ایرنا نوشت: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۱.۵ میلیون واکسن آنفلوانزا برای گروههای پر خطر به صورت رایگان توزیع شد، محموله بعدی برای این گروهها تا یک ماه آینده وارد می شود، برای توزیع در داروخانه ها نیز علاوه بر واردات با ارز ۴۲۰۰ تومانی اجازه واردات با ارز نیمایی و آزاد هم داده شده است.
مهر نوشت: معاون درمان وزارت بهداشت، ضمن تشریح آخرین وضعیت ویروس کرونا در کشور، گفت: قطعاً پاییز و زمستان آسوده ای برای ما نخواهد بود مگر اینکه مردم دستورالعمل ها را رعایت کنند.
توزیع پر حرف و حدیث واکسن آنفلوآنزا که این روزها برای برخی از گروه های در معرض خطر به دلیل شیوع کرونا، واجبتر از نان شب است، آغاز شد. توزیعی که ماجراهای زیادی در پی داشت.
فارس نوشت: رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که وزارت بهداشت نهایت تلاش خود را به کار گرفته است تا واکسن آنفلوآنزا به موقع و قبل ازفرا رسیدن فصل سرما در اختیار مردم قرار گیرد، گفت: واکسن آنفلوانزا به طور رایگان در اختیار گروه های پرخطر قرار می گیرد.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اولویت دریافت واکسن برای کارکنان مراکز بیمارستانی، زنان باردار و مبتلایان به بیماریهای خاص است.
ایرنا نوشت: معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شیوع کرونا در پاییز و زمستان امسال افزایش مییابد و روند صعودی خواهد داشت، مهمترین اقدام رعایت پروتکلهای بهداشتی است و تا ۶ ماه آینده روی واکسن کرونا هیچ حسابی باز نمیکنیم.
فارس نوشت: رئیس جمعیت هلال احمر گفت: با توجه به همزمانی شیوع ویروس کرونا و آنفلوآنزا در پاییز و زمستان، وزارت بهداشت قصد دارد ۱۶ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا وارد کشور کند که از اول مهر توزیع خواهد شد.
تسنیم نوشت: مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر با اشاره به اقدامات این مجموعه برای تأمین ۲ میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا، زمان توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانههای این جمعیت را اعلام کرد.
تسنیم نوشت: سازمان غذا و دارو قرار است تعداد محدودی واکسن آنفلوآنزا را از طریق داروخانهها به مردم عرضه کند و این سازمان ظاهرا تصمیمی به شناسایی گروههای دارای اولویت ندارد و با منطق "هر کس زودتر به داروخانه رسید" تصمیم به عرضه واکسنها دارد.
فارس نوشت: معاون فنی و نظارت نظام پزشکی گفت: تخصیص واکسن آنفلوآنزا برای گروههای پرخطر در سالهای گذشته هم وجود داشته است اما پیش فروش این واکسن در داروخانهها و مطبها ممنوع است.
ایرنا نوشت: عضو کمیته علمی ستاد مبارزه با کرونا با توجه به فراگیری بیماری کرونا در کشور به افراد مبتلا به بیماریهای زمینهای، سالمندان، زنان باردار و کادر پزشکی توصیه کرد که حتما واکسن آنفلوانزا را بزنند.
ایسنا نوشت: سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به کاهش پوشش واکسیناسیون کودکان در کشور تحت تاثیر شرایط کرونا هشدار داد و از خانواده ها خواست در صورت تاخیر در تزریق واکسنهای فرزندانشان، با حضور در پایگاه های سلامت و یا خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون فرزندان خود اقدام کنند.
ایرنا نوشت: رییس انستیتو پاستور ایران گفت: اصلا مطمئن نیستیم که بیماری کووید ۱۹ حتما واکسن خواهد داشت، زیرا کسانی که به این بیماری مبتلا میشوند، احتمال ابتلای مجدد به این ویروس را هم دارند و در نتیجه بهترین راه رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک و فاصلهگذاری است.
محیط زیستخبرگزاری صداوسیما نوشت: دو کارگر یکی از شرکتهای معدنی سنگان واقع در شهرستان خواف مورد تهاجم یک قلاده پلنگ قرار گرفتند که بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند.
میزان نوشت: رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از واکسیناسیون گروههای در معرض خطر در مناطق سیل زده خبر داد و گفت: ارسال دارو به میزان مورد نیاز به تمامی مراکز بهداشتی و درمانی صورت گرفته است.
بازرگانیایلنا نوشت: چند روز پیش خبری از مصرف تریاک در مرغداریها برای کنترل بیماری از سوی یکی از تشکلهای بخش خصوصی عنوان شد. مصرف تریاک در مرغداریها تازگی ندارد و در سالها گذشته نیز درباره آن سخن به میان آمده بود. موضوعی که رئیس سازمان دامپزشکی کشور ضمن رد نکردن آن، این امر را اشتباه مدیریتی خواند که موجب مزمن شدن بیماری در مرغها میشود.
ایسنا نوشت: رئیس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت از اخذ "سند حذف سرخک از کشور" از سوی سازمان جهانی بهداشت در آیندهای نزدیک خبر داد.
فیلمواکسن توانسته است جان دهها میلیون نفر را در قرن گذشته نجات دهد اما متخصصان سلامت در بسیاری از کشورها مشاهده کردهاند که هنوز بین مردم در مورد استفاده از واکسن تردید وجود دارد. طبق تخمینهای سازمان جهانی بهداشت، واکسنها توانستهاند از مرگ حداقل ۱۰ میلیون نفر بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ جلوگیری کنند. واکسیناسیون جهانی سرخک بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ از ۸۰ درصد مرگهای ناشی از این بیماری پیشگیری کرده است. اما چرا برخی افراد از واکسیناسیون خودداری میکنند؟
فناوریایرنا نوشت: جهان عاری از مالاریا، اچ.آی.وی و سرطان جهانی خواهد بود که افراد بیشتری میتوانند کودکان سالم پرورش دهند، زندگی کنند و از فقر بیرون بیایند.
پزشکیایرنا نوشت: مرگ یک کودک برای کارکنان بهداشت و درمان همیشه واقعیتی تلخ و دردناک است اما این واقعه زمانی که علت مرگ، ابتلا به بیماری قابل پیشگیری با واکسن باشد، تلختر و دردناکتر میشود.