آیا بهتر نیست تا این سامانه ارتقا یابد و دیگران را چنین متهم ننمود؟
خب بسیاری از ما آنرا یک شوخی تلقی و آنرا پاک کرده و خیلی دیگر آنرا به دلایلی آزموده و عملی کردند.هر چند "شنونده باید عاقل باشد"
اما در این میان اظهارات شگفت آور فرماندهی پلیس ، توجه همگان را به خود جلب کرد آنجا که در بیاناتی فرمودند:
" ارسال این پیامک، سامانه های ما را با اختلال مواجه کرد، در واقع این ایجاد اختلال، عملی ضد امنیتی تلقی می شود که باید آن را با جدیت پیگیری کرد"اینجا
البته در آن زمان اظهارات ایشان را نیزمزاح تلقی کردم و من از جمله کسانی بودم که این پیامک حداقل ده بار از طریق همکارانم پیامک شد و هر بار آنرا پاک کردم و یکبار هم آنرا نیازمودم اما ملاک فرماندهی پلیس کشور در مجرمانه تلقی کردن ارسال پیامک ،آنهم جرم ضد امنیتی! چیست؟
آیا ظرفیت فرماندهی پلیس یک کشور تا این اندازه است که بخاطر این پیامکها ولو موجب اختلال در یک سامانه عادی پیامک شود، چنین جرم انگاری کند؟
آیا در این کشور تنها درباره پلیس چنین پیامکهایی تولید و گسیل می شود؟
آیا ایشان خبر از پیامکهایی مزاحمی که در شبانه روز به حریم خصوصی افراد می رسد خبر دارند؟
آیا عبارت "اقدام ضد امنیتی" در ارسال پیامک به سامانه عادی و خدماتی واقعا مصداق دارد؟
اصولا میزان خسارت وارده به سامانه پیامکی خلافی خودرو چقدرست؟
ایشان که فرمانده پلیس کشورند بایستی که بدانند فضای سیاسی و اجتماعی و اقتصادی کشور نیازمند آرامش بیشتری است و از پلیسی کردن این فضا پرهیز کنند.
نوشتار فوق انتقاداتی بود به فرمانده پلیس کشور که بر زبان نیامد تا اینکه خبر زیر را در دستگیری چند نفر امروز خواندم و فهمیدم ایشان اگر مزاح کرده اند کارمندانشان آنرا کاملا جدی تلقی کرده اند:
رییس پلیس فتای کرمان :در این راستا با پیگیری های کاراگاهان متخصص این پلیس، سرانجام سه متهم مربوط به این پرونده شناسایی و طی عملیاتی ضربتی دستگیر شدند.اینجا!
مصطفی ترک همدانی
کد خبر 280989
نظر شما