مسئول ارتباطات مردمی رئیس جمهور می گوید 30 میلیون نامه از مردم به احمدی نژاد نوشته شده، ولی مردم ساری می گویند بارها نامه نوشته اند و امنیت هنوز در محلات این شهر برقرار نیست

امید سلیمی بنی: باورکردنی نیست، ولی واقعیت دارد، در طول سفرهای رئیس جمهور به اقصی نقاط ایران، بیش از 30 میلیون نامه از مردم به دست او رسیده که درخواست وام و مشکلات اقتصادی تا جمع آوری معتادان را در برمی گیرد. اکنون، مردم ساری در نامه جدیدی به رئیس جمهور، از او خواسته اند معتادان ترک محله (محله 75 دستگاه) را جمع کند.

آنان به رئیس قوه مجریه گفته اند با وجودی که هیات دولت از این محله بازدید کرده، ولی "بن بست وعده ها" مردم را سرگردان کرده و هنوز در این محله که به گفته امضاکنندگان نامه، منطقه جرم خیز ساری است، معتادان و فروشندگان مواد مخدر، با خیال راحت، به کار خود مشغولند.

این در حالی است که دیروز، رئیس مرکز ارتباطات نهاد ریاست جمهوری در حاشیه سفر احمدی نژاد به اردبیل گفت: "30 میلیون نامه، پیامک و ایمیل در سه دوره سفر رئیس جمهور به استانها و شهرهای مختلف کشور جمع آوری شده است."

هاشم غرقی، همچنین روند رسیدگی به این نامه ها را چنین ارزیابی کرده: "در سه سفر گذشته و سرکشی به بیش از 90 شهر، به 74 درصد نامه ها جواب دادیم که این رقم در رسیدگی به نامه های مردمی، آمار قابل قبولی است."

اکنون مردم ساری دوباره دست به قلم شده اند و به رئیس جمهور نوشته اند: "با وجودی که وزیر کشور و هیات همراه از محله 75 دستگاه ساری بازدید کرد و اقداماتی را مانند تعیین متراژ خانه ها و قیمتگذاری برای خرید املاک انجام داد، ولی اقدامات انجام شده برخلاف تصور و دور از انتظار بود و مردم منطقه را با بن بست وعده‌ها مواجه کرد، چطور ممکن است با استقرار چند مامور و سرباز که آنها هم فقط نظاره‌گر این اتفاقات هستند بتوان جلوی ترانزیت مواد مخدر و فساد و فحشای منطقه را گرفت."

امنیت در ساری نیست

ناتوانی از برقراری امنیت در یک محله کوچک شهرستان ساری، قسمت دیگری از نامه پرسوز و گداز مردم این شهر است. آنها به رئیس جمهور نوشته اند: "حضور ماموران در یک نقطه و غافل شدن آنها از راه‌های ورودی و خروجی دیگر سبب شد قاچاقچیان و معتادان با احساس امنیت بیشتر در کوچه‌های اطراف تردد کنند و اعمال ناشایست خود را بیش از پیش ادامه دهند."

آنها از رئیس جمهور خواسته اند با اقدامی جهادی، منطقه جرمخیز شهرشان را پاکسازی کند

ولی اکنون، برخی از مقامات عالی کشور تاکید دارند از ابتدا، گرفتن نامه از مردم اشتباه بود. مصطفی پورمحمدی، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، از جمله این مسئولان است که اعتقاد دارد: "اینکه مردم برای انجام یک کار ساده به رئیس جمهور نامه می نویسند، نشان از نظام اداری ناتوان کشور دارد. باید کارمندان ادارات به امور مردم رسیدگی کنند تا مردم مجبور نباشند برای انجام یک کار ساده به رئیس جمهور نامه بنویسند."

با این وجود، هنوز مردم، اصرار دارند تا برای برقراری نظم و امنیت در یک محله کوچک از شهرستان خود در استان مازندران، به بالاترین مقام اجرایی کشور، عارض شوند. هر چند خود این مردم، در نامه شان نوشته اند: "پس از مدتی به دلایلی نامعلوم پیگیری‌ها قطع و موضوع با قرار دادن یک کانکس نیروی انتظامی در یکی از ورودی‌ها و مسدود کردن تعدادی از کوچه‌های فرعی با سکوهای بتنی پیش ساخته ختم شد."

مردم ساری می گویند تنها اقدام دولت برای پاکسازی این منطقه، "نصب چند سکوی بتونی بوده که تخریب شده" ولی باز هم نوشته اند: "چطور ممکن است با سکوهای بتونی که هم‌اکنون بیشتر آنها توسط اشرار و موادفروشان منطقه تخریب شد، بتوان جلوی تردد معتادان تزریقی را گرفت، به نظر می‌رسد مسئولان استان همچنان به اهمیت موضوع پی نبرده‌اند و یا اصلاً موضوع برایشان مهم نیست."

به نظر می رسد پاسخگویی به 74 درصد نامه ها، از قبیل همین نامه که به سادگی درخواست مردم برای امنیت بیشتر را نشان می دهد، با انتظارات مردم همسان نبوده، زیرا هنوز سیل نامه های مردم به "پیک عدالت" که در حاشیه سفرهای رئیس دولت به این شهر و آن شهر می رود ادامه دارد و مردم ترجیح می دهند پشت سر خودروی رئیس جمهوری بدوند تا نامه شان زودتر از همه به دست احمدی نژاد برسد.

47/233

کد خبر 173729

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نوری IR ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
    0 0
    شاه عباس از وزیر خود پرسید: “امسال اوضاع اقتصادی کشور چگونه است؟” وزیر گفت: “الحمدالله به گونه ای است که تمام پینه دوزان توانستند به زیارت کعبه روند!” شاه عباس گفت: ” نادان! اگر اوضاع مالی مردم خوب بود می بایست کفاشان به مکه می رفتند نه پینه‌دوزان، چون مردم نمی توانند کفش بخرند ناچار به تعمیرش می پردازند، بررسی کن و علت آن را پیدا نما تا کار را اصلاح کنیم. 30 میلیون نامه یعنی چه؟ بعد از شش سال دیگر چرا؟
  • ساروی IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
    0 0
    چرا متولیان شهر اینقدر بی تفاوتند؟ خدا شاهده نان گرفتن در این 75دستگاه سختر از گرفتن مواد مخدره.... ما 30سال از این محله به ستوه آمدیم..چقدر از جوانان ساروی به خاطر بی تفاوتی مسئولین به دام اعتیاد گرفتار شدند...جالب اینجاست آقای نجار وزیر محترم نیز بازدید نمود ولی همان وعده سر خرمن....
  • بدون نام IR ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
    0 0
    ای مسئولین تو را خدا به فکر ترویج اعتیاد در ساری باشید...تا کی وعده و وعید؟
  • حسین IR ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۶
    0 0
    ناجا تو برقراری امنیت این منطقه مونده و جالبه یه محله کوچیک با چند تا کوچه پس کوچه داره مواد مخدر مرکز مازندران و حتی شهرهای اطراف رو تامین میکنه از وضع فسادش که دیگه توضیح ندم بهتره و تنها کاری که میشه کرد ابراز تاسف برای مسئولین استانیه که مطمئنا خبر دارن تو اون محله چه خبره
  • بدون نام IR ۰۳:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    0 0
    اعضای شورای تامین استان؛ بفرمائید با خانواده های محترمتان از این نمایشگاه فساد و فحشا و اعتیاد و جنایت و . . . دیدن فرمائید. مرد باشید بیائید. البته بازدید برای عموم آزاد است. ساعات بازدید: تمام شبانه روز
  • بدون نام IR ۰۷:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۷
    0 0
    مگه اونجا نیروی مردمی ، نیروی انقلابی ، نیروی بسیجی ندارد. چطور خود مردم اجازه می دهند یک چنین محلاتی در اطرافشان پیدا شود.
  • گلایه IR ۰۴:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۹
    0 0
    عزیر دلم که میگی مگه اونجا نیروی مردمی ، نیروی انقلابی ، نیروی بسیجی نداردادرست کجاست بیام دنبالت تا شما مشکلمون حل کنی. برادر روی فرمانده مواد مخدر تو این محل اسید میپاشندو چند مامور و سرباز را لت وپار میکنن. نیروی انتطامی تو این منطقه نمی تونه از خودش دفاع کنه شما میگه بسیجها مشکلو حل کنن......
  • محمد IR ۱۸:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۳۰
    0 0
    اینا خوبه بزارید من یک چیز دیگه براتون بگم وضع اگر به همین محله ختم می شد خدارو شکر می کردیم اقا ارازل و اوباش کل شهر رو گرفتند ناموس ما توی شهر امنیت ندارند هر جا می ری یکی دوتا از این کسافت ها هست که برای ناموس مردم مزاحمت ایجاد می کنند تازه اگر بگیرنشون فقط کلشون رو می تراشن صبح فردا دوباره ازادند توی خیابون

پربیننده‌ترین