به گزارش خبرآنلاین از گرگان : سیدعزیز موسوی، سرپرست جهاددانشگاهی استان در مراسم افتتاح دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان اظهارداشت: در سال ۹۶ طرح الگوی مشاغل خانگی در ۹ استان به اجرا درآمد و با رفع اشکالات و کم و کاستیهای آن به یک طرح ملی تبدیل شد.
وی گفت: در قالب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی سهم استان از ۵۴ هزار و ۶۰۰ شغل، ۴.۳ درصد معادل ۲ هزار و ۳۰۰ شغل است.
سرپرست جهاددانشگاهی استان با یادآوری طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بیان داشت: در سال ۹۷ طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در ۲۴ استان اجرا شد و قرار بود ۶ هزار و ۲۰۰ شغل در این استانها ایجاد شود که سهم گلستان ۲۰۰ شغل بود که گزارش آن به اطلاع ناظر طرح خواهد رسید.
وی گفت: بنابراین استان گلستان تجربه کافی در اینگونه طرحها دارد، هرچند چالشهایی در مسیر اجرای طرح پیش بینی شده بود اما با برگزاری جلسههای مشترک با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این مشکلات و چالشها برطرف شده است.
موسوی با بیان اینکه این طرح دارای سه مرحله است، اظهارداشت: شناسایی افراد و متقاضیان در رستههای مختلف شغلی، آموزش و توانمندسازی آنان و اتصال به بازار مهمترین گامهای اجرای این طرح است.
وی خاطرنشان کرد: باید برندهای استانی را شناسایی و به پلتفرمهای ملی متصل کنیم، افراد آموزش دیده به این پیشرانها وصل خواهند شد.
موسی بی باک، مدیر کارآفرینی و اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز بیان داشت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و مشارکت جهاددانشگاهی با هدف توسعه جایگاه مشاغل خانگی و کمک به اقتصاد خانواده شروع شده و متقاضیان تا ۷ مهرماه فرصت دارند در این طرح ثبت نام کنند.
وی گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سه فاز شناسایی و اولویتبندی مزیتها و ظرفیتهای اشتغال در این حوزه، توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار پیش بینی شده است.
بی باک افزود: شرایط سنی متقاضیان باید ۱۸ سال تمام و بومی همان استان باشند و بیمه کارفرمایی و اشتغال تمام وقت نداشته نباشند.
48
نظر شما