بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از باغات سیل‌زده پلدختر و معمولان

معاون وزیر جهاد کشاورزی بهمراه مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان از باغات سیل‌زده پلدختر و معمولان در لرستان بازدید کرد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، محمدعلی طهماسبی، معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی به همراه مهندس حسنی مدیرکل امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی از باغات آسیب دیده از سیل اخیر پلدختر و معمولان بازدید کردند.

محمدعلی طهماسبی معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی به همراه مهندس حسنی مدیر کل میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی، دکتر بازدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان، مدیر باغبانی سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پلدختر از باغات انجیر، انگور و ایستگاه‌های پمپاژ انتقال آب کشاورزی منطقه دمرود افرینه، باغات انجیر زیودار، روستای زورانتل بازدید کردند.

توصیه‌های فنی در خصوص نحوه تغذیه و کوددهی باغات آسیب دیده از سیل

در جریان این بازدید توصیه‌های فنی در خصوص نحوه تغذیه و کوددهی باغات آسیب دیده از سیل ارائه شد و جهت بازسازی و نوسازی باغات آسیب دیده از سیل دستورات لازم در خصوص تأمین ماشین‌آلات سنگین جهت بازسازی صادر شد.

مدیرکل امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی در این بازدید با ارائه توصیه‌های لازم در جهت کشت باغات انگور، خاطرنشان کرد: در باغاتی که خسارت گل و لای در آنان بیشتر است از رقم عالی انگور یاقوتی استفاده شود.

حج زیاد گل و لای در باغات انجیر

مهندس حسنی ادامه داد: در باغات انجیر که حجم گل و لای زیاد است از چال‌کنی استفاده شود تا علاوه بر جلوگیری از هزینه، باغات انجیر در کمترین زمان احیا شوند.

در ادامه، معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی و هئیت همراه جهت بازدید از باغات شهرستان سلسله به ویژه باغات در اراضی شیب دار و کم بازده به این شهرستان سفر کردند.

در ادامه این سفر، معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی و هیات همراه از باغ تکثیر اندام های رویشی گردو شهرستان الشتر که دومین باغ احداث شده در کشور بوده و می تواند از ورود پیوندک های آلوده خارج از کشور از جمله کشور ترکیه جلوگیری نماید بازدید کردند .

مهندس طهماسبی همچنین به صورت نمونه ای از سرشاخه کاری اصلاح و احیای باغات گردو  و کارگاه صنعتی فرآوری و بسته بندی میوه خشک در این شهرستان بازدید کرد.

در شهرستان الشتر هزار و ۷۰۰ هکتار هکتار درخت گردو وجود دارد

در شهرستان الشتر هزار و ۷۰۰ هکتار هکتار درخت گردو وجود دارد که از این مقدار  هزار و ۵۰۰ هکتار بارور بوده و ۲۰۰ هکتار به صورت نهال می باشد  که از این سطح سالانه ۴ هزار تن گردو برداشت می شود و در صورت اصلاح و احیای باغات در آینده ظرفیت تولید گردو در شهرستان الشتر به ۷ هزار و ۵۰۰ تن خواهد رسید.

46

کد خبر 1299177

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار