اسکیباز جوان ایرانی عنوان دوم رقابتهای فینال جام جهانی اسکی چمن در ایتالیا را به دست آورد.
در روز پایانی رقابتهای اسکی چمن جهان که امروز به میزبانی تورین ایتالیا برگزار شد، مهدی سولقانی از ایران در رده سنی جوانان و در رشته مارپیچ کوچک عنوان دوم را کسب کرد. سولقانی در رقابتهای جام جهانی تهران نیز 2 مدال نقره و برنز را کسب کرده بود.
در بخش زنان نیز ثمین داوری از ایران با 8 پله صعود عنوان ارزشمند پنجم جهان را به خود اختصاص داد.
در رده سنی بزرگسالان محمد کیادربندسری از ایران در جایگاه سیزدهم ایستاد و حسین کلهر (درویشعلی) و حسین کلهر (قربانعلی) نیز به دلیل مصدومیت در رقابتهای امروز حضور پیدا نکردند.
یان نمک، اسطوره اسکی جهان و قهرمان دوره گذشته این رقابتها، در این رشته هم عنوان قهرمانی را به دست آورد.
تیم ایران که متشکل از 7 اسکیباز در ردههای سنی بزرگسالان و جوانان در 2 بخش مردان و زنان در این رقابتها حضور داشت، صبح فردا ایتالیا را به مقصد تهران ترک خواهد کرد.
رقابتهای فینال جام جهانی امسال در منطقه سستریز تورین و در محلی برگزار شد که بازیهای المپیک زمستانی 2006 تورین در آن جریان داشت و با اعلام فدراسیون جهانی، اسکیبازان کشورهایی که اسکی چمن در آنها فعال است، در این رقابتها حضور داشتند.







نظر شما