آئین تجلیل از صنمعتگران و معدنکاران استان سمنان برگزار شد

آئین تجلیل از صنعتگران و معدن کاران استان سمنان در محل سالن اجتماعات استانداری سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان از مسئولان بانک مرکزی خواست مواردی که سبب عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات به کشور می‌شود را برطرف کند.
علی‌اصغر جمعه‌ای ۲۵ تیرماه در مراسم تجلیل  از ۱۸ واحد برتر و نمونه استان و یک پیشکسوت صنعت و معدن استان اظهار کرد: تولید و صادرات دو حلقه به‌هم‌پیوسته هستند و زنجیره اقتصاد با حضور این دو مؤلفه تکمیل خواهد شد.
این صادرکننده و فعال اقتصادی با اشاره به تخصیص ارز دولتی به برخی از واحدهای تولیدی در سطح کشور از بانک ‌مرکزی درخواست کرد: واحدهای دریافت‌کننده ارز دولتی را معرفی کند.
این عضو اتاق ایران گفت: امروز موضوع ارز و بازگشت ارز حاصل از صادرات، یکی از دغدغه‌های جدی واحدهای تولیدی و صنعتی صادرکننده است.
وی با اشاره به اهمیت تولید و تولیدگران خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت این جایگاه است که در تقویم ما، دو روز در سال به‌عنوان روز صنعت و معدن و روز صادرکنندگان نام‌گذاری شده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان با اشاره به فشار حداکثری ناشی از تحریم‌های ظالمانه امریکا تصریح کرد: امروز و در این شرایط دشوار نیاز است که تعامل با بخش خصوصی، بیش‌ازپیش تقویت‌شده و تحکیم یابد.
رئیس پارلمان بخش خصوصی در استان به تمجید از تلاش مسئولان استانی برای حل مشکلات تولیدکنندگان استان پرداخت و افزود: در بین مسئولین استان و بخصوص شخص استاندار و معاونین وی، برای حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی و بخش خصوصی، دغدغه مندی و تلاش و پیگیری بسیار مطلوبی وجود دارد.
جمعه‌ای خاطرنشان کرد: خوشبختانه در استان‌ حمایت، تعامل و توجه مطلوبی با بخش خصوصی وجود دارد ولی نیاز است تا در سطح کشور، ادبیات گفتمان با بخش خصوصی بازنگری شده و گفتمان منطقی بیش‌ازپیش در دستور کار قرار گیرد.
وی بهبود معیشت و ارتقاء سطح رفاه مردم را مستلزم ارتقاء تولید و صنعت در کشور دانست و اضافه کرد: انتظار می‌رود که با انسجام و تعامل بیشتر و تلاش برای رفع مشکلات بخش تولید به بهبود معیشت مردم و بهبود اقتصاد کشور کمک شود.
رئیس هیئت‌مدیره بزرگ‌ترین کارخانه ترانسفورماتور خاورمیانه:
اقتصاد دولتی فضا را به بخش خصوصی بدهد
رئیس هیئت‌مدیره بزرگ‌ترین کارخانه تولیدکننده ترانسفورماتور خاورمیانه با اشاره به شرایط اقتصادی دشوار ناشی از تحریم‌های ظالمانه امریکا، گفت: اقتصاد دولتی امروز باید فضا را به بخش خصوصی دهد.
فرج‌الله معماری، در آیین تجلیل از برترین‌های صنعت و معدن استان سمنان اظهار کرد: در این شرایط باید بخش خصوصی بیش‌ازپیش موردتوجه و حمایت قرار گیرد تا اعتماد برای حرکت روبه‌جلو در فعالان بخش خصوصی تقویت شود.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان ادامه داد: امروز با درآمد پائین نفت و فشار بین‌المللی بسیار زیاد، باید از مصرف‌گرایی فزاینده دوری کرده و الگوی های خود را چه در بخش تولید و چه در حوزه مصرف تغییر دهیم.
تولیدکننده برتر امسال استان سمنان، بابیان اینکه باید سبک زندگی خود را تغییر دهیم افزود: ما فعالان بخش خصوصی در عمل به فرموده مقام معظم رهبری، هر حرکتی که بخواهد برای کشور مشکلی ایجاد کند را حرام شرعی دانسته و از آن اجتناب خواهیم کرد.
رئیس هیئت‌مدیره شرکت آریا ترانسفو شهمیرزاد فشارهای ناشی از تحریم‌های امریکا را بی‌سابقه خواند و اظهار کرد: از ابتدای سال ۹۷ که تحت تحریم‌های ظالمانه مجدد ‌قرار گرفتیم، اقتصاد بدون نفت را در کشور تجربه کردیم که باید گفت چنین فشاری تاکنون در طول تاریخ بر کشور وارد نشده است.
معماری با تمجید از تلاش تولیدگران در این شرایط افزود: اگرچه درآمد نفتی کاهش پیداکرده اما وفور نعمت در فروشگاه‌های کشور داریم و هیچ‌گونه ‌کمبودی در کشور وجود ندارد از همین رو باید قدردان تولیدگران بوده و تولید را حفظ کنیم، ‌چراکه تولید، امنیت را برای کشور به ارمغان خواهد آورد.
وی بابیان اینکه محدودیت‌های ارزی و اقتصادی و تورم در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: باوجوداین محدودیت‌ها باید قدر نعمت امنیت و نعمت بهره‌مندی از این ملت فهیم را بدانیم.

«تولیدگران» نیروی دفاعی کشور در جنگ توأمان نبرد اقتصادی و جنگ با کرونا
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، از تولیدگران به‌عنوان نیروی دفاعی کشور در جنگ توأمان اقتصادی و جنگ با کرونا ویروس نام برد و گفت: تولیدکنندگان و صنعتگران کشور، امروز رزمندگان و ایثارگران غیور خط مقدم جبهه‌های جنگ ‌اقتصادی کشور هستند.
سید عبدالوهاب سهل‌آبادی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در آیین تجلیل از صنعتگران و معدن کاران استان سمنان بابیان اینکه صنعتگران همواره در کنار دولت و ملت بوده و خواهند بود و ارائه خدمت به کشور و مردم را به‌عنوان وظیفه ذاتی خود می‌دانند، اظهار کرد: تولیدگران و صنعتگران، رزمندگان، سربازان و فرماندهان عالی جنگ اقتصادی امروز کشور با دشمنان هستند که باید به‌عنوان نیروی دفاعی کشور در حوزه اقتصاد، موردتوجه قرارگرفته و حمایت شوند.
وی با تأکید بر اینکه تولید یکی از چرخ‌های اصلی اقتصاد کشور است که باید توجه کنیم تا از حرکت روبه‌جلو بازنماند، خاطرنشان کرد: آیین روز ملی صنعت و معدن به این واسطه برگزار می‌شود تا توان صنعتگران و معدن کاران کشور را به رخ جهانیان بکشیم تا بدانند صنعت ما امروز در جایگاه برتر و بالای جهان ایستاده است.
سهل‌آبادی ادامه داد: خوشبختانه باید باافتخار و سری بالا اعلام کنیم که صنعت و تولید ما امروز به بسیاری از کشورهای جهان صادر می‌شود و تولیدات ایرانی امروز توسط گستره وسیعی از مردم جهان به مصرف می‌رسد که این مهم بسیار ارزنده است.
وی با تقدیر از تلاش‌های دولت، مدیریت استان‌ها، استانداری‌ها، پزشکان، پرستاران و مجموعه بهداشت و درمان به‌واسطه مدیریت و مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: امروز در کشور با یک خرد جمعی و هماهنگی کامل در بحث مقابله و مبارزه با این بیماری وارد شدیم که تولیدگران و صنعتگران در این بخش تلاش ویژه‌ای داشتند و نیاز است تا موردتوجه و تقدیر قرار گیرند.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران تأکید کرد: تأمین‌ اجتماعی، دستگاه قضایی، بانک‌ها و سایر ارگان‌ها، باید امروز و در ایام ‌سخت جنگ اقتصادی و دوره شیوع بیماری کرونا و تأثیرپذیری تولید، اقتصاد و اشتغال از این بیماری، نیاز است تا بیش‌ازپیش پای‌کار آمده و حامی تولیدگران و صنعتگران باشند.
وی بابیان اینکه در دوران کرونا، کمترین آسیب به بحث تولید و صنایع در کشور صورت گرفت ادامه داد: صاحبان تولید و صنعت در کشور در این دوره با جلوگیری از بیکار شدن کارگران به حفظ اشتغال در این دوران سخت کمک شایانی کردند.
این فعال اقتصادی اظهار کرد: افتخار می‌کنیم به مردم عزیز خودمان و تمامی جهانیان بگوییم در دوران مقابله و مبارزه با کرونا، درزمانی بسیار اندک، برخی از شرکت‌های صنعتی و تولیدی توانستند، تغییر خط تولید داده و در جنگ بهداشتی با کرونا، به رفع نیاز جامعه بپردازد.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در پایان با تأکید بر حمایت جدی دولت از بخش خصوصی و تولید در این حوزه و همچنین تلاش در جهت نوسازی تجهیزات و ماشین‌آلات بخش معادن در کشور، گفت: اجازه تأسیس و صدور مجوز، نباید در ادارات صمت مشمول زمان شود، چراکه تسهیل گری در تولید، بهبود اقتصاد، افزایش امنیت، ارتقاء رفاه و معیشت مردم و تقویت صنعت، در گرو این مهم است.
رفاقت صنعت و دولت در استان سمنان
رئیس خانه صنعت،‌ معدن و تجارت ایران به تمجید ازآنچه رفاقت صنعت و دولت در سمنان می‌خواند پرداخت و گفت: رفاقت صنعت و دولت در استان سمنان امری ارزشمند، شاخص، ستودنی و تحکیم‌بخش تولید است.
سهل‌آبادی، با تشکر از تلاش‌های صورت گرفته در استان به‌منظور حمایت از بخش خصوصی و تولید، گفت: امروز در استان سمنان، شاهد رفاقت بسیار مطلوب و ارزنده بخش صنعت با ادارات و دستگاه‌های اجرایی و مجموعه دولت هستیم که می‌توان گفت این‌ مهم تقویت‌کننده، توسعه‌دهنده و تحکیم‌بخش تولید در استان است.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ادامه داد: دراین‌بین و در تحقق این رفاقت، مدیریت عالی استان نقشی بسیار تأثیرگذار، حائز اهمیت و سازنده داشته است.
سهل‌آبادی با تقدیر از برگزاری مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن با ویژگی‌های بسیار مطلوب،‌ منظم و منسجم در استان سمنان، اظهار داشت: هدف اصلی از برگزاری این‌گونه آیین‌ها و نام‌گذاری‌ها، شنیدن مشکلات و مباحث ویژه تولیدگران و صنعتگران است و تلاش خود را برای رسیدگی و مرتفع شدن این ‌مباحث و موارد به کارخواهیم گرفت.
رئیس خانه صنعت،‌ معدن و تجارت ایران تأکید کرد: استان سمنان ازنظر تولید و صنعت در کشور از جایگاه برتر و در استان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است که این‌ مهم همراه با انسجام و آرامش مطلوب حاصل‌شده در استان برای تولیدکنندگان و صنعتگران، مؤلفه‌های بسیار شاخص و ارزشمندی برای توسعه استان سمنان است.

تسهیلگری دوره کرونا الگوی دیگر مشکلات شود
محمدعلی شریعت مدیرعامل شرکت کلران در استان سمنان نیز گفت: در شیوع کرونا مشاهده شد که می‌توان برای تسهیلگری در بخش تولید، اقدامات ویژه‌ای را در دستور کار قرارداد.
محمدعلی شریعت اضافه کرد: در دوران شیوع کرونا شاهد صدور مجوز برای یک محصول تولیدی در کمترین زمان ممکن بودیم که این ‌مسئله در شرایط عادی مشمول زمان قرار می‌گرفت.
وی گفت: افزایش بهره‌وری نیروی انسانی، نگرش افزایش و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان، تحقیق و توسعه و نوآوری در بخش‌های اقتصادی از سوی دولت و بخش خصوصی اصل انکارناپذیری در توسعه اقتصادی است.
وی با اشاره به اینکه انتخاب شعار امسال برای جهش تولید توسط رهبری هوشمندانه بود، بیان کرد: جهش تولید به معنای حمایت همه‌جانبه از بخش صنعت و تولید است و باید تمامی ابعاد آن محقق شود و نگرش توسعه‌ای مؤلفه اصلی این‌ شعار است.
شریعت تأکید کرد: جهش تولید باید محسوس باشد، نظارت‌های پسینه جایگزین نظارت‌های پیشینه شود و در مبحث تولید تسهیل گری مدنظر باشد.
شریعت ادامه داد: فعالان تولید، بیش از دیگران دلسوز تولید کشور و عنوان تجاری خود هستند و در بحث تشریفات قانونی گمرکی نیاز است تا تسهیل صورت‌ گیرد.
مدیرعامل شرکت کلران در استان سمنان با اشاره به اینکه امروز نیاز است تا توجه به بدهی‌های دولتی به بخش خصوصی و تسریع در پرداخت آن، در دستور کار قرار گیرد، گفت: مالیات در کشورهای توسعه‌یافته جهان، به‌عنوان حامی تولید است و نیاز است این نگرش در کشور ما نیز تقویت شود.
وی افزود: صادرکنندگان اکنون بیش‌ازپیش نیازمند توجه و حمایت جدی از سوی دولت هستند و نیاز است تا راهکاری برای حل اختلافات حقوقی صادرکنندگان در سطح بین‌المللی اندیشیده شود.
وی یادآور شد: فضای سمنان در حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی بسیار متفاوت از دیگر استان‌های کشور است و نتیجه رویکرد مناسب و تلاش تمام مسئولان استان است.
تلاش‌ها برای گره‌گشایی از کار صنعت در سمنان
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به مشکلات بخش صنعت و معدن این استان، گفت: به دلیل فشارهای اقتصادی، تحریم و شیوع کرونا، واحدهای صنعتی و تولیدی کشور با مشکلات فراوانی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
علی تشنه دل اضافه کرد: تأثیر فشارهای خارجی و تحریم‌ها در سال‌های گذشته بر تولید و صنعت کشور قابل‌توجه بوده است و فعالیت و رونق چرخه کسب‌وکار واحدهای تولیدی استان نشان‌دهنده آن است که بخش صنعت و تولید باجان و دل برای توسعه اقتصادی کشور در تلاش است.
وی یادآور شد: مسئولان استان سمنان در بخش‌های مختلف اجرایی با جدیت تمام برای گره‌گشایی از مشکلات بخش صنعت و تولید تلاش می‌کنند.

استاندار سمنان: تامین مالی صنعتگران از بانک‌ها به بازار سرمایه سوق یابد
استاندار سمنان در آئین تجلیل از صنعتگران و معدن کاران استان گفت: شرایط اقتصادی مشکلات مالی ایجاد کرده است و دولت را با محدودیت‌هایی مواجه کرده است.
وی بیان کرد: واحدهای صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ استان سمنان برای رونق کسب‌وکار و توسعه اقتصادی وارد بازار سرمایه شوند.
وی بابیان اینکه تحریم‌ها فرصتی ارزشمند برای تغییر نگرش از سوی صنعتگران و مدیران دستگاه‌های اجرایی به نفع تولید و افزایش اشتغال در کشور است، افزود: صنعتگران و فعالان اقتصادی باوجود مشکلات  موجود در بازار، به محدودیت‌های مالی دولت نیز توجه کنند.‌
استاندار سمنان با تأکید بر این نکته که جهش تولید نیازمند تغییر نگرش است گفت: این راهبرد دارای مؤلفه‌های مختلفی است که باید تمامی مدیران و تولیدکنندگان نسبت به این موضوع درک اصولی داشته باشند.
آشناگر اضافه کرد: اکنون ۷۰۲ نماد صنعتی در بورس فعال است و بهتر است تأمین مالی واحدهای صنعتی با توجه به بازار سرمایه در دستور کار واحدهای صنعتی باشد، بسیاری از واحدهای صنعتی استان از ظرفیت بازار سرمایه به‌خوبی استفاده می‌کنند.
استاندار سمنان بیان کرد: بورس و بازار سرمایه ظرفیت بسیار خوبی است که باید از این آن نهایت بهره را برای توسعه اقتصاد برد.
استاندار سمنان بابیان اینکه اکنون ۹۰ درصد منابع مالی واحد صنعتی کشور از نظام بانکی تأمین می‌شود، ادامه داد: باید این رویه اصلاح شود و تولیدکنندگان نیز از ظرفیت بازار سرمایه استفاده کنند.
آشناگر اضافه کرد: واحدهای صنعتی و تولیدی بزرگ استان سمنان وارد بازار سرمایه شوند و از ظرفیت بورس برای توسعه اقتصادی بهره ببرند.
وی گفت: فعالان بخش خصوصی ایده‌های خود را به مسئولان اجرایی استان سمنان انتقال دهند و دولت را حامی خود بدانند و یقین داشته باشند که متولیان امر تمام‌قد برای گره‌گشایی از مشکلات بخش خصوصی تلاش می‌کنند.
آشناگر با اشاره به این‌که تحریم‌ باوجود مشکلات، فرصت تحول را نیز ایجاد کرده است، افزود: دستگاه‌های نظارتی و اجرایی استان برای رفع مشکلات و روان‌سازی مقررات به‌منظور تحقق جهش تولید تلاش می‌کنند.
استاندار سمنان ادامه داد: بسیاری از مشکلات بخش صنعت و تولید که در دیگر استان‌های کشور وجود دارد در سمنان وجود ندارد زیرا دغدغه‌های این واحدها در قالب پیگیری‌های مستمر، در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و دیدار با وزیران و مدیران کشوری پیگیری می‌شود.آشناگر اضافه کرد: روان‌سازی مقررات برای بهبود کسب‌وکار موردتوجه دولت است و نگرش مردم استان سمنان در جذب سرمایه‌گذار بی‌نظیر است و مسئولان برای حضور همه‌جانبه فعالان اقتصادی در عرصه صنعت و تولید آمادگی دارند.
در این آیین با حضور سید عبدالوهاب سهل‌آبادی رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، ۱۸ واحد تولیدی، یک طرح نمونه صنعتی و یک پیشکسوت نمونه صنعتی استان سمنان تجلیل شدند. آریا ترانسفو شرق، آریا ترانسفو قدرت، آسیا لنت، الگانت، فروسلیس ایران، تولیدی شیمیایی کلران، رویان دارو، داروسازی ثنامد، شیمیایی انرژی سمنان، سیمان شاهرود، صالح گچ، کندر، نقش جبه پارس، هدیش سبز پارسه، سیم و کابل دامغان، پاسارگارد صنعت باتری، املاح معدنی ایران و طرح فرآوری معدنی پرشیا اروپا به عنوان واحدهای نمونه و طرح نمونه صنعتی و تولیدی برگزیده شدند.

46

کد خبر 1410737

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین