چرا پزشکان زیرمیزی‌بگیر می‌شوند؟ مدیرعامل بیمه‌ سلامت پاسخ‌ می‌دهد/ آنها در بیمارستان‌های دولتی هستند

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران معتقد است با شرایطی که تعرفه ها واقعی نیستند و پزشکان بدهی 6 ماهه دارند نمی توان مشکل زیرمیزی پزشکان را به صورت ریشه ای حل کرد.

زهرا تالانی: به عقیده مسوولان و کارشناسان نظام سلامت، حل معضل زیرمیزی گرفتن برخی پزشکان، با اصلاح ساختار بیمه‌ها و واقعی شدن تعرفه ها امکان پذیر است. هرچند که در گذشته مجلس راهکار محدود کردن فعالیت همزمان پزشکان در بیمارستان دولتی و خصوصی را پیشنهاد داد و حتی به مرحله تصویب هم رسید. اما پیگیری نشد. چون مضراتی بسیاری برای نظام سلامت داشت. 

اما درباره دلیل زیرمیزی بگیر شدن برخی پزشکان با انوشیروان محسنی بندپی مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفتگو کردیم.  بحث از حل مشکل زیرمیزی، نحوه اصلاح تعرفه ها و اصلاح ساختار نظام سلامت شروع شد و به پزشک خانواده رسید.


مشروح گفت وگوی خبرآنلاین با مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران را می خوانید؛


زیرمیزی گرفتن برخی پزشکان مدتهاست که مورد اعتراض مردم قرار گرفته. برای حذف آن چه راهکاری دارید تا برای پزشکان هم این موضوع قابل پذیرش باشد؟

پدیده زیرمیزی گرفتن یک شب به وجود نیامده و یک پروسه طولانی است که از چندین سال قبل شروع شده. اما الان به عنوان یک پدیده زشت شناخته می شود. در این راستا باید تعرفه های پزشکی واقعی شوند که یکی از ابزارهای کنترل و اصلاح است تا در اینصورت می توان با متخلفان برخورد قانونی کرد. الان شرایطی پیش می آمده که پزشک متخصص با توان علمی بالا به خاطر معوقات 6 ماهه از تامین اجتماعی و سازو کار 40 درصد تعرفه ها، به سمت گرفتن زیرمیزی می رود. بنابراین به نظر من برای برخورد با این عامل باید به عوامل چگونگی رشد زیرمیزی توجه کرد.


این عوامل رشد زیرمیزی از نظر شما همان غیر واقعی بودن تعرفه و معوقات پرداختی پزشکان است؟

مهمترین علت، عدم تعیین قیمت تمام شده به خصوص در بخش بستری،جراحی و بیهوشی است که سالهاست هزینه ها ثابت هستند. در بیمارستان های دولتی این موضوع بیشتر است که آن هم به خاطر همان تعرفه های غیر واقعی است.

باید قیمت تمام شده که اعلام می شود مورد موافقت همه دست اندرکاران این بخش باشد؛ از سیاست گذار این بخش تا بیمه، سازمان نظام پزشکی و بیمار به یک توافق برسند. در اینصورت می توان زیرمیزی گرفتن را کنترل و برخورد قانونی کرد. اما الان در این شرایط نمی توان زیرمیزی گرفتن پزشکان را به طور ریشه ای حل کرد. مگر تعرفه‌ها در بخش سلامت واقعی دیده شود.


شما سالها نماینده مجلس و عضو کمیسیون بهداشت بودید.چرا در این زمینه اقدامی انجام ندادید؟

توجه داشته باشید که باید قیمت تمام شده که اعلام می شود مورد موافقت همه دست اندرکاران این بخش باشد. از سیاست گذار این بخش تا بیمه شورای عالی، سازمان نظام پزشکی و بیمار به یک توافق برسند. در اینصورت می توان زیرمیزی گرفتن را کنترل و برخورد قانونی کرد. ما در مجلس، دو سال تاکید کردیم که کف تعرفه 4K است یعنی اگر پزشک در بیمارستان دولتی کار کند و 4K حق‌الزحمه را حداکثر دو ماه بعد از انجام کار دریافت کند دیگر زیرمیزی نمی گیرد.


البته مجلس یکی از راهکارهایی که برای حل این مشکل پیشنهاد داد، محدود کردن کار پزشکان در بخش دولتی یا خصوصی است.

تجربه سایر کشورها نشان می‌دهد که با قطع رابطه مالی بین پزشک و بیمار، اصلاح تعرفه‌ها و در نظر گرفتن سرانه واقعی درمان، می توان این مشکل را حل کرد.


شما اشاره کردید که زیرمیزی در بیمارستان های دولتی بیشتر است اما در بیمارستان خصوصی و مطبها هم وجود دارد.

بله اما در بیمارستان دولتی بیشتر دیده می شود. پزشکی که در بیمارستان دولتی است حقوقش را 6 ماه بعد از انجام عمل جراحی و به صورت 1k دریافت می‌کند که رقم خیلی کمی است. الان پزشک عمومی‌ای که در بیمارستانهای شرکت نفت و مخابرات فعالیت می کند از پزشک متخصص بیمارستان دولتی دریافتی بیشتری دارد. در شهرهای کوچک هم که بیمارستان خصوصی نداریم پزشکان با حقوق 600 هزار تومانی چطور می توانند زندگی کنند؟ اما اینکه در بیمارستان خصوصی پزشک درآمد بالایی دارد و باز هم زیرمیزی می گیرد، زیاده‌خواهی است .


بنابراین گرفتن زیرمیزی از بیمار اجتناب ناپذیر است؟

الان در این شرایط نمی توان زیرمیزی گرفتن پزشکان را به طور ریشه ای حل کرد. مگر همانطور که گفتم تعرفه‌ها در بخش سلامت واقعی دیده شود. الان دولت برای آب و برق مابه‌التفاوت قیمت تمام شده را پرداخت می کند ،اما برای سلامت که از همه این‌ها مهم‌تر است چنین کاری انجام نمی‌دهد.


به نظر شما انتشار اسامی پزشکانی که زیرمیزی می گیرند می تواند در مقابله با این پدیده موثر باشد؟

معمولا رسانه ها اسامی را مستعار منتشر می کنند اما دردی را دوا نمی کند.باید وزارت بهداشت براساس ضوابط با پزشکان متخطی برخورد قانونی و قضایی کند.


آقای دکتر،بیماران با وجود پرداخت زیرمیزی در بیمارستانهای دولتی، خدمات خوبی هم نمی گیرند.

طبق ماده 38 قانون برنامه پنجم توسعه بیمه‌شدگان سازمان بیمه سلامت 5 تا 6 درصد از حقوق و مزایایشان را به‌عنوان حق بیمه پرداخت کنند، اما همین قانون تأکید کرده که این مبلغ به هیچ عنوان نباید از ۱۰ تا ۱۲ درصد حقوق پایه بیشتر باشد، در این شرایط حق بیمه‌هایی که به سازمان بیمه سلامت پرداخت می‌شود بسیار کم است. به اعتقاد من اگر دولت سهم بیشتری از درآمد کارمندان را به‌عنوان حق بیمه به سازمان بیمه سلامت پرداخت کند، کیفیت خدمات درمانی در بیمارستان‌های دولتی هم افزایش پیدا می کند.


برای همین واقعی شدن تعرفه ها، شما پیشنهاد رشد 66 درصدی را دادید؟

این موضوع درست نیست. منابع بیمه‌ای تنها در بخش روستایی حدود 65 درصد رشد و در بخش شهری حدود 30 درصد رشد داشته است که افزایش تعرفه‌ها نیز باید متناسب با این رشد باشد. ما به دنبال رشد منطقی تعرفه‌ها هستیم تا بیمه‌ها هم توان پرداخت هزینه خدمات را داشته باشند.برای همین افزایش 25 تا 30 درصد تعرفه‌های درمانی در سال 93 منطقی و معقول است.


چرا پرداخت بیمه ها به پزشکان همیشه با 6 ماه تاخیر انجام می شود؟ این به خاطر مشکلات مالی است یا اداری؟

مشکل سرانه درمان است که همیشه کمتر از میزان واقعی آن تعیین می شود،چون عملکرد ما بیش از بودجه است. در سنوات قبل هم این گونه است. دولت باید براساس عملکرد به ما بودجه بدهد نه به شیوه سنتی که در گذشته مرسوم بوده است. بودجه بیمه درمان روستایی و عشایری این سازمان 1100 میلیارد تومان بوده که به 2300 میلیارد تومان در سال آینده افزایش یافته است،با وجود این افزایش اما متناسب با عملکرد نیست.البته خوشبختانه با نگاه ویژه دولت تدبیر و امید به بخش سلامت ، با رشد 66 درصدی بودجه این سازمان در لایحه بودجه سال 93 مواجه هستیم.


یعنی الان بودجه سازمان بیمه سلامت چقدر است؟

بودجه ما در سال 92، 1390میلیارد تومان بود که در بودجه سال 93 به 2300 میلیارد تومان رسیده است. در بیمه سلامت هم اعتبارات ما 17 درصد رشد داشته و از 370 میلیارد تومان به 700 میلیارد تومان رسیده است.


شما در مراسم معارفه خود اعلام کردید که یکی از اولویت های کاریتان تسویه بدهی های سازمان خواهد بود. این اتفاق افتاده است؟

خوشبختانه نیمی از بدهی میلیاردی سازمان بیمه سلامت به بیمارستان های دولتی و خصوصی در این ماه پرداخت می شود. ما الان 750 میلیارد تومان به بیمارستان های دولتی، 250 میلیارد تومان به بیمارستان های خصوصی و مطب ها و 60 میلیارد تومان به بیمارستان های عمومی غیردولتی بدهکار هستیم.


پزشک خانواده به عنوان نسخه اصلی اصلاح نظام سلامت ایران شناحته شده است. چرا تاکنون این اتفاق نیفتاده؟

چون پزشکان انگیزه ندارد. اگر بودجه واقعی باشد خدمات بهتر می شود و می توان پزشک خانواده را اجرا کرد. در واقع پزشکان انگیزه دارند. متاسفانه نگاهی که به تغییر رفتار در نظام سلامت باشد در دولتهای گذشته نبود.اما این دولت رویکرد سلامت محور دارد و قرار است که بخشی از هدفمندی یارانه ها به بخسلامت اختصاص یابد تا در بیمه سال 93 مشکل نباشد.مطالعات ما در مجلس نشان می داد که در کشورهای پیشرفته سهم سلامت هر ساله از درآمد ناخالص ملی افزایش پیدا می کند. اما هنوز این نگرش در کشور ما وجود ندارد و به درآمد نجومی که برای دو تا سه درصد پزشکان کشور است توجه می شود. در این میان مردم باید هزینه های اضافی را پرداخت کنند.

پزشکی که در بیمارستان دولتی است حقوقش را 6 ماه بعد از انجام عمل جراحی و به صورت 1k دریافت می‌کند که رقم خیلی کمی است. الان پزشک عمومی‌ای که در بیمارستانهای شرکت نفت و مخابرات فعالیت می کند از پزشک متخصص بیمارستان دولتی دریافتی بیشتری دارد


یکی از برنامه های شما در سازمان بیمه سلامت ایران، ادغام کردن بیمه ها است. این موضوع الان به کجا رسیده است؟

چهار محور برای ادغام سازمان های بیمه گر در نظر گرفته شده است.مرحله اول جمع آوری اطلاعات است چون متاسفانه ما هنوز یک لیست جامع از تمام بیمه شدگان در کشور نداریم.الان در فصل رسیدگی به بودجه هستیم برای همین کارها فعلا در همین مرحله مانده است.اما سه مرحله دیگر یعنی یکسان سازی رسیدگی به اسناد پزشکی، خرید راهبردی و استراتژیک خدمات هم باید در همین راستا انجام شود. ما در نظر داریم با ادغام سازمان های بیمه گر برای تمامی 75 میلیون نفر جمعیت کشور بسته بیمه پایه یکسانی ارائه کنیم. کسانی هم که متقاضی بیمه مازاد و تکمیلی هستند، خدماتشان را از جیب خودشان پرداخت کنند.اما این کار زمان بر است و باید زیر ساختهای آن فراهم شود.در کل ما در نظر داریم با بیمه پایه نظام سلامت را اصلاح کنیم.


این بیمه پایه به چه صورت خواهد بود؟

بیمه پایه برای همه اجباری است و جزو خدمات اجباری دولت است. بسته بیمه مازاد با مشارکت دولت و سازمانهای بیمه ای خواهد بود.بسته سوم که بسته تکمیلی است با مشارکت دستگاه های اجرایی تامین می شود،چون به نظر من هزینه خدمات لوکس را باید مردم از جیب خودشان پرداخت کنند.


همانطور که خودتان اعلام کردید در سال 91، 50 هزار میلیارد تومان بار مالی نظام سلامت بود که بیش از 65 درصد را مردم و دولت 35 درصد آن را تقبل کرد. برای کم کردن سهم پرداختی از جیب مردم چه برنامه ای دارید؟

ما بسته ای طراحی کردیم به نام ارائه ساختار و راهکار سازمان بیمه سلامت برای کاهش پرداخت از جیب مردم که دو هدف دارد؛ اول اینکه یک پوشش همگانی بیمه برای آحاد جامعه در نظر بگیریم و همانطور که گفتم اطلاعات آن در حال جمع آوری است. یعنی تمام ایرانیان باید یک بیمه پایه داشته باشند که در این بسته پرداخت فرانشیز بیمارستان دولتی 5 درصد است و 95 درصد باقی را سازمان بیمه پرداخت می کند.دوم افزایش کیفیت خدمات در بیمارستانهای دولتی است تا زمینه رقابت بین بیمارستانهای خصوصی و دولتی را فراهم کنیم.همچنین باید بتوانیم خدمات سطح یک مانند پیشگیری،غربالگری،شناسایی به موقع بیمار و آموزش را در شهرهای زیر 50 نفر در دستور کار قرار دهیم.همچنین در خدمات پاراکلینیک که بار اصلی آن به دوش مردم است 70 درصد را بیمه سلامت و 30 درصد را مردم پرداخت کنند. در این شرایط سلامت اولویت اجرایی و عملی دولت است.


بنابراین شما معتقدید که در این شرایط امکان اجرای پزشک خانواده وجود دارد و این می تواند به عدالت سلامت منجر شود؟

متاسفانه ما در بخش سلامت بسیار فقر هستیم و باید به سمت عدالت در این بخش حرکت کنیم.پزشک خانواده طرحی است که در اکثر کشورها در حال اجرا شدن است و به نظر من می توان بسیاری از مشکلات بخش سلامت را حل کنیم.البته این نیاز به زیرساخت هایی دارد و و هنوز نسبت به تربیت پزشکان متخصص خانواده اقدام نشده است. 

47232

کد خبر 336284

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 50
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    60 16
    فقط شش ماه تاخير؟ در بهترين مراكز دولتي كارانه با حداقل هشت ماه تاخير پرداخت ميشه، تازه جاهايي مثل مسجد سليمان كه تا بيست ماه تاخير هم داشتيم! يعني فكرشو بكنيد متخصص ويزيت دولتي ٤ تومن به دستش برسه اونم يك سال بعد!! توقعي كه جامعه در حال حاضر از پزشكان داره توقعيه كه بايد از مرتاض ها داشت! پول كم بگير، از نظر علمي عالي باش، پولت رو يك سال بعد بگير و لبخند هم بزن!! وقتي دولت نميخواد براي بيمه خرج كنه همين ميشه ديگه. تعرفه دولتي جراحي كيسه صفرا اندازه تعويض روغن يك پژو ٢٠٦!!
    • سجاد IR ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      26 3
      فقط تقصیر بیمه هاست.تامین اجتماعی ماهی 150 هزار میگیره بعدا میاد دکتر کاملا مبتدی رو میذاره تا مردم رو درمان کنه.اما برای نوبت گرفتن همین دکتر هم بدبخت میشی.حالا برای دارو نوشتن هم فقط یک بسته.کاملا محدود.بابا جان اندازه پولتون خدمات بدین که .حداقل دکتر خوب با دستمزد خوب بیارین
    • بی نام A1 ۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      13 4
      اگر دولت سهم بیشتری از درآمد کارمندان را به‌عنوان حق بیمه به سازمان بیمه سلامت پرداخت کند، واقعا جالبه!
    • بی نام IR ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      17 1
      حق ویزیت و درمان مردم باید صفر بشه مانند کشورهایی دیگری در دنیا که مردمشان یک قرون هم هزینه دکتر و درمان نمی دهند.
  • hasan IR ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    17 15
    این همه ادعا می کنند که تعرفه واقعی نیست ایا این واقعی است که پزشکان بیمارها را پنج تایی داخل می کنند و برای هر کدام فقط دو دقیقه کمتر وقت میذارن در حالیکه تعرفه واقعی برای 15 دقیقه می باشد
  • بی نام A1 ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    37 27
    اقا میدونین دلیل زیر میزی چیه؟من دانشجوی پزشکی هستم 7.5 سال پزشکی عمومی و4 سال تخصص بخونم 2سالم سربازی یعنی 13.5 سال تو زندگیم عقب هستم چرا عقب؟چون 6 سال اول یا به عبارتب تا 24 سالگی 1ریال به ما نمی دهند وابسته به جیب پدر .بعد هم توهین میکنند به ما چرا توهین؟ماهی 300 ساعت بیشتر تو بیمارستان کار میکنیمو وکشیک وا میستیم و270 هزار تومان حقوق ماهیانه ماستباور کنید توهینه ساعتی کمتر از هزار تومان!من از شما دوستان میپرسم من باید ای 13.5 سال عقب افتادن از زندگیمو کجا جبران کنم؟
    • بی نام IR ۱۴:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      29 29
      من هم دانشجوی دکتری فیزیک هستنم 4 سال کارشناسی 2 سال فوق و 4 سال دکتری 2 سال خدمت، می شود چقدر؟! درامد فقط چند روز یک پزشک متخصص که در مطب ویزیت می کنه (روزی 30-40 تا مریض ویزیت یعنی روزی 1000000 تومان) و به اندازه من درس خوانده با درامد ماه من برابری می کنه واقعا شما طلب کار هم هستید؟!؟!؟!؟؟!
    • بيمار A1 ۱۵:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      26 17
      هر كه طاووس خواهد جور هندوستان كشد. خوب خودت با علم به اين شرايط رشته پزشكي رو انتخاب كردي، كسي كه مجبورت نكرده بود . ثانيا تو همه كشورا اينجوريه پس چرا اونا اينكارا رو نمي كنن؟
    • دانشجوی تخصص IR ۱۷:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      34 16
      آقای دکتری فیزیک شما کشیک هم دادی تو درس خوندنت؟ واسه قصورت دیه 150 میلیونی هم می دی؟ کدوم پروژه دوران تحصیل و کارت استرس تصمیم برای جون یک آدم رو داشته؟ همین الان به دانشجوی پی اچ دی خوابگاه می دن اما تخصص با 680 تومن (متاهل) خوابگاه نمی دن... چرا شما با یه دیسک کمر معاف میشین از سربازی اما پزشک به شرطی معافیت پزشکی می گیره که تا آخر عمر نتونه کار کنه و چرا همکار من با بیماری ام اس حتی دوران آموزشی سربازی هم بهش نبخشیدن؟
    • بی نام A1 ۱۹:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      13 9
      آقای دکتر فیزیک شما نمیدونید ما تو این هفت سال چه زجری میکشیم شما درکنار درس خوندن وقت اضافه زیادی واسه عشق وحال وتفریح دارید ولی ما باید کل این هفت سال فقط درس بخونیم من خودم بیست و دوسالمه موهام داره سفید میشه
    • پزشک متخصص A1 ۲۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      15 10
      دوست عزیز .2 سال طرح تخصص را حساب نکردی .بعلاوه عقب ماندن از زندگی و سختیهای همسر و فرزندانت را که جوانی و شادابی تورا نمیبینند قابل شمارش نیست.
    • بی نام IR ۲۱:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      19 2
      آقاي بيمار كي گفته همه كشور ها اينجوريه؟ همين عمل ساده آپانديس تو كشورهاي ديگه هزار دلار به پزشك ميرسه!! اينجا توقع داريد با صد هزار تومن كه يك سال بعد ميدن پزشك تن به جراحي بده!! همين الان كويت به متخصص ها ببينيد چقد ميده. ببينيد متخصص هاي ما ميرن باكو و اربيل و چقدر در ميارن؟ تعرفه جهاني رو يه نگاهي بنداز بعد بيا اينجا بنويس.
  • بی نام A1 ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    6 2
    دوره اینده مجلس باید کاندید چالوس شود.
  • حسین A1 ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    44 4
    همین شهر مسجدسلیمان رو که آقای دکتر مثال میزنن بنده به عنوان یکی از شهروندان مسجدسلیمانی برای یک عمل معمولی که فقط هم بیست دقیقه طول میکشید سیصد هزار تومان به آقای دکتر زیر میزی دادم و پدربزرگم هم چند ماه بعد به همان دکتر مجبور شد برای یک جراحی معمولی پانصد هزار تومان زیر میزی بدهد البته این هزینه ها شامل هزینه ی دکتر بیهوشی نمیشد که هر کدام ا ما دو نفر باید برای هزینه ی بیهوشی صد و پنجاه هزار تومان هم میدادیم که پرداخت هم کردیم.البته ما در یک بیمارستان دولتی عمل کردیم که با اینکه بیمه هم بودیم مجبور شدیم وسایل اتاق عمل را هم از هزینه ی شخصی پرداخت کنیم.فکر کنم حداقل نود در صد هزینه ها را ما پرداخت کردیم و بیمه هم در اینجا اصلا به کارمان نامد فقط در حد پرداخت هزینه ی خوابیدن در بیمارستان.
    • بی نام IR ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      33 17
      بيست سال درس خونده تا اين عمل رو بيست دقيقه اي انجام بده!! راحت بود خودت انجام ميدادي عمل رو.
    • بی نام IR ۱۷:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      13 35
      اگه راست میگی این بیست سال رو تو دانشگاه خارج میخوندی نه اینکه یک جای دانشگاه دولتی رو که مجانی است اشغال کنی. شماها هم مثل فوتبالیست ها که پول ملت رو پارو میکنند میچاپید.
    • بی نام FI ۱۹:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      19 5
      میشه بفرمایید منظورتون از جراحی معمولی چیه؟!! اگر کار اینقدر ساده بوده و حتی ارزش 300 هزار تومان هم نداشته، خوب خودتون انجامش می دادید برادر من!! هزینه رنگ کردن مو توی یک آرایشگاه زنانه در بسیاری از موارد همین حدود میشه و جالبه که هیچ کس هم هیچ اعتراضی نداره ولی ملت برای سلامتی خودشون حاضر نیستند هزینه کنند!!!
  • بی نام IR ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    20 10
    پزشکان زیر میزی می گیرند برای اینکه نظارتی بردرآمد پزشکان نیست و وقتی آنها خودشان را با سایر پزشکانی که به طور خصوصی کار می کنند مقایسه می کنند و می بینند درآمدشان کمتر از نصف آنهاست به نوعی تلاش می کنند آن را جبران کنند. مثلا طبق قانون نظام پزشکی هر پزشک متخصص باید هر یک ساعت 4 نفر ویزیت کند در حالی که اکثر پزشکان هر یک ساعت حداقل 15 نفر را ویزیت می کنند و این باعث افزایش درآمد کذایی آنها می شود و در نتیجه موجب افزایش انتظارات جامعه پزشکان می شود و به درآمدهایی که شایسته شان است راضی نمی شوند
    • بی نام IR ۱۵:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      18 5
      دقیقا همینه، در نزدیکی ما چشم پزشکی فعال است که سه نفر سه نفر باهم داخل اتاق برای ویزیت می روند و وقتی هم که اعتراض می کنی منشی طلبکارانه جوابت را هم می دهد که همینی که هست.....
    • بی نام A1 ۰۵:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
      11 10
      خیلی از زیر میزی شاکی هستی دل از شهر بزرگ بکن بیا تو شهرستان زندگی کن تا ازت زیرمیزی نگیرن. تو شهر بزرگ برا هر بونجلی پول میدی و به خرج کردنت افتخار میکنی تا به دکتر که میرسه جیغت هوا میره.
  • بی نام A1 ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    34 34
    پزشکی ها آدم نیستن؟ گرونی واسه اونا، ارزونی شده؟ زندگی ـشون خرج نداره؟ راحت به این سطح سواد رسیدن؟!
    • بی نام IR ۱۴:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      21 25
      مگر بقیه به راحتی به سطح سواد رسیدن؟! مگر مثلا دکتری فیزیک برای رسیدن به این جایگاه کم زحمت کشیده یا از پزشکان کمتر زحمت کشیده آیا درامد پزشکان با مثلا دکتری فیزیک قابل قیاسه؟!
    • بی نام IR ۱۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      15 20
      پزشکان واسه درس خوندن زیاد زحمت کشیدن اما اساتید دانشگاه هم که به اندازه پزشکان زحمت کشیده اند در جامعه ما حقوق ماهیانه بین 3 تا 5 میلیون می گیرند نه ماهیانه 50 میلیون تومان.
  • بی نام IR ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    11 5
    بيمه ها بويژه تامين اجتماعي حداكتثر ١٥ درصد خدمات پاراكلينيك را درمطب پرداخت مي كنند اما پزشكان مجبورند كليه اين خدمات را با بيمه محاسبه كنند.
  • بیمار A1 ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    24 33
    مدیر عامل محترم شما چرا خبر نداری بعضی از پزشکان علاوه بر بیماران سر سازمان های بیمه کلاه می گذارند درخواست های پاراکلینیک با تاریخهای دیگر می فرستند و...2-حقوق که صحیح نیست با شش ماه تاخیر اگر کارانه را میگی بله تا مراحل پرداخت بیمه و بیمارستان انجام بشه زمان می بره3- پزشک خانواده که بیا از نزدیک در استان فارس ببین دو چشمت روز بد نبینه چه بلای مالی و جانی که بر سر مردم و بیماران بدبخت میارن فرم ارجاع که توسط منشی نوشته بیمار میبره مرکز استان انوقت ازش اشکال میگیرن یا نا خواناست یا شماره نظام پزشکی خوانده نمیشه یا.....4- همش میگن تعر فه واقعی کدام واقعی وقتی 90 بیمار در یک ساعت ویزیت میشه خودم تایم گرفتم با شمار نوبت ها......
  • علی از ارومیه EU ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    19 24
    من موندم چرا که به حقوق پزشکان اشاره می شود حقوق 600 هزار تومانی تا یک میلیونی ابراز می شود در صورتی که حتی در محرومترین بیمارستانها حقوق کمتر از 2 میلیونی برای پزشکان عمومی وجود ندارد چه برسد به متخصص ها که حقوق کمتر از 7 میلیونی نمی گیرند و شما با این کارها و با مظلوم نمایی ها برای جامعه پزشکان افزایش توقع را برای این صنف باعث می شوید
    • بی نام IR ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      22 16
      كجاست اين بيمارستان ادرس بده بيايم داداش!!
    • بی نام A1 ۱۸:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
      22 13
      ما که متخصص و استادیار دانشگاه هم هستیم حقوقمون 3 میلیونه.شما این هفت میلیون رو از کجا آوردی؟
  • ناشناس A1 ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    9 8
    پولی که به شکل غیر قانونی گرفته می شود قابل قبول نیست برای حل این مشکل باید اقدام جدی صورت بگیرد ادم یاد سریال مهران مدیری می اندازد که می گفت پول زور بده در شان پزشکان محترم کشور ما نیست.
  • نظری IR ۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    8 2
    لابد زیرمیزی بگیران بیمارستانهای دولتی سهام چندین بیمارستانهای خصوصی را خریده اند و نسل اندر نسل سهامدار شده اند. هستند سهامدارانی که در بیمارستان دولتی وقت بیشتری بگذارند و طمعی به انتقال بیماران بخش دولتی به خصوصی نداشته باشند. بهتر است تعرفه را مستقیم به بیمارستان بریزند نه به پزشک. برای بعضی از سهامداران برج سازی با کلاس تر و به صرفه تر است.
  • بی نام A1 ۱۴:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    28 3
    همسر من متخصص و عضو هیات علمی تمام وقت جغرافیایی دانشگاه است ولی هنوز بعد از ده سال توانایی خرید یک اپارتمان صد متری نداریم همسایه ما با مدرک لیسانس و سنی کمتر از سی و هفت سال کارشناس یکی از وزارتخانه هاست و هم ماشین دولتی زیر پایش هست و پنج سال است صاحب خانه هستند و همیشه هم در سیر و سفرند و خوش میگذرانند
  • بی نام IR ۱۴:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    16 13
    برای خودم متاسفم در جامعه ای زندگی می کنم که اکثر مردمش به فکر خودشان هستند اونم با هزینه گرفتن زندگی دیگران! یکی نیست به کسانی که می گویند تعرفه پزشکان کم است بگوید در جامعه ای که اکثر حقوق بگیرانش ماهیانه حدود یک میلیون تومان حقوق می گیرند و درآمد روزانه شان به 30 هزار تومان می رسد حق ویزیت 25 هزار تومانی برایشان خیلی زیاد و کمرشکن است و باز شماها می گوید حق ویزیت و سایر هزینه خدمات پزشکی باید افزایش یابد تا پولی که فقط می توانند نون خالی تهیه کنند را نیز از آنها بگیریم و درآمد پزشکان به ماهیانه بالای 50 میلیون تومان برسد.
    • پزشک متخصص A1 ۰۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
      12 3
      تو خوشبختی که در جامعه ای زندگی میکنی که با استعدادترین افرادش پزشکی میخوانند ( از بهترین پزشکای دنیا ایرانی هستند). در جوامع پیشرفته اینکار را مهاجرا ن انجام میدن و مردم خودشون 15 سال عمرشون رو مفت و مجانی هدر نمیدن.
  • بی نام IR ۲۰:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    7 8
    برخی پزشکان با چند ساعت معطل کردن بیمار، کمتر از سه دقیقه او را ویزیت می‌کنند و 30 هزار تومان می‌گیرند؛ یا در برابر یک عمل جراحی که کمتر از نیم ساعت وقت می‌گذارند چند میلیون تومان می‌گیرند. باز هم می‌گویید تعرفه‌ها واقعی نیست! خجالت دارد. از جان ملت چه می‌خواهید؟!!
  • بی نام IR ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴
    8 10
    این آقای دکتر می‌فرمایند: "به اعتقاد من اگر دولت سهم بیشتری از درآمد کارمندان را به‌عنوان حق بیمه به سازمان بیمه سلامت پرداخت کند، کیفیت خدمات درمانی در بیمارستان‌های دولتی هم افزایش پیدا می کند."!!! من پیشنهاد بهتری دارم! برای بهتر شدن وضع سلامت و برآورده شدن توقع پزشکان محترم، دولت حقوق کارمندان و کارگران را یک ماه در میان پرداخت کند و مابقی را به عنوان بیمه به حساب پزشکان محروم و مستحق واریز کند. اینطوری عدالت فراگیرتر خواهد شد و برخی از پزشکان عزیز راضی‌تر.
  • بی نام A1 ۰۰:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    5 0
    خبر انلاین خبرهای اجتماعی و سلامتی رو بیشتر کن جدیدا بیشتر تیترها شده یا واسه فوتبال یا بازیگرا
  • بیدار دل US ۰۱:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    32 8
    ابتدای سال 90 برای مشکل زانوی فرزندم بعذ از 5 ماه انتظار درتهران نزد منخصص زانو رفتیم اقای دکتر با دو نفر دستیار 5 نفر 5 نفز بیماران را وارد اتاق معاینه می کرد و دایم می چرخید نمی دانستی با کی حرف می زند و کدام ورزش به کی تعلق دارد و سوالهایت را چگونه مطرح کنی . روی تمام تخت های معاینه را سرسری نگاه می کرد و دریغ از یک معاینه دقیق و مشورت درست و حسابی که انجام دهد . دستیاران می نوشتند . در پایان گفت که من نظرم این است و باید ورزش مخصوص زانو کنی اگر خوب نشد عمل کنی . همان وقت 30 هزار تومان هم گرفت و بی نتیجه امدیدم . برای عمل فرمودند که این جراحی 12 میلیون تومان است . بعدا بیایید تا بگویم چکار کنید. این نحوه برخورد را شما در هیچ کجای دنیا نمی بینید. واقعا شما قضاوت کنید. آیا توهین نیست .
  • علی رضا IR ۰۴:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    9 6
    لطفا بابصیرت بیشتری تامل کنید 1-پزشک نباید رابطه مالی با بیمارداشته باشه به معنی کامل جمله2-وزیر نبایدخودش پزشک باشد3-بیمه ها بایدتقویت شده وپرداختهابه موقع باشد4-ساعات کاری در مطبهاوبیمارستانهاتحت کنترل ونظارت دقیق باشد5-درمان دربخش دولتی متحول شده واستادراسااقدام به درمان بیماربه شکل علمی نمایدوشاگرد تبحریابدنه شاگردبه جای استاد با مهراستادبیماررا.........درمان کند6-ایجادپرونده پزشکی برای همه بیماران سرپایی وداشتن شرح حال کامل و دقیق متناسب بارونددرمان وکنترل رندومی این پرونده ها7-برخورد مقتضی وقانونی بدون فوت وقت با متخلفان8-توزیع عادلانه حق کارانه بین کارکنان .دانشجویان.پزشکان محترم.8-اعتباربخشی حقیقی بر بالین بیمارن بجای کاغذ بازی وسیاه نمایی9-شایسته سالاری در تنفیذ مدیریتهاووووووووووو.
  • بی نام IR ۰۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    7 13
    بنده دبیر فیزیک و دانشجوی دکتری فیزیک با 37 سال سن هنوز نتونستم خونه بگیرم و در تا مین مایحتاج اولیه زندگی موندم اونوقت یک پزشک در مدت کمتر از یک سال به اندازه تمام 14 سالی که من کار کرد ه ام درامد کسب می کند در حالی که فیزیک و پزشکی از لحاظ زحمت واحد پاس کردن قابل مقایسه نیستند.
    • بی نام A1 ۰۶:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
      11 8
      يعني واقعن قابل مقاييسه نيست!!؟ فك نميكني يه ذره درس ها شما فيزيكي ها، اسون تره؟ دقدقه روزتون كمتره؟ أعصاب و اسايش تون بيشتره؟
    • بی نام IR ۰۶:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
      11 1
      مزاح فرموديد ديگه؟؟ سختيشون برابره خخخخخخ
    • بی نام A1 ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
      6 0
      شما دبیر هستی و موضوع را اشتباه گرفتی.
    • بی نام IR ۱۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
      7 1
      ماشالا نصف مردم ایران شدن دانشجوی دکترا
  • بی نام IR ۰۵:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    5 7
    وقتی شماها از پزشکی که روزانه 60مریض با مبلغ ازاد 20تومان با دفترچه 16 تومان می گیرد چه نیازی به بیمه دارد در ضمن از بیمه به اندازه دوبرابر حق بیمه می گیرند اما کسی نیست از پزشکی بپرسد بجای 10تومان با دفترچه چرا 16تومان می گیرید و پاراکلنیکها مبالغ مشابه ای را از بیمار بدبخت گرفته و دوبرابر ان را از بیمه می گیرند بنده چون د راین موارد کار کردم می دانم پزشکان از از بابت هر نسخه چقدر از بیمه پول می گیرند چرا هیچ کس بابت معاینه دودقیقه ای از پزشک سوال نمی کند چرا بدون اینکه شرح حالی از مریض پرسیده شود بلافاصله ازمایش یا عکس و سونوگرافی نوشته که حتما فلان جا برود ایا از رفتار و کارکرد پزشکی اطلاع دارید فقط از تعرفه واقعی حرف می زنیدو هزاران ایراد و عیب پزشکان.......
  • پزشك IR ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    11 3
    خبر آن لاين پيشنهاد ميدم يه جستجويي تو اينترنت كن و تو چند تا كشور ليست حقوق ساليانه چند تا شغل رو بيار( پزشك، مكانيك، معلم فيزيك و مهندس ) تا بقيه بفهمند در اين زمينه در همه جاي دنيا اختلاف وجود داره خيلي هم بيشتر. اين يه چيز طبيعيه كه مثلا يك جراح ماهي چهل هزار دلار درامد داشته باشه و معلم فيزيك مثلا ماهي سه هزار دلار( با عرض احترام به همه مشاغل). يه ليستم از تعرفه اعمال جراحي در دنيا و ايران كار كن. اينجوري فكر كنم ذهن خيلي از كاربران روشن ميشه. منتها فرقي كه تو دنيا وجود داره اينه كه اونجا بيمه واقعا بيمه هست . ديروز يكي ازدوستان كه سنگ كليه داشت و به يكي از بيمارستانهاي نيويورك رفت ٨٧٠٠ دلار هزينه يك سيتي اسكن و سرم شد اما بيمه نود درصدشو داد،حالا از همين مبلغ هزار دلار ويزيت بود!!
  • بی نام HU ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    7 0
    موردی که خیلی برای من جالب است اینه که مردم بجای اینکه یک صدا از سیستم بهداشت و حقوق و دستمزد انتقاد کنن به همدیگه خرده میگیرن و همدیگه رو متهم میکنن. کی گفته همه پزشکا توی کارشون درست نیستن؟! یا اینکه ارزش مدرک پزشکی ازفیزیک یا هررشته دیگه ای بالاتر یا پایین تره؟چرا مظلوم نمایی برای گرفتن حق؟ یه آدمی درس خونده هرچی هم که باشه هر جوری هم که باشه بالاخره زحمت کشیده و باید متناسب با زحمتش بهش پول داده بشه. همونطور که توی این خبر هم اومده سیستم نظام مزشکی و درمانی هنوز به پختگی لازم نرسیده و زمان لازمه تا این اتفاق بیفته و البته مدیریت قوی. بیایم یکم جمعی نگاه کنیم نه فردی اگه کل سیستم خوب کار کنه همه منتفع میشیم.
  • بی نام A1 ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    11 6
    این کسایی که منفی میدن از حامیان پزشکان هستند!! به نظر من پزشکان ایرانی به نسبت کشورهای دیگر با توجه تخصصشان دنبال منافع مالی بیشتری نسبت به اولویت درمان بیماران هستند
  • بی نام A1 ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    6 4
    دقت کنید که شما دارید در مورد کسانی صحبت میکنید که برگزیده بهترین و باهوشترین افراد این جامعه هستند.
  • بی نام IR ۰۴:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
    0 1
    بسی تاسف برای این جامعه که زیرمیزی گرفتن شده افتخار.!!!!!! با این اندیشه غلط هر کس به خورش اجازه میده خلاف کنه و آنرا توجیه کنه..خدایا جامعه ما به کدام سمت میره که ضد اخلاق شده اخلاق . بدی شده خوبی .
  • بی نام A1 ۰۷:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
    0 0
    بعضی از پزشک ها توی تهران اینقدر بیمار دارن که از زمانی که وارد مطبشون میشی تا موقعی که نوبتت بشه باید 5 ساعت بشینی پشت در و تلفنی هم نوبت نمیدن. وحشتناکه. تازه فقط برای یک سونوگرافی که واسه آدم مینویسن یه مبلغ زیادی رو میگرین. اگه میدونستم باید 5 ساعت منتظر باشم تا نوبتم بشه و تازه بعد از این همه الافی برام یه سونوگرافی بنویسه و واسه همین نسخه سی تومن ازم بگیره هیچ وقت به مطبش نمیرفتم. تازه من اون موقع دانشجو بودم و پرداخت این مبلغ واقعاً برام سنگین بود. یادمه وقتی از مطبش اومدیم بیرون کلی نفرینش کردم. حتی هنوزم هر وقت یادش میوفتم دلم به درد میافته و کلی نفرینش میکنم