دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: از صدر اسلام تاکنون هم هر که برای شهوت و شهرت جاه و مقام و پول آمده متوجه شده که این انقلاب قرار نیست به کسی سواری بدهد.
حبیبالله عسکراولادی با اشاره به اینکه " امام(ره) در بهمن 1348 ـ که سال آغاز پانزدهمین قرن بعثت نبی اکرم(ص) بود ـ درسهای ولایت فقیه را در نجف آغاز کردند" یادآور شد: امام(ره) در این سال شالوده حکومت اسلامی بر اساس آموزههای قرآن و سیره پیامبر عظیمالشان(ص) و امامان معصوم(ع) جهان اسلام را ریخت.
ایشان 6 سال پیش از آن در 15 خرداد 1342 جرقههای یک انقلاب دائمی و همهجانبه در کشور را زد. شرافت این انقلاب به این بود که میخواست گوهر «اسلام» را در عصر بیدینی صیانت کند. شرافت اسلام هم به این است که انسان را از شر طاغوتها رهایی میبخشد و در دنیا و آخرت به سعادت برساند.
وی ادامه داد: ارزش و اهمیت این انقلاب آن است که به فکر نجات بشریت و تمهید قیام جهانی منجی عالم بشریت امام عصر(عج) است. هرکس که به فکر نجات خود و نجات انسانهاست، باید مخلصانه به انقلاب اسلامی بپیوندد و در راهش مقاومت و استقامت کند.
هرکس که به خدا و غیب و قیامت اعتقاد دارد، باید با انقلاب اسلام جهانی در ایران اسلامی همراه شود چون نزدیکترین راه به فلاح و رستگاری همین انقلاب و همراهی با همین مردم پاک و مخلص است که ثابت کردند همانند مردم عصر رسول الله(ص) بلکه از آنها مومنتر، آگاهتر و بالاترند.
وی خاطرنشان کرد: مخاطب این انقلاب فرد یا جریان یا طبقه خاصی نیست، بلکه همه مردم از پیر و جوان، باسواد و عامی، فقیر و غنی و نژادها، رنگها و گویشهای گوناگون مخاطب انقلاب هستند و همه در صیانت از انقلاب و اسلام مسوولیت مشترک دارند.
در راهپیماییهای که صورت میگیرد برای دفاع از اسلام و انقلاب همه میتوانند این را حس کنند. حس «همه با هم» رمز اصلی موفقیت انقلاب در بیش از سه دهه از حیات خود است.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: مردم وظیفه خود را خوب میدانند؛ سه دهه است فداکارانه پای انقلاب ایستادهاند و هزینه پایداری و مقاومت برای سرافرازی اسلام و انقلاب را هم پرداختهاند.
مردم گاهی جلوتر از رهبران حرکت کردند و این پیام را به رهبران انقلاب اسلامی دادند که مبادا فکر کنید پشیمان هستیم. ما تا آخرین نفر و آخرین نفس و قطره خون برای دفاع از امام، رهبری و انقلاب اسلامی ایستادهایم و واقعا هم راست گفته و میگویند؛ چراکه تاریخ 30 ساله پس از پیروزی انقلاب این را شهادت میدهد.
وی افزود: نخبگان حوزوی و دانشگاهی هم به وظایف خود عمل و با مردم و رهبری همراهی کردهاند و میکنند، الا قلیلی که ریزش داشتند و این طبیعی هم هست.
همچنین نخبگان در بازتولید تئوریهای انقلاب به ویژه در حوزه و دانشگاه امام و رهبری را یاری کردند و برای مردم حاضر و مقاوم در صحنه به وظایف خطیر خود عمل کردند و از صدر اسلام تاکنون هم هر که برای شهوت و شهرت جاه و مقام و پول آمده متوجه شده که این انقلاب قرار نیست به کسی سواری بدهد. و مردم خداجوی و حق طلب آنها را حذف کردند و در حقیقت میتوان گفت خودشان با دست خودشان حذف شدند.
وی اظهار کرد: عمده رسانههای انقلاب همواره در خدمت انقلاب و مردم بودهاند و سربازان امام و رهبری و خدمتگزاران مردم در رسانهها ـ چه مطبوعات، چه رسانه ملی و چه دیگر رسانهها ـ از هیچ کوششی فروگذار نکردند.
فقط آنهایی که منحرف شده و دل در گروه آمریکا و انگلیس و اسرائیل داشتند مدتی در کشور مشغول خدمت به بیگانگان بودند وقتی لو رفتند مجبور شدند به وطن اصلی خودشان که لندن و واشنگتن باشد بروند.
الان صدای آنها از رادیو بیبیسی و آمریکا و... به گوش میرسد. مردم همه به آنها لعن و نفرین میفرستند و برای آنها ارزشی قائل نیستند چون در مقابل اسلام و انقلاب و مردم و رهبری قرار گرفتند و برای دشمنان زمینهسازی و خوراک تهیه میکردند
نظر شما