هیچ شده است مسافتی طولانی را برای تماشای یک جاذبه معروف طی کنید و در زمان رسیدن با صف طویل افرادی مواجه شوید که برای دیدن مکان مورد نظر سر و دست میشکنند و این شما را از وقتی که تلف کردهاید پشیمان کند؟ بیتردید بسیاری از جاذبهها از فرط دیده شدن، از سکه افتادهاند و دیگر در تقویم مسافرتی گردشگران ارزش چندانی ندارند. آنچه در ادامه میخوانیم معرفی 7 جاذبهای است که به واسطه شهرتشان، بیش از حد دیده شدهاند.
برج ایفل، پاریس:
برج ایفل یا بانوی آهنی که بیشک نمادی جهانی از فرانسه است یکی از بینظیرترین سازههای فلزی دنیا به شمار میرود. این بنا که در سال 1889 ساخته شده بلندترین برج پاریس و یکی از پربینندهترین بناهای جهان محسوب میشود. آمارها حکایت از آن دارند که نزدیک به 7 میلیون نفر سالانه از این برج صعود میکنند که 75 درصد آنها را گردشگران خارجی تشکیل میدهند. گردشگران میتوانند در نوک برج، تمام شهر را زیر پای خود ببینند و نمایی زیبا از کلیسای «نوتردام» که در آن سوی پاریس قرار گرفته است را برای عکاسی به دست آورند.
جشنواره اکتبر (OktoberFest)، مونیخ:
جشنواره اکتبر که از آخرین روزهای ماه سپتامبر آغاز میشود و تا هفته اول ماه اکتبر ادامه دارد یکی از مشهورترین جشنوارههایی است که در آلمان برگزار میشود. این جشنواره که برای نخستین بار در سال 1810 برپا شد از مهمترین رویدادهای فرهنگی ایالت باواریای آلمان است و با جذب بیش از 5 میلیون نفر در هر سال، بزرگترین نمایشگاه جهان نیز محسوب میشود. اگرچه قیمت گران غذاها در این جشنواره بسیاری از گردشگران را از حضور یافتن در آن ناامید میکند، بیشتر بازدیدکنندگان خارجی برای تجربه حضور در این جشن به قیمتها توجهی نمیکنند.
سنگ چاپلوس، ایرلند:
قلعه چاپلوسی و سنگ چاپلوس آن از جمله جاذبههای پرگردشگر ایرلند به شمار میروند. این سنگ که از جنس کات کبود است در قسمت کنگره قلعه قرار گرفته و بر اساس یک افسانه قدیمی هرکس بوسهای بر آن بزند قدرتی خارقالعاده در خوشزبانی و چاپلوسی از سوی سنگ به وی عطا میشود. جذابیت این سنگ در بین گردشگران تعجبی ندارد اما آیا میتوان با بوسه زدن بر سنگی کثیف و جرم گرفته همچون «سنگ چاپلوس» چنین نتیجهای را انتظار داشت؟!
کنکان، مکزیک:
در چند سال گذشته منطقه کنکان در جنوب مکزیک، دچار تغییر و تحولی گسترده شده و به جاذبه دیدنی این کشور بدل شده است. احاطه پوشش بکر جنگلی و سواحل ناشناخته در این منطقه جزیرهای آن را به یکی از برجستهترین تفرجگاههای مکزیک در جهان بدل کرده است. «کنکان» را دروازه ورود به قلمرو مایاها و جاذبههای ایالت «یوکاتان» که مملو از مناطق باستانی همچون «چیچن ایتزا»، «کوبا» و «تولوم» است، نام میبرند.
استون هنج، انگلستان:
استون هنج یکی از مشهورترین مناطق باستانی جهان است که در ایالت ویلتشایر انگلستان قرار دارد. این بنا که در مرکز مجموعهای متراکم از بناهای عصر حجر و عصر برنز انگلیس قرار گرفته و صدها تپه تدفینی در آن شناسایی شده است، بالغ بر 6 هزار سال قدمت دارد و تا کنون گزارشهای متعددی درباره کاربری آن داده شده است. تجاوز بازدیدکنندگان به این بنا در طول سالیان گذشته و حکاکی کردن سنگها سبب شده تا گردشگران دیگر اجازه نزدیک شدن به سنگها را نداشته باشند و تنها بتوانند با فاصلهای تعیین شده به آنها بنگرند.
آتومیوم، بروکسل:
این بنا که در زمان برپایی اکسپو جهانی بروکسل در سال 1958، رونمایی شده، پیکرهای فولادی با کرههایی آهنی است که به شکل یک سلول تک واحدی است و 165 میلیارد برابر بزرگتر از آن ساخته شده است. کرههای این سلول که هریک دارای سالنهای همایش و فضاهای عمومی متعددند با تونلها و پلکانهایی به یکدیگر مرتبط شدهاند. کره فوقانی «آتومیوم» نمایی چند وجهی از شهر بروکسل را پیش چشم بازدید کنندگان قرار میدهد. اما به رغم زیبایی منحصر به فرد خود بسیاری از گردشگران آن را سازهای «کسل کننده» میدانند که هیچ هیجانی در بیننده بر نمیانگیزد.
برج کج پیزا، ایتالیا:
برج پیزا، برج ناقوس ساده و بیپیرایه کلیسای پیزاست. بازسازیها و مرمتهایی که در فاصله سالهای 1990 و 2001 روی این برج صورت گرفته سبب شده است این بنا با 3.99 درجه کجی نسبت به سطح زمین همچان ثابت باقی بماند. این اختلاف درجه به این معناست که نوک برج حدود 4 متر نسبت به مکان اولیه خود در هنگام ساخت به صورت افقی جابهجا شده است. اتصال کابلهای محکم به اطراف برج مانع از کج شدن بیشتر آن شده است اما خیل عظیم گردشگرانی که برای عکسبرداری به سمت برج یورش میبرند همچنان موجب نگرانی در خصوص ویران شدن آن میشوند.
47301
نظر شما