فارس نوشت:

در پی بالا گرفتن اعتراضات به هتک حرمت قرآن در افغانستان، آلمان نماینده خود را از این کشور فراخواند.
به گزارش  روزنامه آلمانی "فرانکفورترآلگماینه"، به دنبال ادامه اعتراض مردم افغانستان به قرآن‌سوزی در این کشور و افزایش احساسات ضد غربی، آلمان نماینده خود را از افغانستان فراخواند.

بر اساس این گزارش، "دیرک نیبل" وزیر توسعه آلمان بدون اشاره به نام این شخص  گفت که 50 تن تحت فرماندهی وی فعالیت می‌کرده‌اند و پس از روشن شدن چگونگی قتل 2 نظامی آمریکایی در افغانستان به سمت خود بازخواهند گشت.

همچنین روز گذشته بدون تشریفات رسمی در کمپ "مرمال" واقع در "مزارشریف"، "ژنرال مارکوس کنایپ" فرمانده نیروهای کمک و همکاری (ایساف) جای خود را به "اریش ففر" داد.کنایپ به مدت 12 ماه فرماندهی 12 هزار نظامی مستقر در مناطق شمالی افغانستان را بر عهده داشت.

  هفته گذشته، کسانی که اوراق غیر ضروری را از پایگاه بگرام به بیرون از این پایگاه منتقل کردند، متوجه وجود نسخه‌هایی از متون مقدس و قرآن سوخته در میان این اوراق شدند.

انتشار این خبر سبب شد با وجود سرمای بی‌سابقه، هزاران نفر از مردم افغانستان با راهپیمایی در مناطق مختلف شعارهای «مرگ بر آمریکا» سر داده و خواستار خروج نظامیان خارجی از این کشور شدند که در تظاهرات ضدآمریکایی روز پنجشنبه در افغانستان 6 نفر کشته و 12 نفر زخمی شدند.26151

کد مطلب 200953

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین