بهنام اوجاقلو در این رابطه به خبرآنلاین گفت: در بیشتر موارد شرایط موجود اقلیمی سبب کاهش نسبی جمعیت آفات و بیماری ها در رویشگاه ها می شود که این خود عامل موثری در کنترل آفات و بیماری ها و امکان تولید گیاهان و محصولات سالم و حتی ارگانیک بدون استفاده از سموم را میسر می سازد.
وی تصریح کرد: به واسطه بهره گیری از ظرفیت های بخش باغبانی ضمن تامین نیازهای غدایی استراتژیک با اشتغالزایی در سطح گسترده بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی ناشی از بیکاری نیر رفع خواهد شد.
وی گفت: در حال حاضر آویشن، اسطوخودوس، بادرنجبویه، اکلیل کوهی، سنبل الطیب، نعناع فلفلی، گل راعی، گل محمدی، رازیانه، سرخارگل و به لیمو از جمله گونه های گیاهان دارویی هستند که از سوی کمیته فنی گیاهان دارویی استان زنجان به عنوان گونه های امید بخش برای توسعه کشت در استان معرفی شده اند.
اجاقلو با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت پرورش و تولید گیاهان دارویی در استان زنجان تصریح کرد: رويكرد جهاني به استفاده از گياهان دارويي و ترکیب هاي طبيعي در صنايع دارويي، آرايشي- بهداشتي و غذايي و به دنبال آن توجه مردم، مسئولان و صنايع داخلي به استفاده از گياهان دارويي و معطر، لزوم تولید بیشتر و با کیفیت بهتر این گیاهان را در استان ایجاب می کند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به وجود اراضي وسيع و مستعد برای كشت گياهان دارويي در استان عنوان کرد: افزايش روز افزون نيازمندي جوامع داروسازي جهان، كم توقع بودن اين گياهان نسبت به آب و خاك مرغوب، تولید و اشتغال زايي پایدار در اين بخش و نیز ارزش صادراتي بالای گياهان دارويي از جمله عواملی است ضرورت توسعه کشت و تولید انواع گیاهان دارویی در استان زنجان را ضروری می سازد.
46
نظر شما