پیشنهادهای ویژه برای وعده های نوروزی

آبگوشت از آن غذاهایی است که ما ایرانی ها علاقه خاصی به آن داریم. آنقدر خوشمزه است که توریست های خارجی هم علاقمندش هستند. یک توریست فرانسوی به ایران آمده بود و بعد از دو هفته گشت و گذار در ایران، در فرودگاه امام خمینی (ره) می گفت به عنوان سفیر آبگوشت به کشورهای دیگر سفر می کند. امروز اما یک آبگوشت ویژه داریم؛ آبگوشت کشک بادمجان که البته این بار مختص گیلانی ها نیست! اصفهانی ها (استان البته) علاقه خاصی به آن دارند. در حد کشک بادمجان محبوب است.

مواد لازم:
بادمجان: یک کیلوگرم
گوشت خورشی: 500 گرم
کشک: 200 گرم
نعنا داغ: دو قاشق غذا خوری
روغن مایع: یک پیمانه
پیاز: یک عدد
سیر: یک حبه
پودر گردو: 100 گرم
نمک، فلفل و ادویه

روش تهیه:
پیاز را نگینی خرد کنید و سپس تفت دهید. سیر را هم رنده کنید و با پیاز تفت دهید.

گوشت را اضافه کنید و با پیاز و ادویه تفت دهید و آب جوش اضافه کنید. دو ساعت زمان لازم دارید تا گوشت پخته شود.
تا آماده شدن گوشت، بادمجان را پوست بگیرید، حلقه ای کنید و سپس سرخ کنید.

پس از آبپز شدن گوشت، بادمجان را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی پخته شود. 10 تا 15 دقیقه زمان می خواهد. بادمجان ها نباید له شوند. پس از آن کشک را اضافه کنید. دو سه جوش که زد، غذا آماده است. در هنگام سرو آبگوشت، نعناداغ و گردو را روی غذا بریزید.

نکته باریکتر از مو: خوردن آبگوشت بادمجان، عین آبگوشت معمولی است؛ آب جدا، گوشت و مخلفات دیگر جدا.

مخلفات: پیاز. بهترین مکمل برای آبگوشت جات، پیاز است. خوشتان بیاید یا نه.

نوشیدنی: این غذا به هر حال طبع خیلی سردی دارد. پس نوشیدنی مناسبی باید بخورید. شربت نعنا انتخاب مناسبی است.

برای فردا: برای روز آخر عید، اگر خانه بودید، باقالی پلو با مرغ داریم. شاید هم ماهیچه. 

44

کد خبر 140059

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین