اینتل معتقد است دانش‌آموزان در مدرسه نیاز به رایانه یا لپ‌تاپ دارند نه خوانش الکترونیکی(e-reader).

در نمایشگاه سبیت که اخیرا در هانوور برگزار شد غولهای سخت افزاری دنیا جدیدترین محصولات خود را در زمینه رایانه ، لپ تاپ و خوانشهای الکترونیکی ارایه کردند و اینتل هم از ریز ترین قطعات سخت افزاری تا مدیریت بر دیتا سنترها را عرضه نموده بود.

در این نمایشگاه اینتل با معرفی نسل جدید تبلت های (رایانه های لوحی لمسی) مخصوص دانش آموزان سعی در جلب نظر آنها داشت. این رایانه لوحی لمسی با داشتن پردازنده اتم هم با لینوکس و هم با ویندوز کار می کند. صفحه اسکرین آن نیز لمسی بوده و هم با انگشتان دست کار کرده و هم با قلم مخصوص قابل هدایت و کنترل است. گهاد گالال از مدیران اینتل در این نمایشگاه ضمن معرفی محصولات دانش آموزی تاکید کرد بازار آموزشی بیش از آنکه به خوانش الکترونیکی نیاز داشته باشد، یک رایانه یا لپ تاپ مخصوص و کم قیمت نیاز دارد.

به گفته وی دانش آموزان نیاز به داشتن دسترسی به فایلها داشته و باید دسترسی کپی و ذخیره را داشته باشند.مدیر ارشد اینتل ادامه داد در آموزش الکترونیکی تنها داشتن یک خوانش الکترونیکی کافی نیست بلکه باید زمینه ای فراهم شود تا دانش آموزان به ابزار سخت افزاری بهتر و بزرگتر از خوانش الکترونیکی دسترسی داشته باشند.

بسته آموزشی اینتل شامل مجموعه نرم افزاری و سخت افزاری و سرویسهای مورد نظر برای راحتی دانش آموزان مدارس تعبیه شده است و ابزار مورد نظر اینتل یعنی Classmate pc  با هدف در اختیار قرار دادن سرویسهای آموزش الکترونیکی در سراسر جهان توسعه یافته است.

از سوی دیگر پیشنهاد فروش این ابزار زیر قیمت 200 دلار خود حرکت مثبتی ارزیابی شده تا مدارس و والدین قادر به پرداخت این هزینه برای دانش آموزان خود باشند. البته قیمت لپ تاپ کامل ان بیش از این مقدار است که برای دانش آموزان دبیرستانی تا 600 دلار قیمت دارد.

رشد چشمگیر توسعه آموزش الکترونیکی سازندگان سخت افزار و نرم افزار را تشویق به ابداعات جدید نموده و در این راستا اینتل سعی کرده با ارایه نمونه های جدید شبکه ای از آموزش الکترونیکی را راه اندازی نماید که بعدی جهانی داشته و زمینه ساز آموزش الکترونیکی جدیدی در مدارس شود.

اما خوانش الکترونیکی یا e-reader, e-book reader ابزاری الکترونیکی هستند که با هدف خواندن کتب الکترونیکی یا ebook طراحی شده و هر نوع محصول مطابق با جوهر الکترونیکی را می خوانند. قابلیت حمل آسان، خواندن کتب در زیر نور خورشید و نور شدید و عمر باطری زیاد از ویژگی های خوانشهای الکترونیکی است. هر نوع دستیار دیجیتال شخصی () که قابلیت خواندن فابلهای الکترونیکی را داشته باشد نیز خوانش الکترونیکی لقب می گیرد. کما اینکه در حال حاضر اکثر تلفن های هوشمند ماند آیفون نیز در این مجموعه قرار می گیرند.

کد خبر 50337

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =