سالی که گذشت، برای سرزمین عزیزمان ایران سالی پرچالش بود ولی اصغر فرهادی و گروهش با بردن جایزه اسکار، قلب ما ایرانیان را شاد کردند و این امید را تقویت کردند که ملت ایران هنوز استعدادهای درخشان خویش را کشف نکرده است.
سالی که در پیش است کمی با ابهام همراه است و احتمال تشدید فشارهای بینالمللی و رشد تورم وجود دارد ولی ملت ایران باید افسانه ققنوس را به یاد آورد.
ققنوس، پرنده افسانهای، با نزدیک شدن مرگش به بلندترین قله میرود، تلی از خار و خاشاک جمع میکند، آتش بر میافروزد، بر روی آن مینشیند تا از خاکستر وجودش، ققنوسی دیگر بر آید.
ملت ایران فشارهای خارجی را با صبوری تحمل میکند، چون میداند این دردها و سوختنها، دردهای زایمانی است که به تولد ایرانی پرتوانتر خواهد انجامید؛ ایرانی که با خودآگاهی ملی و فهمی شایسته از واقعیتهای جهانی، سرنوشت دیگری را رقم خواهد زد.
خرد و آگاهی عمیق از تجربه و تحمل رنجهای بیهوده نیز حاصل میشود. بیهودگی رنج میتواند راه تعالی را باز گشاید، اگر در آن معنایی بیابیم. چه معنایی باارزشتر از کسب خرد و آگاهی برای هموار کردن راه تعالی و توسعه سرزمین عزیزمان ایران؟
ملت ایران طی تاریخ نشان داده که در دشوارترین شرایط و در میان محدودیتهای بسیار میتواند همه را شگفتزده کند. ما هنوز نیروهای پنهان وجودمان را کشف نکردهایم؛ نیروهایی که در بحران فعال میشوند و شگفتی میآفرینند. ژنتیک و روانشناسی ملیمان بر ما آشکار نشده است. ترکیبی است پیچیده و تو در تو از ساختارهایی که نیروهای متناقضی را آزاد میکنند. هم در تخریب حیرت میآفرینیم و هم در سازندگی. آنچه میتوان با اطمینان بیشتری بیان کرد این است که در شرایط سخت، نیروی محرک ایرانی برای سازندگی خلاق، امید است.
رویدادهای سال 1391 و جهتگیریهای مهم را نمیتوان پیشبینی کرد. شاید چالشها عمیقتر شوند و شاید فروکش کنند. در هر دو حالت چارهای نداریم جز آن که با امید و عزمی استوار برای شکار فرصتهای پنهان و آشکار این چالشها، به استقبال بهار رویم. یأس و ترس روحمان را مسموم و ذهن را فلج خواهند کرد. قدرت دشمنان ایران از ترس و یأس ما مردم نشأت میگیرد.
سال جدید را با نگاهی دیگر آغاز کنیم: نگاهی دشمنشکن!
سالی که گذشت سالی بود پرموفقیت برای مجله وزین مدیریت ارتباطات که جایش در عرصه ارتباطات بس خالی بود. آرزو میکنم در سالی که در پیش است، این نشریه گامهای بلندتری را در راه توسعه دانش و تعالی فرهنگ مدیریت ارتباطات بردارد. توسعه پایدار ایران بدون دانش نوین ارتباطات و فرهنگ متناسب با واقعیتهای پر تحول علوم و تکنولوژیهای ارتباطات و از آن مهمتر، فهم دقیق الزامات مدیریت ارتباطات میسر نخواهد بود .
یادداشت دکتر شهیندخت خوارزمی ، پژوهشگر توسعه منتشر شده در ویژه نامه نوروزی ماهنامه مدیریت ارتباطات <BR>
کد خبر 205252
نظر شما