استاد علوم هسته‌ای دانشگاه ام‌آی‌تی آمریکا به ضرب گلوله کشته شد

تارنمای روزنامه محلی «بوستون هرالد» به نقل از مقام‌های انتظامی نوشت که یک استاد ۴۷ ساله علوم هسته‌ای دانشگاه ام‌آی‌تی دوشنبه‌شب (۲۴ آذر) و پس از اصابت گلوله در خانه‌اش درگذشت.

به گزارش خبرآنلاین، بوستون هرالد با اشاره به آنکه مأموران پلیس ایالت ماساچوست و اداره پلیس شهر بروکلین گزارش‌هایی در مورد تیراندازی به یک مرد دریافت کردند، نوشت: نونو اف. جی. لوریرو (Nuno F.G. Loureiro) به بیمارستان محلی منتقل شد و صبح سه‌شنبه (۲۵ آذر) بر اثر جراحات وارده جان باخت.

بنا بر گزارش ایرنا، بوستون هرالد نوشت که پلیس فعالانه در حال بررسی این «قتل» بوده و «در حال حاضر اطلاعات بیشتری منتشر نشده است.»

هنوز هیچ کس به اتهام تیراندازی بازداشت نشده و تحقیقات ادامه دارد.

بر اساس اطلاعات مندرج در تارنمای مؤسسه فناوری ماساچوست (ام‌آی‌تی)، لوریرو مدیر مرکز علوم پلاسما و همجوشی این دانشگاه و همچنین استاد علوم، مهندسی و فیزیک هسته‌ای بود.

315

کد مطلب 2157257

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین