غیبت خارجی‌های استقلال در تمرین امروز

تمرین امروز تیم فوتبال استقلال در غیاب شش بازیکن خارجی این تیم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بازیکنان خارجی تیم فوتبال استقلال برای دیدار با خانواده‌های‌شان ایران را ترک کرده و قرار بود امروز (جمعه) به کشورمان برگردند، اما تمرین امروز آبی‌پوشان در غیاب آنها برگزار شد.

به گزارش تسنیم، آنتونیو آدان، یاسر آسانی، منیر الحدادی، دوکنز نازون، موسی جنپو و دیدیه اندونگ شش بازیکن خارجی استقلال هستند که در تمرین امروز شرکت نکردند. رستم آشورماتوف مدافع ازبکستانی استقلال اما در مراحل آماده‌سازی این تیم حاضر بود.

ظاهراً این بازیکنان هنوز نتوانسته‌اند بلیت بازگشت به ایران را تهیه کنند و باشگاه استقلال قصد دارد تا امشب زمینه حضور دوباره آنها در کشورمان را فراهم آورد.

جلال‌الدین ماشاریپوف دیگر بازیکن ازبکستانی استقلال به دلیل پارگی رباط صلیبی قرار است زانوی مصدومش را جراحی کند.

تیم استقلال یکشنبه هفته آینده در چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر میزبان تراکتور تبریز خواهد بود. 

۲۵۸ ۲۵۸

کد مطلب 2169763

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین