به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،امام علی (ع) میفرمایند: «اِنَّ القُرآنَ ظاهِرُهُ اَنیقٌ وَ باطِنُهُ عَمیقٌ» ظاهر قرآن شگفتانگیز و زیبا و باطنش ژرف و عمیق است. (اصول کافی ۲/۵۹۹)
بنابر روایت فارس، صفحه ۲۱۸ قرآن آیات سوره یونس به ماجرای موسی(ع) و ساحران اشاره میکند و میفرماید که فرعون برای شکست دادن حضرت موسی همه ساحران را فراخواند. این اتفاق برای این بود که وقتی فرعون معجزات موسی علیه السلام را دید دریافت که حتما روی مردم اثر میگذارد، پس به فکر تلافی و مقابله افتاد.
حال در میدان مبارزه با ساحران حضرت موسی به آنها گفت که اینهایی که شما انداختید سحر است و خدا آنها را خنثی و باطل میکند و بدانید که شما هم با فرعون شریک جرم هستید. معجزات موسی نتوانست فرعونیان را هدایت کند، به جز اندکی از بنی اسرائیل که حضرت موسی به آنها گفت: اگر ایمان واقعی آوردهاید باید به خدا اعتماد داشته باشید و به او توکل کنید تا خدا شما را پیروز کند، آنها هم گفتند که ما به خدا توکل کردیم، خدایا ما را مشمول شکنجه و عذابی که برای کافران مقرر کردهای، قرار نده و با رحمتت ما را از دست فرعونیان نجات بده.
خداوند به موسی و هارون دستور داد تا برای قومشان خانههایی بنا کنند و نماز به پا دارند، این آیه نشان میدهد که بنی اسرائیل آن زمان هم بی خانمان و فقیر بودهاند، همچنین خدا فرمود که به مؤمنان مژده بده که از دست فرعون رها میشوند. حضرت موسی در انتها گفت که خدایا ثروت فرعونیان را که خودت به آنها دادهای نابود کن و دلهایشان را سخت کن تا ایمان نیاورند و به عذاب دچار شوند. این آیه نشانه تاثیر دعا و توسل در تحقق اهداف مشروع است.
نظر شما