دانشگاه های فعال درحوزه فنی وحرفه ای نقش مهمی در آموزش و کسب مهارت دانشجویان برای ورود به عرصه اشتغال و بازار کار دارند بنابراین دولت باید توجه و حمایت بیشتری از این دانشگاه ها داشته باشد.

دانشگاه های فعال درحوزه فنی وحرفه ای نقش مهمی در آموزش و کسب مهارت دانشجویان برای ورود به عرصه اشتغال و بازار کار دارند بنابراین دولت باید توجه و حمایت بیشتری از این دانشگاه ها داشته باشد.

به گزارش خبر آنلاین استان مرکزی رئیس دانشکده فنی و حرفه ای امیر کبیر اراک در نشست خبری که ظهر امروز به مناسبت سالگرد تاسیس این دانشگاه برگزار شد با تاکید بر این مطلب افزود: در سالهای اخیر شاهد رشد و توسعه بی ضابطه دانشگاه های آزاد و پیام نور در شهرهای مختلف کشور بوده ایم در حالی که در کل کشور فقط 173 مرکز دانشگاهی فنی و حرفه ای وجود دارد.
دکتر علی محمد نظری با اشاره به اینکه 60 تا 80 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه وارد بازار کار می شوند گفت:آموزش مهارت های متناسب با نیاز بازار کار به ویژه در بخش صنعت از اهداف مهم ما در این مرکز آموزشی است و در همین راستا پروژه ها و طرح های پژوهشی و تحقیقاتی زیادی به منظور افزایش تعامل و ارتباط با بخش صنعت انجام می شود.
وی بیان داشت: با برگزاری بیش از1200 ساعت آموزش مباحث تئوری و 800 ساعت کار عملی و کارگاهی در طول یک دوره آموزشی در صدد هستیم دانشجویان با کسب تمامی آموزش ها و مهارت های مورد نیاز در رشته های مختلف وارد بازار کار شوند.
دکتر نظری در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: تقویت روحیه کار آفرینی و تلاش برای عملی کردن ایده ها و طرح های خلاقانه از دیگر اهداف تشکیل و ایجاد مراکز آموزشی دانشگاهی فنی و حرفه ای است که خوشبختانه با بهره گیری از اساتید مجرب و برگزاری دوره های آموزشی مورد نیاز در بازار کار توانسته ایم به بخش عمده ای از این اهداف دست پیدا کنیم .

رئیس دانشکده فنی و حرفه ای امیرکبیر اراک در پایان خواستار توجه و حمایت خیرین برای توسعه و رفع نیازهای آموزشی مراکز دانشگاهی فنی و حرفه ای در کشور و همچنین استان مرکزی شد و افزود: سالانه حدود 6000تا 6500 نفر از دانش آموزان فارغ التحصیل هنرستان های شهر اراک وارد دانشکده فنی و حرفه ای می شوند که این تعداد در کل استان مرکزی به 15 هزار نفر می رسد و همین موضوع اهمیت توجه به این مراکز مهم آموزشی را به روشنی نشان می دهد.

4646

کد خبر 428365

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =