به گزارش خبرآنلاین، علیرضا زاکانی در این نشست با اشاره به اینکه رویکرد جدیدی را آغاز کردیم گفت: طی بیش از ۴۴ ماه حضور در شهرداری، رویکردی جدید و تحولی را در مدیریت شهری آغاز کردیم.
وی با اشاره به منظومه تحول شهری، از چهار محور اصلی در این مسیر نام برد. زاکانی گفت: چهار تحول مهم در حوزه شهری هدفگذاری شده که با همراهی شورای ششم و تلاشهای انجامشده، گامهای مؤثری در این مسیر برداشتهایم. این تحولات شامل تحول در کارکرد شهر، فراهمسازی زمینه آرامش و مشارکت مردم در ساخت محیطی سازنده، تحول در مدیریت شهری، و همچنین تحول در حوزه فناوری است.
وی افزود: تلاش کردیم ابتدا ثبات را در مجموعه شهرداری ایجاد کنیم که با لطف خدا، حمایتهای دولت و مشارکت مردم این ثبات بهسرعت محقق شد.
زاکانی تأکید کرد: این رویکرد جدید در راستای ارتقا کیفیت زندگی شهروندان و مشارکتپذیری بیشتر آنان در اداره شهر طراحی شده است.
مشکلی با خواهرخواندگی با آمریکا نداریم
آمریکا برادریاش را ثابت نمیکند
زاکانی با اشاره به قرارداد خواهر خواندگی میان ایران و آمریکا عنوان کرد: مشکلی با خواهرخواندگی با آمریکا نداریم؛ اما آمریکا برادریاش را ثابت نمیکند. آمریکا رفتارهای متناقض و علاقه به تحمیل گری دارد. این تحمیل گری موجب میشود همکاری صورت نگیرد؛ به شهردار لوس آنجلس توصیه میکنیم به رییس جمهورشان فشاری بیاورند تا رویکردش را تغییر دهد و همکاری خوبی صورت بگیرد.
ایسنا نوشت: وی درباره ایجاد نشاط شهری در پایتخت بیان کرد: در موضوع عزاداری الگوهای مشخصی داریم، اما در مسئله برنامههای نشاط آور کارهای کمی در گذشته انجام شد. ما میخواهیم بستر توسعه نشاط اجتماعی را فراهم کنیم، مهمانی غدیر، جشن امام حسن (ع) در باغ راه حضرت زهرا یا جشن امام رضاییها از جمله اقدامات ما بودند. سامانه و چارچوب مشخصی برای این اقدامات شکل گرفته است؛ در جشن امام رضاییها بیش از ۱۵۰۰ موکب شکل گرفت که نشان دهنده استقبال شهروندان بود.
به گزارش ایسنا، محمدنژاد معاون مالی، هرمزی معاون حمل ونقل، شعبانی معاون فنی وعمرانی شهرداری تهران، باقری معاون برنامه ریزی، محمدخانی رییس مرکز ارتباطات شهرداری تهران در این جلسه حضور دارند.
بحران دفن نداریم؛ برای ایجاد ۵ آرامستان مجوز گرفتیم
زاکانی در نشست خبری گفت: بحرانی به نام بحران دفن نداریم و بعضا افرادی این مساله را شور می کنند حتی بعضا همکاران ما مساله را شور می کنند. برای ایجاد ۵ آرامستان مجوز گرفتیم و دو مورد آن را تملک کردیم و دو مورد آن در حال ساخت است، سومی هم در حال تملک است. ما باید تمهید کنیم نه اضطرارسازی؛ همان طور که اگر برای بحث انرژی از قبل تمهید می شد الان به مرحله اضطرار نمی رسیدیم. بنده به شدت با کسانی که اضطرارسازی می کنند، مخالف هستم.
صدور فیش عوارض ۸ همتی عدم تأمین پارکینگ برای پاساژ علاءالدین
زاکانی در مورد ایمنی پاساژ علاءالدین نیز گفت: در مورد این ساختمان اعلامی، بحثنما، بحث ایمنی داخلی و تخلفات شهری این ساختمان مطرح است که آخرین پیگیریها نشان داد که بالغ بر ۸ همت برای این ساختمان فیش عوارض در راستای عدم تامین پارکینگ صادر شده است و مالک باید تمکین کند و در مورد نما هم مالک در حال بازسازی و ایجاد نمای جدید است و در مورد استحکام بنا نیز باید بگویم که رفت و آمد و شرایط استقرار واحدها زیاد است که باید این موضوع پیگیری شود.
وی تاکید کرد: مالک مکلف به ساخت پارکینگ است که زمانبندی تعیین خواهد شد؛ وگرنه اگر پارکینگ نسازد جرایمش بالاتر است.
شهردار تهران با اشاره به مجمع بریکس و دیدار با شهرداران شهرهای مختلف دنیا گفت: اولین نشست بریکس در کازان، دومین نشست در امارات و سومین نشست در تهران برگزار شد؛ شناخت از تهران برای ارتباط با این کشورها بسیار مهم بود. ارتباط هرچه بیشتر ما با کشورهای دیگر به ما امکان میدهد که سرعت جدی در سرمایهگذاری، گردشگری و دیگر حوزهها داشته باشیم. در نشست بعدی در برزیل حاضر خواهیم شد و میتوانیم از این ظرفیت بزرگ استفاده میکنیم.
زاکانی ادامه داد: در مجمع جی ۲۰ در آفریقای جنوبی نیز دعوت شدیم و حضور در این مجامع باعث توسعه فعالیتهایمان میشود. هدفگذاری ما در دیدار با سفرای کشورها دیپلماسی شهری بود؛ مدیریت شهری میتواند در این راستا به سرعت جلو برود. ما کار مشترکی را با دولت در این خصوص شروع کردیم. با عربستان اتحاد بین دو کشور را در دستور کار داشتیم، با صربستان همکاریهای علمی و فرهنگی و با چین موضوع تکنولوژی سرمایه گذاری و توسعه ارتباطات را دنبال کردیم.
۸۵ درصد زباله گردهای تهران از اتباع هستند
زاکانی در پاسخ به سوالی در مورد ساماندهی زباله گردها در تهران با تأکید بر اینکه وقتی در مورد کودک خیابانی سخن می گویید حدود ۸۵ درصد آنها از اتباع هستند که با همکاری بهزیستی ساماندهی خوبی صورت گرفته است، گفت: در مورد زباله گردها نیز با پیمانکاران هر منطقه وارد مذاکره شدیم. سازمان پسماند نیز مسئول جمع آوری است و دستگاه قضا اعم از دادستانی و دادگستری همکاری لازم را داشتند و ما به دنبال ریشه کنی این کار هستیم و با کسی هم تعارف نداریم؛ اما ۴ الی ۵ هزار میلیارد ترناوال مالی دارند که وسوسه برانگیز است که نمیگذارد مافیا دست بردارند؛ امروز در بهترین ارتباط با دستگاه قضایی و با مسئولیت مستقیم خودمان، ان شاءالله ریشه این پدیده را پاکسازی کنیم.
وی در مورد سرانجام ایجاد زباله سوز با تأکید بر اینکه برای ساماندهی پسماند روشهای مختلف وجود دارد وشهرهای مختلف نیز روشهای مختلف برای دفن زباله دارند وتحقیقات زیادی در این زمینه انجام دادیم و به یک چارچوبی رسیدیم که زبالههای با ارزش و کم ارزش تفکیک شوند، اظهار کرد: کیفیت زباله سوز باید به گونهای باشد که آسیب زیست محیطی نداشته باشد و به جای دفن زباله در آرادکوه به سمت تفکیک زباله برویم که زباله های کم ارزش و دارای حرارت بالا را به برق تبدیل کنیم.
شهردار تهران با بیان اینکه شرایط زباله سوز را به سازمان محیط زیست اعلام کردیم و شرایط پیمان را به شرکتهای ذی ربط اعلام کردیم، گفت: شرکت دانش بنیانی نیز اعلام آمادگی برای کمک کرده که قرار شد دوتن از معاونین شهردار با این شرکت جلسه بگذارند و ظرف ۱۰ روز تعیین تکلیف شود.
وی درباره امکان دریافت وام از بانک جهانی نیز گفت: این مسئله را حتما دنبال میکنیم تا بتوانیم استفاده جدی از آن داشته باشیم.
نظر شما