به گزارش خبرآنلاین، مجموعه داستان «ما نارنجک میجویم» نوشته فهمیه محفوظ از سوی انتشارات قطره منتشر شد. این کتاب شامل سه داستان با نام های «ما نارنجک میجویم، آبکش مسی و آبکش پلاستیکی و صندوق مخمل سرخ» است.
در بخشی از داستان ما نارنجک می جویم، می خوانیم: «پدر مشغول فین کردن بود که چیز قلنبه سرش را از چکمه بیرون آورد و گفت: «کاظم من را از اینجا در بیاور! از بوی گند خفه شدم. یالا!» از آبکش مسی و آبکش پلاستیکی: آبکش مسی بیطاقت شد و آبکش پلاستیکی را صدا زد و گفت: «آهای آبکش جدید!» آبکش جدید با تعجب برگشت و دید یک شیء سنگین و فلزی بربر او را نگاه میکند... آبکش مسی گفت: «هیچی، میخواستم بدانم که تو چهکارهای؟!» آبکش پلاستیکی گفت: «میبینی که آبکشی میکنم.» آبکش مسی گفت: «بله میدانم. من چند وقت است بیکارم.» آبکش پلاستیکی گفت: «چه ربطی دارد؟!»... از صندوق مخمل سرخ: مادر خاموش شد و سرش را روی گلهای بقچهاش خم کرد. دختر به گلمیخهای صندوق که بُرّاق شده بودند، خیره شد. و ترسید... بیرون از خانه طوفان بود. باران شیروانی را میکوبید و شیشه خیسِ خیس بود... او صدای سوزنها و سرانگشتهای مادر را نیز میشنید.»
این کتاب در 60 صفحه و با قیمت 3هزار تومان منتشر شده است.
این ناشر همچنین، مجموعه خواندنی «راز و رمز بیوهمردان» نوشته ایزاک آسیموف با ترجمه طاهره بهادران را به تازگی روانه بازار کتاب کرده است. آسیموف یکی از بزرگترین نویسندگان و دانشمندان قرن، برترین داستانها را در کتاب حاضرعنوان و با جذابیت بینظیری دنبال میکند ... ناشر در معرفی این رمان آورده است: «دوستانی که از دیرباز ماهیانه یک شب در رستورانی آرام گرد هم جمع میشوند و میهمانی را به جمع خود میخوانند و داستانها و اتفاقات رمزآلود و هیجانآوری را مطرح و به حل رموز آن میپردازند.» کتاب از هفت فصل تشکیل شده است و «ریشخند از، دکترای قلابی، صبح زود روز یکشنبه، جواهر آهنی، به عریان ترین، شصت میلیون تریلیون ترکیب و شیطان سه سر» عناوین این دفصل ها است.
داستانهای معمایی بیوهمردان سیاه با الهام از یک انجمن واقعی در دهه 1940 توسط آسیموف نوشته شد. اعضای انجمن برای گپ و گفت دوستانه ماهی یک بار در جایی گرد میآمدند و آسوده و رها از دست همسرانشان، حشر و نشر میکردند!
آسیموف بر اساس همین انجمن، یک باشگاه تخیلی درست کرد با شخصیت های جالب، باشگاه برای خودش مقرراتی داشت و هر بار موقعیتی پیش میآمد و اعضای باشگاه باید با نیروی ذهن خود معمایی حلنشده را که بیشترشان ماهیت پلیسی داشتند با استفاده از اطلاعاتی اندک، حل میکردند. بیشتر اوقات اعضای اصلی از حل معما ناتوان میشوند و این پیشخدمت بود که با استدلالهای شگفتانگیز معماها را حل میکرد.
فصل اول اینگونه آغاز می شود: «هانلی بارترام مهمان آن شب «بیوه مردان سیاه» بود که هرماه در همان مکان آرام دور هم جمع می شدند و برای هر زنی که به هر دلیلی مزاحم جمع شان می شد، آرزوی مرگ می کردند...»
این کتاب در 204 صفحه با قیمت 8زهرا تومان منتشر شده است.
6060
نظر شما