ایران هر روز از جانب ده​ها رسانه فارسی زبان از خارج از کشور رصد می​شود.

در ادامه خلاصه برخی از آخرین اخبار رسانه​های خارجی فارسی زبان می​آید:
*صدای آمریکا*
تحریم بانک مرکزی ایران روی میز مذاکره آمریکا با عربستان و بحرین
وزارت خانه داری آمریکا طی بیانیه ای اعلام کرد:« دیوید کوهن در ملاقات با مقامات ریاض و منامه در خصوص تحریم های احتمالی علیه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت و گو خواهد کرد.» احمد علوی، کارشناس اقتصاد مالی و استاد دانشگاه در سوئد، در این زمینه به صدای آمریکا گفت:«در چارچوب ادبیات تحریم اقتصادی گفته می شود که شرط لازم برای موفقیت آمیز بودن یک تحریم آن است که راه های فرار از تحریم بسته شود و تحریم کننده بتواند با ایجاد یک اعتلاف بزرگ و گسترده، راه های ضعیف کردن تاثیر آن تحریم را در واقع خنثی کنند. از این رو سفر معاون وزیر خرانه داری آمریکا نمی تواند بی انگیز با این دو انگیز باشد. چرا که عربستان سعودی و بحرین خودشان واردات و صادرات مستقیمی به ایران ندارند، بلکه می توانند به عنوان راه حل گریز از تحریم بخصوص در عرصه مالی و به اصطلاح جا به جای ارزی یا اعتباری موثر واقع شوند. هم چنین آمدن دیوید کوهن به منطقه ارزش سمبولیک هم دارد چرا که نشان می دهد که حلقه تحریم اقتصادی بین المللی علیه ایران تنها حدود به کشورهای اروپایی و یا آمریکایی شمالی نیشت بلکه در خاورمیانه و حتی خاور دور نیز به تدریج تکمیل می شود.»
*رادیو فردا*
مدیر گوگل: ایران تهدیدی برای امنیت سایبری به شمار می‌رود
مدیر کمپانی گوگل به تازگی هشدار داده است که با توجه به «استعداد غیر منتظره» ایران در جنگ سایبری، این کشور تهدیدی برای امنیت سایبری به شمار می‌رود.
اریک اشمیت، در گفت‌و‌گو با شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته است: «ایرانی‌ها، به دلایلی که به درستی برای ما روشن نیست، به طرز غیرمنتظره‌ای در جنگ سایبری با استعداد هستند... بنابراین به وضوح ایرانی‌ها در آینده، تهدیدی برای امنیت سایبری به شمار خواهند رفت.»
مدیر گوگل در این سخنان به نفوذ «ایران» به فضای مجازی در دانمارک اشاره کرد و گفت: «آنها (ایرانی‌ها) به تازگی توانستند از طریق هک هوشمندانه، کنترل رفت و آمد اطلاعات اینترنتی را به دست بگیرند... هیچ کس به درستی نتوانست بفهمد آنها چگونه این کار را کردند.»
به گفته اریک اشمیت، در مورد دانمارک، هکرها موفق شده بودند مسیر حرکت اطلاعات در دانمارک را به سمت ایران منحرف کنند و بار دیگر به دانمارک بازگردانند.
*رادیو اسراییل*
باراک اوباما :هیچ رییس جمهوری مانند من در مقابله با ایران حامی اسرائیل نبود
باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا در یکی از ملتهبانه ترین نطق های حمایت خود از اسرائیل، در حالی که عبارات پی در پی یهودی و مضامین تورات را به کار می برد و حتی واژگان عبری باستانی را از تورات قرض گرفته بود، پشتیبانی کامل خود را از اسرائیل، به ویژه در برابر خطرات ناشی از برنامه های هسته ای جمهوری اسلامی ایران، مورد تأکید قرار داد و گفت: «ایستادگی آمریکا در کنار اسرائیل، قابل تزلزل نیست».
*بی بی سی *
کشتی حامل پناهجویان افغان و ایرانی در آبهای اندونزی غرق شد
یک کشتی حامل صدها پناهجو در آبهای اندونزی غرق شده و مقامات این کشور از آغاز یک عملیات وسیع نجات خبر داده اند.
گمان می رود این کشتی که پناهجویانی از کشورهای افغانستان، ایران و ترکیه را حمل می کرد، به طرف استرالیا در حال حرکت بود.مسئولان می گویند، این کشتی در حدود 90 کیلومتری ساحل، به دلیل برخورد با یک موج قوی غرق شده است.
*العربیه*
احتمال پایان حبس خانگی موسوی و کروبی در آینده ای نزدیک
رحمت الله بیگدلی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی از احتمال پایان حبس خانگی میرحسین موسوی و مهدی کروبی دوتن از رهبران معترضان ایران در آینده نزدیک خبر داد.
 بیگدلی در صفحه فیس بوک خود در گزارشی با عنوان "به زودی از مهدی کروبی و میرحسین موسوی رفع حصر می شود" نوشت: "یک منبع مطلع خبر داد که با تلاش های برخی از شخصیت های برجسته کشور و اعضای بیت امام خمینی از مهدی کروبی و میرحسین موسوی رفع حصر می شود."
27219
کد خبر 189938

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین