دیگر کاری به طلاهای ضریح حضرت نداشته باش

در لحظات درماندگی و تنگدستی در نجف اشرف، مردی سادات به آستان مولا علی(ع) پناه برد و با زبان حال گفت: "اگر حاجتم روا نشود، از طلاهای ضریحت برمی‌دارم!" اما در این کرامت امام علی(ع) نه تنها نذوراتش را حفظ می‌کند، بلکه حاجات بندگانش را نیز به بهترین شکل اجابت می‌نماید.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، کتاب «داستان‌هایی از علما» به قلم علیرضا خاتمی شامل ماجراها و نکته‌های آموزنده از زندگی علما و دانشمندان دینی است که در شماره‌های گوناگون تقدیم شما فرهیختگان می‌شود.

بنا بر روایت حوزه نیوز،سلالة السّادات آقا سیّد محمّدعلی نقل کرد:

سفری به عنوان زیارت به نجف اشرف رفتم و مبلغی پول که با خود برداشته بودم تمام شد و هیچ وسیله نداشتم. حتّی شخص آشنایی نبود که از او پولی بعنوان قرض بگیرم.

مناعت طبع هم مانع بود که به یکی از علماء اظهار کنم.

شب به حرم رفتم و حاجت خود را خدمت حضرت مولا علی بن ابیطالب علیه السلام به عرض رساندم و به آقا گفتم:

اگر حاجتم روا نشد هر طور شده مقداری از طلاهای تو را برداشته و به مصرف می رسانم !

سپس به منزل برگشتم و شب را گرسنه گذراندم.

صبح دیدم کسی مرا صدا می کند. گفت: من ملاّ رحمت اللّه خادم شیخ انصاری می باشم و او تو را می خواهد و فرموده است در این کاروانسرا و در این اتاق تو را پیدا کنم.

با او به خدمت شیخ رفتم، آن بزرگوار کیسه ای به من داد و فرمود: اینها سی تومان ایرانی است که جدّت برای مخارج به تو داده است.

من کیسه را برداشتم. چون چند قدمی از او دور شدم صدایم زد و آهسته فرمود:

دیگر کاری به طلاهای ضریح حضرت نداشته باش و به آنها دست نزن !

از این مطلب بسیار متعجّب شدم. زیرا این قضیّه فقط از خاطرم گذشته بود و اصلاً قصد انجام چنین کاری را نداشتم از شدّت ناراحتی آن معضلی که برایم پیش آمده بود این مطلب را به مولا گفتم.

کد خبر 2088118

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =