وی که دورهای نماینده مجلس بوده و اکنون نماینده پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام است، همچنین اصولگرایان دولتی را مسئول ایجاد ذهنیتهای منفی نسبت به اصل نظام و اسلام و رهبری میداند و از شعاری شدن اصولگرایی گلهمند است. علی عسگری که چندان نسبت به نتایج میانجیگری در حل اختلافات پیش آمده امیدوار نیست از مراجع قضایی میخواهد تا عوامل افراط را مهار کنند.
وی در این باره می افزاید،مقام معظم رهبری طی رهنمودهایی که در ارتباط با موضع اصولگرایی ارائه کردند بر اصولگرایی اصلاحطلبانه تأکید داشتند و در همین رابطه هم شش محور را مطرح کردند که اگر به درستی دنبال میشد توسعه اصولگرایی را به دنبال داشت.
اما متأسفانه با توجه به فضایی که به وجود آمد و حوادثی که رخ داد نتوانستیم به صورت منسجم این مسیر را دنبال کنیم. ما میبینیم که در بدنه اصولگرایی پروژه حذف اتفاق میافتد و امثال آقای ناطق نوری مورد بیحرمتی واقع میشود. آقای هاشمی رفسنجانی که در انتخابات نهم مورد حمایت اصولگراهای مجلس بودند و در اتفاقات اخیر هم برای ماندگاری نظام سنگ تمام گذاشتند و یا امثال آقای استادی و برخی دیگر از اعضای جامعه روحانیت به حاشیه رانده شده و حتی چند جمله انتقادی آقای طباطبایی را هم که به درستی مطالبی را مطرح کرده بودند برنتابیدند.
من معتقدم اصولگرایان دولتی اصولگرایان افراطی هستند. اگر دقت کنید میبینید که چهرههای بسیاری از جمله عماد افروغ به دلیل کمترین نقدهایی که به جریان اصولگرای دولتی داشتند و غالباً هم نقدهای درون گفتمانی بودند مورد بیمهری قرار گرفته و میگیرند. به اعتقاد من نباید اصولگرایی را به احمدینژاد منحصر کرد.
متن کامل این گفتگو را با عنوان می خواهند اصولگرایی را دولتی کنند بخوانید.
نظر شما