع (توجه داشته باشیم که بعضی اوقات این حیوان آزاری توسط صاحب حیوان هم انجام می شود و حتی عدم نگهداری صحیح و مراقبت لازم از حیوان هم جزو موارد حیوان آزاری است) ۳- اختصاص ردیف بودجه ویژه و ایجاد فوری مراکز نگهداری از حیوانات در تمامی شهرهای کشور برای نگهداری و عقیم سازی حیوانات تحت نظارت سازمان محیط زیست (دریافت کمکهای مردمی در صورت ناتوانی دولت از تامین بودجه) ۴- نامگذاری هفته ای به عنوان هفته مراقبت از حیوانات و مقابله با حیوان آزاری جهت انجام فعالیت های فرهنگی و ارتقای فرهنگ عمومی نسبت به موجودات زنده اطرافمان و روش صحیح برخورد با این موجودات ۵- وضع قوانین پیشگیرانه در خصوص حیوان آزاری و شدت بخشیدن به مجازات جرایم بر اساس دفعات تکرار (مجازات جایگزین از جمله کار در مراکز نگهداری از حیوانات و مشاوره اجباری روانشناس و سپس جزای نقدی، سلب حقوق شهروندی و در مراحل بعدی حبس و تبعید)»

برخی همین انتشار عکس لاشه سگ‌ها را مصداق بارز خشونت علیه حیوانات دانستند و گفتند: «اول اینکه لطفا در نظر بیارید که انتشار عکس لاشه سگ‌ها اینطوری هم ترویج خشونته هم کار درستی نیست از نظر اخلاقی. درست مثل انتشار عکس لاشه آدمیزادست. دوم اینکه مثل کاری که همه جای دنیا کردند. این خیلی به شکافت اتم مربوط نیست. قانون گذاری دقیق درباره حیوانات، سرپرستی کردن از اونا و پیش بینی کردن نهادهای دولتی و غیر دولتی برای فرهنگ سازی در این باره. از اونجایی که شهرداریا بزرگ ترین حیوان آزارای کشورند کنترل کردن این ماجرا هم خیلی سخت نیست.»

این نظرسنجی اما با حمله تند بعضی از حامیان خشونت علیه حیوانات مواجه شد به طوریکه گفتند باید حیوانات را کشت چون اهلی نیستند و به مردم آسیب می‌رسانند، یا این که برای مصرف خوراکی استفاده شوند تا مگر سودی داشته باشند. آراز در این مورد گفت: «شهرداری تهران کم کاری کرده واقعا! چون همه جای شهر پر شده از سگهای ولگرد و جدا از سر و صدای ناراحت کننده ای که شبها بصورت گله ای ایجاد می کنند ، شانس بیاریم به کودکان، سالخوردگان و حتی خانم های باردار حمله نکنند... در محله ما بعد از چندین گزارش پارسال ساکنین به شهرداری، امسال نه تنها تعداد این سگ ها نه تنها کم نشده بلکه زاد و ولد کرده اند(خلاف ادعای شهرداری در عقیم کردن سگ های ولگرد) در این مورد خاص هم در حقیقت انتشار دهندگان مقصر اصلی هستند که کار را برای شهرداری سخت تر کردند.»، کاربر دیگری این طور اظهار داشت که:«با سلام بمنظور ممانعت از هرگونه حیوان آزاری منجمله سگ آزاری میبایست این حیوانات مانند گوسفند گاو شتر بز مرغ و ... تبدیل به فرآورده های گوشتی شده و به کشور های شرق آسیا صادر شوند مزایای این طرح عبارتند از ۱- اتمام سگ آزاری. ۲- صادرات غیر نفتی‌. ۳- کارآفرینی.»

تعدادی از نظرات در این نظرسنجی از سوی افراد گیاه خوار نوشته شده بود. آیدا جعفریان در این مورد افزود:«حالا چی شده که برا همتون سگ مهم شده اگه کشتن سگ حیوان آزاریه پس کشتن گاو و گوسفند که همه عاشق خوردنشونن چیه؟؟ وقتی همبرگر و هات داگ و پیتزا و استیک با سس باربیکیو و کباب میخورید چرا بفکر اون حیوونای زبون بسته زیر زبونتون نیستید حالا سگ براتون شده بت کم مونده بپرستیدش انقدر فکرتون روشنه که برا مردن گربه پیام تسلیت میفرستید خجالت بکشید همه جای دنیا سگ های ولگرد و هار رو میکشن اگه شما خیلی طرفدارار حقوق حیوانات هستید پس سوسک و ملخ و پشه رو هم نکشید اصلا بذارید شیپیش از سر و کولتون بره بالا چون نباید حیوون بکشید دیگه.»

عده دیگری از کاربران، مصداق حیوان‌آزاری را نگهداری آن‌ها در خانه دانستند. یکی از کاربران گفت: «دوستان به خدا دارید اشتباه میزنید!!! بدترین حیوون آزاری نگهداشتن این بیچاره ها تو خونه هست ینی دقیقا کسایی که دارن سینه چاک میدن برای این حیوونکیا خودشون بدترین حیوون آزارها و ظالم هستن.»

۲۳۵۲۳۲

کد خبر 1293400

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین