۵ نفر
۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
بگذارید از رئیس جمهور سوال شود!

موضوع سوال از رئیس جمهور پزشکیان یقینا بجایی نخواهد رسید و قالیباف به تاسی از حمایت‌های رهبری مانع انجامش خواهد شد. اما من اگر جای پزشکیان بودم، شخصا اعلام می کردم که باید سوال از من انجام شود!. اما چرا؟

۱- مقابله جبهه پایداری با اصل نظام هر روز شفاف تر می شود و همانطور که هاشمی درباره احمدی نژاد و پدر معنوی پایداری ها از سال ۸۴ پیش بینی کرده و در سال ۸۸ صراحتا به رهبری آن را نوشته بود، اینها پشت سنگری پنهان شده اند که هدف نهایی آنهاست!.
۲- جبهه پایداری که هرگز اجازه سوال و استیضاح را درباره احمدی نژاد حتی در زمان خانه نشینی و مقابله علنی به عنوان رئیس جمهور با رهبری را نداد و بالاتر از آن حامی پخش فیلم رئیس جمهور وقت هم علیه علی لاریجانی شد ، بعدها تا توانست بر برجام و روحانی تاخت و حتی تا مرز شوراندن مردم هم علیه دولت وقت به بهانه گرانی ها پیش رفته و کشور را به مرز شورش علیه نظام رساندند.
۳- جبهه پایداری در دولت شهید رئیسی دوباره به لاک زمان دولت احمدی نژاد فرو رفت و نه تنها  چشم برحذف تاریخی یارانه های اقلام اساسی  بست تا آخرین سد سیل گرانی در کشور شکسته شود. البته اینها نه تنها هنوز هم شهامت حرف زدن درباره آن مصوبه را ندارند بلکه جرات حرف زدن درباره جرم وزرای چای دبش را هم ندارند!. البته فراموش نباید کرد جبهه پایداری پاداش این خوش خدمتی ها را در انتخابات ۱۰ درصدی مجلس در اسفند ۱۴۰۰ گرفت تا حساب کار دست قالیباف هم بیاید که اگر با جبهه پایداری در بیفتد، باید منتظر عاقبتی شبیه علی لاریجانی باشد!.
۴- اوج گردنکشی علنی جبهه پایداری علیه نظام در انتخابات زود هنگام ریاست جمهوری در سال ۱۴۰۳ رخ داد که با انتشار لیست کاندیداها و حضور ۱+۵ پزشکیان در مقابل جلیلی، قالیباف و...... آنها این چیدمان را در محافل خصوصی، «فتنه» علیه خود خواندند و علیرغم تصریح رهبری به معاون اول رئیس جمهور شهید، برای عدم مداخله دولتی ها در انتخابات، هیچ دولتمردی جز مخبر اطاعت امر نکرد و حتی معاون اجرایی رئیس جمهور شهید شخصا ریاست ستاد انتخاباتی جلیلی را بر عهده گرفت و نه تنها هر کاری لازم بود برای شکست پزشکیان انجام دادند، به پیام های رهبری هم برای انصراف جلیلی به نفع قالیباف پاسخ مثبت ندادند!. 
۵- با توصیفاتی که رفت ماجرای جبهه پایداری و پزشکیان- بخوانید نظام- پایانی جز تقابل نهایی نداردو رسیدن به مراحل خطرناکتر نظیر  سوال و استیضاح از رئیس جمهور پزشکیان- آنهم با وجود حمایت‌های صریح رهبری- خیلی دور از انتظار نبود. سوال و استیضاحی که هدف اصلی داخلی آن بر هم زدن انسجام ملی و انداختن گناه گرانی ها بر دوش نظام به عنوان حامی اصلی پزشکیان است تا با افزایش نارضایتی های داخلی و تضعیف انسجام ملی، بستر حمله دوم اسرائیل به کشور مهیاتر گردد.
۶- سوال این است در چنین شرایطی باید با جبهه پایداری چه کرد؟. آیا باز هم باید از ترس مرگ، خودکشی کرد و یا یکبار برای همیشه تکلیف جریان جبهه پایداری را در مجلس و دولت سایه و بخش های مهم صداوسیما روشن کرد؟. پزشکیان اگر می خواهد مهم ترین ماموریت داخلی خود را برای حفظ وفاق ملی انجام دهد، نباید اجازه دهد جبهه پایداری به میدانداری ۲۰ ساله خود در صحنه سیاسی کشور ادامه دهد و برای اینکار باید شخصا از رئیس مجلس بخواهد که سوال از رئیس جمهور در مجلس به درخواست جبهه پایداری، حتما انجام شود تا در یک جلسه صریح و علنی، ریشه اصلی گرانی ها و گرانی سازان از دلارهزار تومانی احمدی نژاد تا امروز بر مردم روشن شده و معلوم شود چه کسانی پشت اتلاف منابع صدها میلیارد دلاری کشور و تولید گرانی به عنوان سلاحی برای مهار خواسته های مردم بوده و هستند و الان هم بنا دارند انتقام انتخاب ۱۴۰۳ را با نسخه مشابه قبلی از مردم بگیرند.

رئیس جمهور پزشکیان اگر بخواهد با کدخدامنشی های داخل و بیرون مجلس از پاسخ به سوال طرح شده، طفره برود یقینا باید بداند نهایتاً این شمشیر داموکلس، ریشه وفاق ملی را خواهد زد. به قول صائب تبریزی، « نرمی ز حد مبر که چو دندان مار ریخت/ هر طفل نی‌سوار کند تازیانه‌اش!

* فعال رسانه ای و دبیر سابق پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی

کد مطلب 2161739

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =