یک متخصص تغذیه گفت: زنانی که عادات غذایی صحیح‌تر و سالم‌تری دارند در سنین بالاتر یائسه خواهند شد و کسانی که از رژیم‌های غذایی سخت پیروی می‌کنند، در سن پایین‌تری یائسه می‌شوند.

محمود اطروشی در گفت‌و‌گو با فارس، گفت: زنان در دوران یائسگی از مصرف مقادیر زیاد فسفر (گوشت قرمز، مواد غذایی فرایند شده و نوشیدنی‌های کولا‌دار پرهیز کنند زیرا مقدار زیاد آن در رژیم غذایی از دست رفتن مواد معدنی از استخوان را سرعت می‌بخشد.

وی گفت: خونریزی، قاعدگی کم‌ و توقف آن، گر گرفتگی صورت و بالای تنه همراه با تپش قلب، افسردگی و احساس خستگی، گیجی و سردرد، تغییرات میل جنسی، پوکی استخوان، بیماری‌های عروق کرونر قلب از علائم یائسگی است.

اطروشی افزود: مطالعات نشان داده است که زنانی که عادات غذایی صحیح‌تر و سالم‌تری دارند در سنین بالاتر یائسه خواهند شد. کشیدن سیگار سن یائسگی را جلوتر می‌اندازد و زنانی که از رژیم‌های غذایی سخت پیروی می‌کنند در سن پایین‌تری یائسه می‌شوند. بیماری‌هایی نظیر دیابت، موجب تأخیر در یائسگی می‌شوند. در صورت جراحی و برداشت رحم و تخمدان یائسگی به سرعت رخ داده و علائم آن بروز خواهد کرد.

وی اضافه کرد: کاهش هورمون‌های ترشح شده از تخمدان نیز موجب ذخیره بافت چربی در بدن و در نتیجه چاقی می‌شود، بروز چاقی در این سنین افزایش می‌یابد که خود عاملی مهم برای بروز بیماری‌های قلبی - عروقی، افزایش فشار خون و کاهش عملکرد بدن است.

این متخصص تغذیه گفت: پیروی از رژیم غذایی مناسب، فعالیت بدنی کافی و ورزش در این دوران، بسیار ضروری و حائز اهمیت است. بهتر است برای اطلاع از دریافت کافی مواد مغذی و بهره‌مندی از رژیم غذایی مناسب با متخصص تغذیه مشورت شود.

کد خبر 22444

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین