به گزارش خبرآنلاین، اورسولا فون درلاین در تارنمای ایکس ضمن استقبال از "آتش بس" میان ایران و رژیم صهیونیستی، آن را گامی مهم برای بازگرداندن ثبات به منطقه دانست.
به گزارش ایرنا، وی در ادامه از ایران خواست تا "به طور جدی در یک فرآیند دیپلماتیک معتبر مشارکت کند. زیرا میز مذاکره تنها مسیر قابل قبول رو به جلو است."
وزیر امور خارجه روسیه نیز امروزاز آتش بس میان ایران و اسرائیل استقبال کرد.
سرگئی لاوروف در اولین واکنش به اعلام آتش بس در جنگ ایران و رژیم اسرائیل گفت، اکنون دشوار می توان به نتیجه گیری نهایی و به تصویری واضح دست یافت.
پیشتر فرانسه و آلمان نیز از آتش بس استقبال کرده بودند.
دونالد ترامپ ساعاتی پیش مدعی توافق تهران و تل آویو برای برقراری آتش بس شده بود.
وزیر امور خارجه کشورمان نیز بامداد امروز در تارنمای ایکس با تقدیر از نیروهای مسلح به خاطر پاسخ به دشمن تا آخرین لحظه، نوشت: عملیات نظامی نیروهای مسلح قدرتمند ما برای مجازات اسرائیل تا آخرین دقیقه در ساعت ۴ صبح ادامه یافت.
سید عباس عراقچی همچنین در مطلب دیگری در صفحه شخصی خود در این شبکه اجتماعی، تاکید کرد: همانگونه که مکرراً گفته ایم، این رژیم اسرائیل بود که جنگ را آغاز کرد نه ما.
عراقچی افزود: در حال حاضر توافقی در موضوع آتشبس یا توقف عملیات وجود ندارد. با این حال به شرط آنکه رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود علیه مردم ایران را تا ساعت ۴ صبح امروز متوقف کند، ما نیز قصدی برای ادامه پاسخ نداریم.
310310
نظر شما