به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، منصور شیشهفروش، با اشاره به تدوین سند جامع کاهش آلودگی هوای اصفهان توسط سازمان محیط زیست در فروردینماه سال گذشته، اظهار کرد: این سند شامل ۱۰۵ اقدام است که بایستی توسط ۱۷ دستگاه اجرایی، عملیاتی شود.
وی افزود: وظایف دستگاههای مختلف برای کاهش آلودگی ناشی از منابع ثابت و متحرک مانند صنایع، کارخانجات و حملونقل در این سند مشخص شده است و اداره کل محیط زیست استان موظف به نظارت، هماهنگی و پیگیری اجرای وظایف دستگاههاست.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان پایش مستمر صنایع آلاینده و خوداظهاری برخط کارخانجات را از ابزارهای کلیدی این سند برشمرد و گفت: بر اساس قانون هوای پاک، صنایع باید وضعیت انتشار آلایندههای خود را بهصورت شفاف گزارش کنند.
۱۲۲ روز ناسالم در یک سال برای نصف جهان
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به وضعیت آلودگی هوای اصفهان در سال گذشته که ۱۲۲ روز ناسالم را ثبت کرد، افزود: امسال نیز شرایط مشابهی داریم و باید پیش از پاییز برنامهریزیهای لازم برای کاهش آلایندهها انجام شود.
شیشه فروش بر لزوم اجرای اقداماتی مانند خروج خودروهای فرسوده، استفاده نکردن از مازوت در نیروگاهها و توسعه حملونقل عمومی تأکید کرد و گفت: این موارد نیازمند اعتبارات ملی بوده و لازم است که مسئولان سازمانهای مربوطه استان برای این مهم با مدیران خود مکاتبه و مسائل را پیگیری کنند.
وی به پیگیری مسئله آلودگی هوای اصفهان در سه جلسه کارگروه ملی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: مواردی مانند تبدیل نیروگاه شهید منتظری به سیکل ترکیبی و رعایت استانداردهای زیستمحیطی توسط ذوبآهن در سند جامع کاهش آلودگی گنجانده شده است.
تشکیل کمیتههای تخصصی برای مقابله با گردوغبار
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان همچنین بر لزوم تشکیل کمیتههای تخصصی برای مقابله با گردوغبار با محوریت منابع طبیعی و کاهش آلودگی منابع متحرک با محوریت دفتر فنی استانداری تاکید کرد و افزود: لازم است دستگاههای شرکت کننده در جلسات کاهش آلودگی هوای استان گزارش اقدامات خود را بهصورت منظم ارائه دهند.
شیشه فروش با بیان اینکه جلسات هفتگی کاهش آلودگی هوا و محیط زیست برای پیگیری این مصوبات به طور منظم برگزار خواهد شد، تاکید کرد: مسئله سلامت مردم در میان است و دستگاهها باید با جدیت وظایف خود را اجرا کنند تا پیش از پاییز شاهد کاهش انتشار آلایندهها باشیم.
46
نظر شما