در اواسط تابستان سال جاری و با کاهش دمای هوا و تبخیر آب، تراز آب دریاچه ارومیه نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از یک متر بالاتر است و این وضعیت مناسب مسافران و گردشگران را نیز به استان آذربایجان‌غربی کشانده است.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، بنا به آخرین آمارهای اعلامی، تراز آب دریاچه ارومیه با ۱.۰۴ متر افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲۷۱.۵۴ است ضمن اینکه وسعت نگین آبی آذربایجان هم‌اکنون ۲۹۹۱.۲۱ کیلومترمربع است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹۸۹ کیلومترمربع افزایش یافته است و حتی ساحل کاظم‌خان‌داشی نیز به زیر آب رفته و شاهد حضور خیل گردشگران و مسافران باشد.

همچنین براساس آمار اعلامی حجم آب دریاچه ارومیه ۴.۱۳میلیارد مترمکعب است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۸ برابر شده است.

کاهش دمای هوا با گذر این میانه فصل تابستان، تبخیر آب دریاچه ارومیه را کاهش داده و این امید است که با شروع بارش‌های پاییزه شرایط این دریاچه دوباره بهبود یابد، همچنین توجه مسئولین برای ساحل‌سازی بدلیل حضور گردشگران و مسافرین نیز آغاز شده و استان آذربایجان‌غربی از این پس همانند سایر استان‌های دارای ساحل دریایی از دولت ردیف اعتبار دریافت خواهد کرد. (اینجا)

46

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =