يكي از مقامهاي سفارت چين در كره شمالي گفت، سفارت چين در پيونگ يانگ در حال بررسي وضعيت ماهيگيران اين كشور است كه در كره شمالي بازداشت شدهاند و از دولت كره شمالي خواست تا حقوق و منافع اين افراد را تضمين كند.
"جيانگ ياشيان"، مقام سفارت چين در كره شمالي به خبرگزاري شينهوا گفت كه "ليو هونگ كايي"، سفير چين و ساير ديپلماتهاي اين كشور در حال بررسي بازداشت اين ماهيگيران و توقيف كشتيهاي آنان هستند و تلاش دارند تا از اين موضوع اطمينان حاصل كنند كه خدمه اين كشتيها در امنيت هستند و حقوق و منافع آنان رعايت ميشود.
بر اساس گزارش كره شمالي، اين ماهيگيران هم اكنون غذاي كافي دريافت ميكنند و مراقبت پزشكي براي آنها اعمال ميشود. همچنين بخشي از ماهيگيران و كشتيها به چين بازگردانده شدهاند.
اين مقام افزود، سفارت اين كشور در پيونگ يانگ به اقدامات خود براي اطمينان از اين موضوع كه مساله بازداشت ماهيگيران چين بهزودي كاملا مورد بررسي قرار خواهد گرفت، ادامه ميدهد.
روز پنجشنبه نيز هونگ لي، سخنگوي وزارت امورخارجه چين گفت كه اين كشور به ارتباط نزديكش با كره شمالي ادامه خواهد داد تا راه حل مناسبي را براي اين موضوع بيابند.
وي در مصاحبهاي گفت، چين از كره شمالي ميخواهد تا از امنيت و حقوق و منافع ماهيگيران چيني اطمينان حاصل كند.
گزارش شده كه اين ماهيگيران به همراه قايقهايشان هشتم مه سال جاري ميلادي توسط كره شمالي بازداشت و توقيف شدند.
301301







نظر شما