این نماینده تهران در مجلس هفتم در مصاحبه مشروحی که با خبرآنلاین داشت، گفت: مطالعات تاریخی و شواهد تجربی نشان میدهد عدم توجه به نظریات علما و نخبگان، صلحا و اندیشمندان و زمامداران را به سمت استبداد رای میکشاند. در دنیا شاهد خودکامگیهای بعضی حکومتها هستیم، رژیمهای توتالیتری که حفظ قدرت را هدف استراتژیک خود دانسته و هدف، وسیله را برایشان توجیه می کند و با این منطق به سمت خودکامگی ماکیاولیسم رفته و ظرفیتها به انحراف کشیده شد.
وی با بیان اینکه در دهه اول ظرفیتی که نظام جمهوری اسلامی ایجاد کرد، دریایی از اندیشمندی و نخبگی بود که خیلی از توطئهها و تلاطمها را بدون اینکه نگرانش کند، پشت سر گذاشت، ادامه داد: اما در مقطع کنونی، برخی منحرفین و جریانات منحرف تلاش میکنند که این ظرفیت «دریا» را به یک «برکه» تبدیل کنند تا به این ترتیب دیگر بعضی مسئولین و دستندکاران آن سعه صدر دهه اول انقلاب را نداشته باشند. نتیجه آن ضربه به باور و اعتماد عمومی یعنی «سرمایهای به نام مردم» و هدف گرفتن مقبولیت نظام است.
خوشچهره تاکید کرد: عدم استفاده از ظرفیت صاحب نظران و نخبگان در سالهای اخیر، سوال درستی است که ریشه در استبداد رای دارد و به شکل نوعی قانون گریزی خود را نشان داده است. نقش نخبگان مذهبی و سیاسی و سایر صاحب نظران در تبیین انحرافات مخصوصا تنویر افکار عمومی نسبت به رفتار و تفکر انحرافی که در بدنه یک جریان سیاسی که وارد نظام تصمیم گیری شدهاند، روشن است. این جریان، تمایلاتی خواسته یا ناخواسته ولی هدفمند داشته و با سوء استفاده از باورهای دینی، آرمانها و ارزشها و اهداف انقلاب دارد و با استفاده نامناسب و ابزاری از آنها و حقانیت نظام و باورهای دینی و ارزشی و اعتماد عمومی را هدف گرفته است.
متن کامل مصاحبه وی با خبرآنلاین را اینجا بخوانید.
/2929
نظر شما