۰ نفر
۲۹ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۹

این عکس "فضل الله زاهدی" عامل کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ در کنار دخترش هما و پسرش اردشیر را از آرشیو عکس های پدرم بیرون آورده ام.

در تاریخ سیاسی معاصر ایران، نام فضل الله زاهدی با کودتای انگلیسی ـ امریکایی 28 مرداد 1332 عجین شده است. او در سال 1271 ش. در همدان متولد شد. پس از تحصیلات متوسطه و در آستانه جنگ اول جهانی به نیروهای قزاق پیوست و فنون نظامی را زیر نظر افسران روسی فراگرفت‌.

وی در زمره افسران تیپ همدان بود که برای سرکوب نهضت جنگل عازم شمال کشور شد و در کودتای 1299 رضاخان، به وی پیوست‌. زاهدی در دوره رضاخان صاحب مشاغل مهمی شده و مأموریتهای بسیاری انجام داد.

این عکس "فضل الله زاهدی" عامل کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ در کنار دخترش هما و پسرش اردشیر را از مجموعه آرشیو عکس های پدرم "محمدعلی اسدزاده" بیرون آورده ام که از سال 1340 در دوران ریاست "مسعودی" در روزنامه اطلاعات بود و تا پایان بازنشستگی اش در روزنامه از معاونت فنی روزنامه گرفته تا دستیاری شمس آل احمد پس از انقلاب را بر عهده داشته است.

 

 

 

کد مطلب 85846

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • Mohamad CA ۱۴:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    0 1
    aske aghaye kashanio ba shabon bi mokh nazashtin, unam bezarin
  • عمار IR ۱۵:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    0 0
    چند سال دیگه هم عکس موسوی و رهنورد رو میندازن میگن که عکس خانوادگی عامل کودتای 22 خرداد 88 که با حضور مردم شکست خورد!
  • عباس IR ۰۸:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۱
    0 0
    تا کی دنبال مردگان و گذشتگانی !!! گذشته ها گذشته بفکر حال باش
  • بدون نام IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۱
    1 0
    عكس آقاي كاشاني و نواب صفوي هم كه جهت تبريك به ژنرال رفته بودند، با همين ژنرال هست. آن را هم بگذاريد.
  • بسیجی سابق IR ۱۱:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۵/۳۱
    0 0
    خانواده زاهدی همیشه سرویس ویژه می دادند سلطنت بر ایران رازاهدی پدر برای شاهبه ار مغان آورد واردشیر نیز سرویس های دیگری به شاه می داد
  • هادی IR ۰۹:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۶/۰۱
    0 0
    واقعا مردها رو ول کنیم این زندها بدترن که