متن کامل آن یادداشت با عنوان « تنها راه ممکن برای مدیریت بحران کرونا در تهران » منتشر شد. آنقدر مطمئن بودم که به ضرس قاطع، محله محور شدن فعالیت ها را درخواست و تاکید نمودم! عموما اساتید دانشگاه ریسک نمی کند و از کلمات محکم در مقالاتشان استفاده نمی کنند ولی بنده شکی نداشتم که باید این موضوع انجام شود، لذا به صراحت آنرا مکتوب کردم تا بلکه کاری انجام شود.
البته دستور هفته گذشته مقام معظم رهبری بر لزوم محله محور شدن اقدامات مقابله با کرونا برای حقیر نقطه مثبت و دلگرمی خاصی را ایجاد نمود، نجات جان مردم از بزرگترین عبادات محسوب می شود.
حال امروز دیدم آقای نمکی هم بالاخره آنرا بعد از شش ماه طولانی در دستور کار خود قرار داده است!
وزیر بهداشت اعلام کرده است:« یکی از دستورات ارزشمند رهبری این بود که بتوانیم با حرکتی جدید برای بیماریابی زودرس در اقدامی محله محور فعالیت کنیم. افزایش تستها و قرنطینهی به موقع از تاکیدات این بخش است. این حرکت محله محور از ۲۰ آبان ماه آغاز خواهد شد. » متن کامل خبر اینجا: محله محور شدن مقابله با کرونا از ۲۰ آبان
نکته مهم دیگری هم در یادداشت های بنده ناچیز وجود دارد که تا آنها هم حل نشود مثل محله محور شدن مداخلات توفقی در مقابله با کوید-١٩ در کشور متاسفانه حاصل نخواهد شد، همانند خروج وزارت بهداشت از مدیریت اصلی بحران کرونا بعنوان متولی و فقط قبول مسولیت بخش درمان آن در هسته کمیته بحران، تعطیلی یک ماه تهران، مداخله شورا های کلان شهرها و شهرداری ها و موارد دیگر که مطمینم دیده اید.
الحمدالله همه موجود و مکتوب هستند. نکات یاد شده در مقالات هم همانند محله محور بودن، محکم و با علم قاطع نتیجه گیری شده و بیان شده اند. حداقل در ٦ ماه گذشته یعنی ١٨٠ روز گذشته بطور میانگین اگر ٣٠٠ هم وطن بدلیل عدم توجه کمیته ناتوان وزارت بهداشت که بارها با دلایل محکم و دلسوزی کامل نه از روی خصومت یا خدای ناکرده مطلب دیگری عرض شد، و عدم عمل به به نکات کلیدی دلسوزان و افراد متخصص در مدیریت بحران فوت کرده باشند ٥٤,٠٠٠ و یا ١٨٠,٠٠٠ نفر با آمارهای جدید یا حتی یک هم وطن، مسئول آن به نظر حضرتعالی کیست !
دل نگرانی بنده معلم که کاملا برایم موضوع از روز اول روشن بود و با سعی و تلاش زیاد، یعنی خیلی زیادتر از بضاعت و توانم مراتب را در طبق اخلاص نوشتم و تقدیم کردم را امیدوارم همه کشور درک کنند.
لزومی برای تعصب و عدم اصلاح کار وقتی اعداد و ارقام در حالی که هر یکان آن یعنی یک جان از دست رفته و خانواده ای عزادار، کار درستی نمی باشد.
* استاد نمونه کشور در مهندسی سازه، زلزله و مدیریت بحران و بنیانگذار مقاوم سازی و مدیریت بحران کشور
نظر شما