۰ نفر
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۷

ایسنا نوشت:

مقامات اندونزی اعلام کردند: بر اثر حادثه ریزش یک معدن طلا و مس در شرق این کشور دو کارگر جان خود را از دست دادند و هنوز از 30 کارگر محبوس شده دیگر در داخل معدن خبری نیست.
بنا بر اعلام نیروهای امداد و نجات اندونزی، تاکنون جسد دو قربانی این حادثه از داخل معدن بیرون آورده شده و سه تن دیگر نیز نجات یافتند.
در این حادثه که روز گذشته در منطقه دور دست «میمیکا» اتفاق افتاد، بیش از 30 کارگر داخل معدن محبوس شدند که تنها سه تن از آنان بیرون آورده شده‌اند.
کمپانی مسئول حفر این معدن اعلام کرد: در حالی که یک دوره‌ آموزشی با حضور 40 تن در داخل یکی از تونل‌های این معدن در حال برگزاری بوده این اتفاق افتاده است. 
در حال حاضر روند امدادرسانی به کارگران محبوس شده در داخل معدن با مشکل روبروست و این کار مدتی طول خواهد کشید.
301282
 

کد مطلب 293157

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین