۴ نفر
۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۹
طرز تهیه بلالیت دسر خوشمزه بندر عباس

بندرعباس یکی از شهرهای جنوبی کشور بوده و غذاهای معروف و محلی آن زبانزد خاص و عام است.

گبولی گوشت، کلمبا، زیبون، هواری و ... تنها تعدادی از معروف‌ترین‌ غذاهای این منطقه از کشور هستند و اغلب رستوران‌هایی که در سطح شهر قرار گرفته‌اند آن‌ها را سرو می‌کنند. البته بیشتر آن‌ها امکان سفارش آنلاین غذا در بندرعباس را هم به مشتریان خود داده‌اند. اما در این مطلب می‌خواهیم به سراغ یک دسر مخصوص در این شهر برویم که با نام بلالیت یا بلالوت شناخته می‌شود. طرز تهیه بلالیت بسیار آسان بوده و در سریع‌ترین زمان ممکن آماده می‌شود.

طرز تهیه بلالیت، دسر محبوب بندرعباس

بلالیت اگرچه مخصوص بندرعباس است، اما اصالت آن برای هندی‌ها بوده و پس از مدتی به ایران و شهرهای جنوب راه پیدا کرده است. از بلالیت، معمولا به عنوان صبحانه یا خوراک اصلی در کنار تخم مرغ هم زده یا پخته شده، استفاده می‌شود. عده‌ای نیز آن را به عنوان عصرانه میل می‌کنند. در ماه رمضان برای سحر و افطار، اعیاد فطر و قربان هم پخت بلالیت مرسوم است و به عنوان نذری پخش می‌شود.

مواد مورد نیاز برای درست کردن بلالیت

پایه اصلی این غذا ورمیشل است. در کنار این ماده باید مواد دیگری که در جدول زیر عنوان شده است را نیز آماده کنید:

طرز تهیه بلالیت دسر خوشمزه بندر عباس

طرز تهیه بلالیت، دسر معروف بندرعباس

پس از آماده کردن مواد بالا، مراحل زیر را برای درست کردن دسر بلالیت انجام دهید:

  • مرحله اول: یک قابلمه را پر از آب کرده و به همراه ۳ عدد هل روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

  • مرحله دوم: ورمیشل را درون آب در حال جوش ریخته و اجازه دهید برای ۳ تا ۴ دقیقه داخل آن بماند. این جوشیدن تا جایی باشد که رشته‌ها له نشوند.

  • مرحله سوم: رشته‌های ورمیشل را از آب خارج کرده و آن‌ها را آبکشی کنید.

  • مرحله چهارم: کره را درون یک تابه کوچک ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

  • مرحله پنجم: یک لایه از رشته‌ها را روی کره آب شده بریزید.

  • مرحله ششم: در لایه بعدی مقداری شکر و خلال پسته به همراه پودر هل و زعفران بریزید.

  • مرحله هفتم: یک لایه دیگر رشته را به آن‌ها اضافه کنید.

  • مرحله هشتم: این کار را تا جایی انجام دهید که مواد شما تمام شود.

  • مرحله نهم: روی تابه را دمکنی قرار دهید و اجازه دهید برای مدت زمان ۱۵ دقیقه بماند تا به خوبی دم بکشد.

چند نکته مهم برای درست کردن بلالیت مخصوص بندرعباس

طرز تهیه بلالیت دسر خوشمزه بندر عباس

برای درست کردن این دسر باید چند نکته زیر را در نظر بگیرید:

  1. طعم این دسر کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. می‌توانید با اضافه کردن شکر آن را شیرین‌تر کنید.

  2. حرارتی که برای دم کشیدن دسر لازم است، باید روی کم‌ترین درجه باشد تا شکری که در آن استفاده شده نسوزد.

  3. برخی افراد از زردچوبه به جای زعفران استفاده می‌کنند. این کار باعث می‌شود تا دسر تنها رنگ بگیرد و طعم زعفران در آن حس نشود.

  4. اگر دانه‌های شکر آب نشد، می‌توانید کمی آب اضافه کنید. اما مقدار آن نباید به قدری باشد که رشته‌های ورمیشل حالت خمیری پیدا کنند.

  5. می‌توانید به جای کره، از روغن مایع در تهیه دسر استفاده کنید.

ورمیشل چیست؟

ورمیشل (Vermicelli) نوعی رشته فرنگی به صورت نازک، طولانی و کاملا خام است و معمولا در سوپ و نودل از آن استفاده می‌شود. ترکیب اصلی این ماده آرد گندم، آرد سیاه، آرد برنج و انواع دیگر آرد نشاسته دار است. خاستگاه اصلی این ماده، ایتالیا بوده است و در این کشور از آن برای درست کردن ماکارونی نیز استفاده می‌کنند. البته در ایران ورمیشل را با نام رشته سوپ هم می‌شناسند.

سفارش آنلاین غذا بندرعباس از اسنپ فود

اگرچه بلالیت یک دسر ساده بوده و به راحتی می‌توان آن را تهیه کرد، اما برخی ترجیح می‌دهند انواع آماده آن را امتحان کنند. در این صورت بهترین کار، مراجعه به اپلیکیشن اسنپ فود و سفارش آنلاین این دسر است. در این پلتفرم، بخشی مربوط به جستجوی رستوران یا غذای مورد نظر شما وجود دارد که می‌توانید نام دسر بلالیت را در آن وارد کنید تا لیستی از رستوران‌ها و کافه‌هایی که آن را سرو می‌کنند، را ببینید. با این روش به راحتی می‌توانید سفارش خود را ثبت کرده و دسر بلالیت خود را با طعم اصیل بندرعباس درب منزل تحویل بگیرید.

ثبت سفارش در سایت یا اپلیکیشن اسنپ فود امتیازاتی را برایتان در بر خواهد داشت که از میان آن‌ها می‌توانیم به تخفیفات ویژه اعمال شده روی غذاها یا کدهای تخفیفی قرار گرفته در بازه‌های زمانی مختلف اشاره کنیم. همچنین شما می‌توانید نظرات مشتریان قبلی تمام رستوران‌ها را در صفحه مربوط به آن‌ها بخوانید و از کیفیت غذاهایشان مطمئن شوید.

کد خبر 1766597

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =