افزایش مصرف گاز در قزوین همزمان با کاهش چشمگیر دما

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین از افزایش ۳۶۰هزارمترمکعبی مصرف گاز در استان در پی کاهش محسوس دمای هوا، طی ۲۴ساعت گذشته خبرداد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «احمد دانائی»، مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین با اعلام این خبر اظهارکرد: در روز هفتم دی‌ماه سال جاری حدود ۱۳میلیون و ۹۹۳هزار مترمکعب گاز در سطح استان مصرف شده که این مقدار نسبت به روز پیش از آن افزایشی معادل ۳۶۰هزار مترمکعب را نشان می‌دهد.

دانایی علت این افزایش را افت دمای هوا عنوان کرد و از شهروندان خواست با رعایت الگوی مصرف و همراهی در پویش «کاهش دو درجه‌ای دما» از هدررفت انرژی جلوگیری کنند تا جریان گاز در سراسر استان پایدار بماند.

مدیرگاز-قزوین.jpg

مدیرعامل شرکت گاز استان قزوین تأکید کرد: در روزهای سرد، خانواده‌ها می‌توانند با اقامت در یک فضای مشترک به میزان چشمگیری مصرف گاز را کاهش دهند.

 دانائی ضمن تأکید بر وظیفه ذاتی شرکت در تأمین پایدار انرژی، افزود: تحقق این هدف بدون همکاری مردم ممکن نیست و امید است شهروندان قزوینی همچون گذشته با مدیریت مصرف، یاری‌گر شرکت گاز باشند.

48

کد مطلب 2162835

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار