میتوانید در یک روز معمولی، صبح را در صحرای سونورا بگذرانید، ناهار را در قرقیزستان صرف کنید و شبها در خیابانهای مغولستان پرسه بزنید، اما چطور این موضوع امکان پذیر است! همراه ما باشید تا ببینیم داستان از چه قرار است.
کنی مبدع سفر در خانه
مثلا فردی به نام کنی که در نیوزیلند به دنیا آمده است و ساکن لندن است صفحهای با نام «مسافری که از فضای روباز میترسد» را اداره میکند و در آن تجربیات خود از لحظات گوناگون سفرهایش را به اشتراک میگذارد. کنی حالت اضطرابی دارد که نمیتواند به بیرون رفتن حتی فکر کند، چه برسد به اینکه قاره به قاره دنیا را بگردد.
او در سال 2016 تصمیم گرفت که با جستجو در اینترنت تصاویری را که باعث تحریک خلاقیتش میشود پیدا کند. او تصاویر گوگل را به نوعی جهانی موازی میپنداشت.
یک دنیای موازی
او وقتی احساس انزوا و اضطراب میکرد، به خلاقیت روی آورد تا بتواند وضعیتی جدید را بوجود بیاورد. کنی بدون سفر فیزیکی دنیای اطرافش را گسترش داده است. او از مناظری که خوشش میآید عکس میگیرد و آن را به اشتراک میگذارد. کنی عکسها را با وسواس بسیار زیادی ثبت میکند و تمام شرایط را اعم از نور و رنگ رعایت میکند. البته بعضی اوقات نیز دوربین گوگل امکان ثبت تصویر مناسب را از کنی سلب میکند. ولی در هر حال چون میتواند در عرض چند ثانیه از یک نقطه جهان به نقطهای دیگر برود، برای کنی سفری لذت بخش و هیجان انگیز است.
جستجوی کنی نشان میدهد هر چه بیشتر دنیای مجازی را جستجو میکند، بیشتر متوجه موضوعات مشترکی میشود که کشورها را متحد میکند و قارهها را بهم گره میزند.
کشورهای مورد علاقه وی عبارتند از پرو، شیلی، مغولستان، سنگال و قرقیزستان. کنی اغلب بر روی نقاطی که برایش اسرار آمیز هستند، توقف بیشتری میکند. او بیشتر به سمت صحرا کشیده میشود، شاید دلیلش این است که بیشتر از همه از صحرا وحشت دارد.
او میگوید: «به عنوان کسی که دارای آگورافوبیا (ترس از محیط روباز) است، صحرا بدون هیچ راه فرار یا خروج آسان، بسیار ترسناک است. شاید من همیشه به دنبال تصاویری بودم که نمایانگر من و اضطرابم باشد.»
کنی پیشنهاد میکند که اگر کسی بخواهد پا جای پای او بگذارد، از مغولستان یا قرقیزستان شروع کند.
سفرهای آینده
در حال حاضر، کنی در حال کار بر روی یک کتاب عکس به نام "بسیاری از شبها" با همکاری شاعری به نام امیلی بری است. هنوز کشورهایی وجود دارند که کنی آنها را ندیده است. او امیدوار است که گوگل مقاصد بیشتری را در آفریقا و خاورمیانه ترسیم کند.
منبع: لست سکند
2121
نظر شما