ایرانی‌ها سال ۱۳۵۳ چقدر گوشت قرمز می‌خوردند؟ + جزئیات

سال ۱۳۵۳ در کشتارگاه‌های ایران بیش از ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام را برای مصرف خوراکی ذبح شده بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اطلاعات آنلاین، براساس آمار منتشرشده بیشترین دام ذبح‌شده برای مصرف ایرانی‌ها در سال ۱۳۵۳  گوسفند و بره با بیش از ۶ میلیون راس و کمترین دام خوک با بیش از  ۲۵ هزار راس ذبح شده ذکر شده.  خبر را به نقل از روزنامه اطلاعات ۱۸ آذر ۱۳۵۴ بخوانید.

ایرانی‌ها سال ۱۳۵۳ چقدر گوشت قرمز می‌خوردند؟ + جزئیات

۲۵۹

کد مطلب 2153416

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 16 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین