تسنیم نوشت:تولیت آستان قدس رضوی در پاسخ به سوالی درباره مالیات ‌های آستان قدس، گفت: خدا نگذرد از آن کسی که این شبهه را در ذهن‌ها ایجاد کرده است. مالیات آستان قدس تا ۳۵ سال به امر امام (ره) بود که آستان قدس رضوی و شرکت‌های تابعه از مالیات معاف خواهند بود.

حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی شامگاه دوشنبه در نشستی صمیمی با دانشگاهیان که در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار داشت: حضور در جمع دانشجویان و دانشگاهیان توفیقی است که امروز فراهم شد تا سخنان برخی از شما را بشنوم. همواره آمادگی شنیدن حرف‌های دغدغه‌مندان دانشجو و دانشگاهی را دارم و شنیدن این سخنان را برای خودم و همه مسئولان یک نعمت می‌دانم.

وی افزود: من با لحن دانشجویان ناآشنا نیستم؛ عموم سخنان دانشجویان و دانشگاهیان به عنوان کسانی که از یک مرکز علمی مسائل اجتماعی و دستگاه‌ها را رصد می‌کنند باید شنیده شود.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به تبیین شاخص و نقشه راه برای آستان قدس رضوی گفت: ما در سال گذشته یک برنامه راهبردی تهیه و بیش از 400 شاخص از همه کارهای آستان احصاء شده تا همه معاونان و سازمان‌ها عملکرد خود را ببینند که البته معتقدیم کامل نیست و امسال قرار است بازنگری در آن انجام شود.

رئیسی خاطرنشان کرد: حتماً اولویت ما این است که از جوانان و نیروهای فرهیخته مشهد مقدس با کارآمدی که دارند در آستان قدس استفاده کنیم اما در برخی بخش‌ها باید از چهره‌های ملی نیز استفاده کنیم.

وی در پاسخ به سئوالی درباره عملکرد خود در سازمان بازرسی کل کشور گفت: من در سازمان بازرسی کل کشور با دولت‌های مختلف و با سلایق سیاسی متفاوتی کار کردم اما همگان معتقد بودند که سازمان بازرسی نگاه منصفانه داشته و من نیز سه سال بعد از فرمان مقام معظم رهبری درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی تمام دستگاه‌های اجرایی کشور را پشت ویترین به نمایش گذاشتم و 5 هزار از مدیران عالی و میانی از نمایشگاهی که برگزار کردیم بازدید کرده و جمع بندی تمام نظرات آنها این بود که آسیب‌شناسی مهمی انجام شده است اما مسئله مهم در کشور ما آسیب‌زدایی و عزم و اراده‌ای است که این آسیب‌ها را از بین ببرد.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه خط قرمز ما بی‌استناد حرف زدن است، تصریح کرد: ما در این نمایشگاه در حوزه‌های مختلف غرقه تشکیل دادیم و تمام مسائل کشور را در موضوعات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و به‌‌طور ویژه مفاسد اقتصادی بررسی کردیم. بیشترین و بیش از 90درصد از حجم پرونده‌های اعلامی آن‌وقت به دستگاه‌های مختلف در نمایشگاه ارائه شد و مقام معظم رهبری در جلسه‌‌ای با سران قوا در این باره تشکر کردند و گفتند که چندین نماینده از دفتر ما از نمایشگاه بازدید کرده و گفتند به خوبی آسیب‌شناسی شده است.

رئیسی ادامه داد: در حوزه‌های مختلف اگر نارسایی دیدم اول به مسئولان مربوطه و سپس به دفتر منتقل می‌کردم اما در مورد اعلام عمومی شاید برخی از این اعلام‌ها را موثر ندانیم ولی اجرای عدالت و رفع نارسایی و آسیب را باید دنبال کرد و من همواره تلاشم این بوده که کاری کنم که اقتضای اجرای عدالت است.

وی با اشاره به اینکه هزاران کارگر کارگاه‌هایی تولید در خراسان رضوی بیکار شدند، گفت: ما تلاش می‌کنیم نیروهایی در آستان قدس کار می‌کنند بیکار نشوند تلاش ما در این دو سال این بوده یک کارگر آستان قدس بیکار نشود و تا اسفندماه سال گذشته یک کارگر و یک کارمند از میان بیش از 18 هزار حقوق‌بگیر آستان قدس نداریم که حقوق و عیدی خود را دریافت نکرده باشد.

تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: تلاش کردیم شغل ایجاد کنیم البته اضافه کردن نیرو نباید بدون بدون شغل و جایگاه تعریف شده و ایجاد خط تولید جدید باشد در واقع باید اول شغل تعریف شود و سپس نیروی جدید اضافه شود.

رئیسی با تاکید بر اینکه خراسان بزرگ همواره مورد توجه بوده و اولویت ما بوده است، گفت: در جنوب خراسان قنات‌هایی را لایروبی کردیم که 700-600 شغل ایجاد شد، در کلات دام‌های سبک در اختیار بسیاری از مردم قرار گرفت، برای کارهای دستی مددجویان کمیته امداد که بازار توزیع نداشتند اطراف حرم مطهر را در اختیارشان گذاشتیم؛ همچنین "سوغات زائر" را باب کردیم تا بسیاری شرکت‌ها و کارگاه‌هایی تولیدی بتوانند محصولات خود را عرضه کنند.

وی با تاکید بر اینکه آستان قدس حامی بخش خصوصی است نه رقیب آن، گفت: بودجه ما یک هزارم بودجه دولت است اما در دو سال گذشته بیش از 2500 شغل ایجاد کردیم پس با تمام محدودیت‌هایی داریم این توانایی‌ در کشور وجود دارد اما باید این توانایی‌ها در عرصه اقدام و عمل به کار گرفته شوند.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه اکثر شرکت‌های آستان قدس زیانده هستند، گفت: راهکارهای برون رفت مشکلات مورد بررسی قرار می‌گیرد تا اگر قرار است شرکتی واگذار شود، ابتدا سودده شود بعد واگذار شود بنابراین به شفافیت اعتقاد دارم و وضعیت هرکدام از شرکت‌ها قابل تبیین است تا بدانید وضعیت درآمدی آستان قدس به چه شکل است.

رئیسی در پاسخ به سوالی درباره مالیات ‌های آستان قدس، گفت: خدا نگذرد از آن کسی که این شبهه را در ذهن‌ها ایجاد کرده است. مالیات آستان قدس تا 35 سال به امر امام (ره) بود که آستان قدس رضوی و شرکت‌های تابعه از مالیات معاف خواهند بود؛ روزی که بنده وارد آستان شدم به مقام معظم رهبری در این باره نامه نوشتم و براساس فرموده ایشان مالیات تکلیفی، ارزش افزوده و جمعی خرجی را پرداخت می‌کنیم و حتی چندروز پیش رئیس سازمان مالیاتی و همراهانشان برای تقدیر از آستان قدس به عنوان سازمانی که در پرداخت مالیات خوش‌حساب است، آمدند.

تولیت آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: چرا یقه سفیدانی که مالیات پرداخت نمی‌کنند را نمی‌گویید؟ چرا از افرادی که "فرار مالیاتی" دارند چیزی نمی‌گویند؟ کارمند دانشگاه فردوسی و فلان دستگاه اول مالیات می‌دهد اما فلان فرد که درآمد نجومی دارد فرار مالیاتی می‌کند.

رئیسی با تاکید بر اینکه آسیب‌زدایی اراده جدی می‌خواهد، گفت: واقعاً مشکل ما برنامه است؟ چقدر پایان نامه تحصیلات تکمیلی با پیشنهادات کارگشا داریم؟ مجریانی که باید این پیشنهادات و برنامه پنجم و ششم توسعه کشور را اجرایی کنند کجا هستند؟

وی در پاسخ به سوالی با بیان اینکه جریان منافقان سال 60 داعشی‌های آن سال بود، گفت: منافقین در آن سال 17 هزار نفر را به شهادت رساندند و جریان نفاق جریان خطرناکی در این کشور بود. در آن زمان، برخی افراد به لحاظ حکمی مشمول قانون بودند و حکم آنان روشن بود ضمن اینکه من آن زمان دادستان بودم؛ رئیس دادگاه حکم صادر می‌کند و دادستان مدعی‌العموم است اما فردی که ادعای حقوقی بودن دارد فرق بین رئیس دادگاه و دادستان را نمی‌دانست.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه قهرمان ملی برخورد با نفاق امام خمینی است، گفت: جریان نفاق از آن برخوردهایی است که افتخارش مال امام است و ایشان پیشتاز این قضیه بود. از افتخارات نظام برخورد با جریان نفاق است؛ از افتخارات بنده این است که با فساد، نفاق، دزدی و شرارت مبارزه کردم و مبارزه خواهم کرد.

رئیسی خاطرنشان کرد: شناخت وظیفه و ایستادگی در راه هدف وظیفه ما است و در این راه حاضرم در جلسات دیگری برای روشن شدن موضوعات شرکت کنم اما در این جلسات اگر ابهام زدایی شد و افراد حاضر مبلغ آن قضیه باشند.

وی با بیان اینکه مشهد باید دارای مرجعیت علمی شود، ادامه داد: دانشگاه‌های مشهد و خراسان حوزه علمیه کهن خراسان در کنار آستان قدس ظرفیت بالقوه‌ای دارند؛ دستیابی به مرجعیت علمی امری دست نیافتنی نیست این ظرفیت وجود دارد و از شما اساتید و دانشگاهیان می‌خواهم کمک کنید این امر تحقق یابد که به نفع کشور و نظام است.

2929

کد خبر 773728

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 24
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۱:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
    1 1
    خدا نگذاره؟
  • عجبا IR ۲۱:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۰
    3 2
    ظاهرا بعد از لعن اسحاق جهانگیری مجوز لعن به مقامات دولتی یک پله بالاتر رفته و خود رئیس جمهور را نشانه گرفته است ... دوستانی که مدام از روحانی ایراد می گیرند خوب دقت کنند کارشکنی و تخریب دولت تا چه حدی است ...
  • بی نام A1 ۰۳:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    1 2
    عجب چون مردم رو آگاه كرد و رو شما حساس كرد؟
  • بی نام IR ۰۳:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    1 1
    شما انتظار دارید با آن درآمدهای نجومی مالیات ندهید و سهم شما از مالیات را کارمندان و کارگران پرداخت کنند این چه توقع بیجایی است تازه مظلوم نمایی هم میکنید
    • بی نام A1 ۰۶:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۴
      1 1
      متاسفانه نجومی ها هنوزم مالیات رو نمیدن
  • بی نام A1 ۰۳:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    1 2
    معلومه میگه خدا لعنت کنه
  • مریم A1 ۰۳:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    1 1
    ای جان،ناله ونفرین میکنه
  • عباس A1 ۰۳:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    2 0
    سلام،جناب آقای رئیسی برخی افراد تاجر که در بدنه اداری آستان قدس نفوذ کرده اند از سازمان اداری آستان قدس یک تجارتخانه وبنگاه تجاری بسیاربزرگ ساخته اند که با نحت فشار گذاشتن مردم مظلوم مشهد از آنها پولهای هنگفتی تحت عنوان حق تقدیمی دریافت می کنند وبراین دریافتهای اجباری از مردم هم نام گول زننده حق تقدیمی گذاشته اند.
  • بی نام IR ۰۴:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    1 1
    خدا نگذرد از کسانی که دولت موازی تشکیل میدهند و برای خودشان کارنامه قبولی صادر میفرمایند . مگر یک کشور چند دولت میخواهد؟
  • حمید IR ۰۴:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    0 0
    آره بابا
    • بی نام A1 ۰۶:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۴
      0 1
      اینکه یعنی قانون مندی از چی ناراحتید
  • بی نام A1 ۰۴:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    0 1
    تنها راه اثبات شبه، ارایه صورتهای مالی حسابرسی شده و برگه مالیات قطعی است. مانند دیگر شرکتها. اینهمه داستانسرایی نیاز نیست.
  • بی نام A1 ۰۴:۱۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    1 3
    آقای رئیسی یک سئوال خیلی ساده ، لطفا بفرمایید آستان قدس با کلیه شرکتها و موقوفات و ... چقدر درامد دارد و صرف چه اموری می شود؟؟؟
  • مجید A1 ۰۴:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    1 1
    درانتخابات بعدی شرکت فرمائید مردم هدیه بدست خدمتتان هستند
  • بي نام ۰۴:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    0 2
    خدا نگذره از كساني كه مردم رو تحريك ميكنن به خيا بون بريزن
  • بی نام A1 ۰۴:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    1 1
    کلا هیچ کسی نباید منافع آقایان را به خطر بی انازد وگرنه خدا ازش نمی گذره.............
  • سیما A1 ۰۵:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    1 1
    باید کار قانونی کنید نفرین چیه باز
    • بی نام A1 ۰۶:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۴
      1 0
      اونی که گفت روحانی بود
  • بی نام A1 ۰۵:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    2 1
    خدا از كساني نگذرد كه حق مردم و بيت المال را پرداخت نميكنند حالا هر كس و يا هر نهادي باشد
    • بی نام A1 ۰۶:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۴
      2 1
      لایک
  • بی نام IR ۰۵:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    1 1
    من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هر چه کرد آن آشنا کرد
    • بی نام A1 ۰۶:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۴
      1 1
      افرین
  • محمد IR ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۱
    1 1
    میگم : مالیات تکلیفی ماده 104 که حذف شده مالیات ارزش افزوده 9 درصد هم که اضافه بر قیمت فروش میشود از مصرف کننده یا خریدار میگیرید به اداره دارایی میدهید این موارد چه ربطی به مالیات عملکرد دارد که میگویید از شما تشکر کرده اند از کارمند و کارگر بدبختی باید تشکر کنند که قبل از حقوق مالیاتش را کم میکنند
  • بی نام A1 ۰۶:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۴
    1 0
    اینی که شما میگی یعنی فشار روی کارگرا باشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین