رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: هدف اصلی افزایش فشار اقتصادی منحرف کردن ایران از مدیریت و انتقال تفکر انقلابی به کشورهای منطقه است.

به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (پنج‌شنبه) در سخنانی در گردهمایی بزرگ مبلغان به مناسبت اعزام مبلغان تبلیغی در آستانه ماه محرم با بیان اینکه در کشور به خاطر وجود ریشه‌های فرهنگ دینی، برگزاری این‌گونه مراسم‌ها نشانگر حب مردم به اهل بیت (ع) است، اظهار داشت: خوشبختانه طلّاب با احساس وظیفه از فرصت استفاده کرده و معارف دینی را در جامعه اشاعه می‌دهند.
وی با اعلام اینکه مبلغان با صبر و تلاش وظایف خویش را به نحو احسن انجام می‌دهند، گفت: این افراد از زمان و شرایط کنونی و ظرفیت‌های موجود استفاده کرده و احکام اسلامی را به مردم ارائه می‌کنند.
رئیس مجلس یکی از ویژگی‌های تفکر شیعی را استقلال فکری دانست و افزود: خوشبختانه حوزه در سال‌های گذشته به علت پیوند مستقیم با مردم توانسته است نیازهای فکری جامعه را تأمین کند.
گزیده اظهارات رئیس مجلس شورای اسلامی را در ادامه به نقل از خانه ملت بخوانید:
• روحانیون صدای مردم هستند، این افراد حرف و درد مردم را از نزدیک شنیده و پاسخگوی نیازهای فکری جامعه هستند که این موضوع بسیار باارزش است؛ از طرف دیگر روحانیون در مواقع سرور و سختی در کنار مردم بوده‌اند که این موضوع موجب شده است که همیشه محل رجوع مردم باشند.
• با توجه به وضعیت کنونی کشور در حوزه‌های داخلی و بین‌المللی، مبلغان به عنوان حاملان فکر دینی می‌توانند کمک‌های زیادی به ملت ایران کنید.
• کشور ما بعد از انقلاب با تهدیدات بسیاری روبرو بوده است، از طرف دیگر با شروع جنگ تحمیلی هزینه‌های بسیاری به کشور وارد شد، اما ظرفیت‌هایی را هم به وجود آورد که اهّم آن این بود که مردم فهمیدند دشمن نمی‌تواند با فشار نظامی ملت ایران را از اهداف خود منحرف کند.
• جنگ تحمیلی به طور حتم هزینه‌های بسیاری داشت، اما نکته‌ای در این اتفاق بود که ظرفیت‌های ملت بزرگ ایران را پدیدار کرد، به همین دلیل بعد از فروپاشی شوروی، آمریکا و غرب به افغانستان، عراق، لبنان و چند کشور دیگر حمله کرد ولی به علت همین ظرفیت‌ها نتوانست با ایران ستیز کند.
• هم‌اکنون سناریوی کشورهای غربی به ویژه آمریکا بر علیه ملت ایران تغییر کرده است، هم‌اکنون کشورهای غربی برای ستیز با ایران به سمت امور سیاسی و بین‌المللی گرایش پیدا کرده‌اند که عملا در 16 سال اخیر این موضوع قابل مشاهده بوده است.
• یکی از ادعاهای واهی غرب علیه ملت ایران برای اجرای سناریوهای خود مسئله هسته‌ای ایران و حقوق بشر است، متأسفانه در یک دهه اخیر کشورهای غربی با استفاده از ابزارهایی همچون سازمان ملل و شورای امنیت به دنبال متوقف کردن اهداف ملت ایران بوده‌اند که این موضوع را می‌توان هم‌اکنون در گزارش احمد شهید مشاهده کرد.
• گزارش اخیر احمد شهید به طور حتم نشانه عمق کینه کشورهای غربی و استکباری علیه ملت ایران است. در این گزارش آمده است که مجلس شورای اسلامی ایران قوانینی را در رابطه با مزاحمت برای حقوق بشر و امور بین‌الملل مانند قانون مجازات اسلامی تصویب می‌کند که این موضوع باعث تأسف است.
• هم‌اکنون مسئله هسته‌ای ایران وارد فاز جدیدی در عرصه بین‌الملل شده است، متاسفانه کشورها در عرصه بین‌الملل با مدیریت آمریکا زد و بندی را با هدف افزایش فشار اقتصادی علیه ملت ایران به راه انداخته‌اند که هم‌اکنون در عرصه بین‌الملل با ماجراجویی غرب بر علیه ملت ایران به بهانه موضوع هسته‌ای مواجه هستیم.
• البته افزایش فشارهای کشورهای غربی بر علیه ایران عوامل دیگری دارد که از این عوامل می‌توان به تحولات کشورهای منطقه و عربی مانند مصر، لیبی و بحرین اشاره کرد که به طور حتم این انقلاب‌ها پیام‌های بسیاری را برای کشورهای غربی داشت. آنها هم‌اکنون می‌دانند که ملت‌های منطقه بیدار شده‌اند و اذعان دارند که نوع رفتار سیاسی ایران در چند دهه اخیر و ایستادگی ملت در برابر آمریکا گشایشی را در این رابطه به وجود آورده است، لذا هدف اصلی افزایش فشار اقتصادی منحرف کردن ایران از مدیریت و انتقال تفکر انقلابی به کشورهای منطقه است.
• در گذشته کشور ایران با این نوع اراده و صف‌کشی کشورهای غربی مواجه نبوده است، هم‌اکنون این کشورها روش مبارزه سیاسی و امنیتی از طریق افزایش فشار اقتصادی را انتخاب کرده‌اند، لذا ملت ایران برای مقابله با این موضوع باید استقامت اقتصادی را در پیش گیرند.
• متأسفانه هم‌اکنون تورم زیادی در کشور به وجود آمده است که ریشه اصلی آن در تحریم و مشکلات اقتصادی است، بنابراین باید با اتخاذ تدابیر مناسب با توجه به ظرفیت‌های کنونی کشور مشکلات را کاهش داد. مسئولان باید وضعیت کنونی را پذیرفته و با تحلیل درست و دادن راه حل‌های مناسب در جهت حل موضوعات گام بردارند.
• به طور حتم کشوری که درگیر جنگ سیاسی با کشورهای دیگر است، نباید اقدام به واردات بی‌رویه کند؛ از طرف دیگر باید با برنامه‌ریزی در جهت حمایت از تولید داخل گام برداشت.
• حدود یک دهه است که رهبر معظم انقلاب سیاست‌های اصل 44 را ابلاغ کرده‌اند که در آن افزایش تولید داخل بسیار تأکید شده است و امروز هم می‌توان این سیاست‌ها را در شعار تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی مشاهده کرد.
• در دولت‌های قبل رهبر معظم انقلاب می‌فرمودند که باید در جهت خودکفایی در محصولات گام برداریم، از این رو هم‌اکنون هیچ کشوری مایحتاج اولیه خود را در دست کشورهای دیگر نمی‌گذارد؛ از طرف دیگر عقل حکم می‌کند که با توجه به مبارزه ملت ایران با دولت‌های غرب و شرق در جهت خودکفایی کالاهای اساسی گام برداریم.
• به طور حتم اقدامات و اظهارات کینه‌توزانه مشکلات بسیاری را برای کشور ایجاد می‌کند. از طرف دیگر رهبر معظم انقلاب بارها تأکید فرموده‌اند که اختلاف‌نظر اشکالی ندارد ولی اختلافات نباید تبدیل به جدال شود.
• در کشور هم‌اکنون مشکلات زیادی وجود دارد و یکی از راه‌های به‌وجود آمدن آنها این است که فضای یأس را در کشور ایجاد کنیم و یقیناً این موضوع آسیب‌های زیادی را به وضعیت کنونی می‌زند، از طرف دیگر راه اصلی و تأثیرگذار ایجاد روحیه مثبت و همدلی است که باید بین دستگاه‌ها این موضوع ایجاد شود.
/27295
 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 256643

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 8 =