به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «محمدقاسم طرهانی» فرمانده انتظامی استان قزوین در تشریح این خبر اظهارکرد: در پی جوسازی و تشویش اذهان و افکار عمومی در خصوص مطالبات کامیون داران توسط برخی افراد در فضای حقیقی و مجازی و سنگ پرانی و ایجاد مزاحمت برای کامیون های عبوری در جاده های استان، بلافاصله پیگیری موضوع بصورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی استان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران انتظامی استان قزوین با رصد اطلاعاتی و فنی در روزهای اخیر تعداد ۹متهم که با سنگ پرانی به کامیون های عبوری و تصویر برداری از این اقدام به منظور انتشار در فضای مجازی برای رانندگان ایجاد مزاحمت می کردند را شناسایی و در عملیات های پلیسی جداگانه در نقاط مختلف استان دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان قزوین خاطرنشان کرد: این متهمان با کمین در مسیر تردد کامیون ها، با سنگ پرانی و مسدود کردن مسیر تردد آنها با خودرو و موتورسیکلت های شخصی، موجب اخلال در نظم عمومی و فعالیت های اقتصادی و معیشتی مردم کرده و تصاویر آن را در فضای مجازی انتشار می دادند که با هوشیاری ماموران انتظامی دستگیر شدند.
این مقام ارشد انتظامی استان در ادامه بیان کرد: متهمان دستگیر شده در بازجویی های فنی بعمل آمده به جرم ارتکابی اعتراف کردند که با تشکیل پرونده به دستگاه قضایی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شدند.
فرمانده انتظامی استان قزوین در پایان هرگونه هنجارشکنی و اخلال در نظم جامعه را خط قرمز پلیس عنوان کرده و خاطر نشان کرد: با برهم زنندگان نظم عمومی و عاملان تشویش اذهان و افکار عمومی و ایجاد اختلال در معیشت و اقتصاد مردم برابر قانون و با جدیت رفتار خواهد شد.
نظر شما