این لوازم آرایشی را به لبتان نزنید/ اسامی

سازمان غذا و دارو ضمن معرفی محصولات آرایشی غیرمجاز، از هموطنان خواست از خرید این قبیل محصولات که قابل اطمینان نیستند، خودداری کنند.

به گزارش خبرآنلاین،سازمان غذا و دارو اعلام کرد: محصولات غیرمجاز شامل رژلب با نام تجاری CASHMERE، تینت لب با نام تجاری ESSENCE، پالت رژلب با نام تجاری ARTSKIN و برق لب با نام‌های تجاری SHEGLAM، GOLDEN ROSE و POLA AYLR هستند.

مهر در خبری نوشت:این فرآورده‌ها به دلیل نداشتن مجوز بهداشتی، عدم رعایت ضوابط ایمنی در ترکیبات که می‌تواند منجر به بروز حساسیت‌های پوستی، تحریک لب‌ها و سایر عوارض شود و همچنین به دلیل نامشخص بودن منبع تولید و نبود تضمین کیفیت، غیرمجاز اعلام شده‌اند.

سازمان غذا و دارو از عموم مردم و توزیع‌کنندگان درخواست می‌کند در صورت مشاهده این محصولات در بازار، موضوع را از طریق سامانه‌های نظارتی این سازمان گزارش دهند تا اقدامات قانونی لازم انجام گیرد.

۲۳۳۲۱۷

کد خبر 2028213

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین