شناسایی بیش از ۳۶۰۰ بیمار مبتلا به سرطان در غربالگری‌های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رئیس گروه شناسایی و مدیریت بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شناسایی ۳۶۰۰ بیمار مبتلا به سرطان در قالب برنامه‌های غربالگری خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، دکتر بابک اقبالی، با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۳۹۵ تاکنون، ۳۶۷۵ بیمار مبتلا به سرطان از طریق غربالگری‌های حوزه بهداشت شناسایی و برای ادامه درمان به سطوح تخصصی‌تر ارجاع شده‌اند، اظهار کرد: این شناسایی‌ها حاصل اجرای منظم برنامه‌های غربالگری در حوزه‌های مختلف سرطان است.

وی با اشاره به غربالگری سرطان کولون افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۹ هزار و ۵۶۵ مورد غربالگری سرطان کولون انجام شده و از ابتدای سال ۱۳۹۵ تاکنون، ۶۵۱ بیمار در این حوزه شناسایی شده‌اند.

رئیس گروه شناسایی و مدیریت بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حوزه سرطان پستان نیز از ابتدای سال جاری ۱۷۹ هزار و ۷۵۵ مورد غربالگری انجام شده و از ابتدای سال ۱۳۹۵ تاکنون، ۲۷۲۲ بیمار مبتلا به سرطان پستان شناسایی شده‌اند.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های غربالگری سرطان دهانه رحم (سرویکس) گفت: از ابتدای سال جاری ۹۸ هزار و ۱۱۵ مورد غربالگری سرطان سرویکس انجام شده که از ابتدای سال ۱۳۹۵ تاکنون، ۳۰۲ بیمار در این حوزه شناسایی شده‌اند.

دکتر اقبالی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر نقش پیشگیری در کاهش بروز سرطان‌ها خاطرنشان کرد: تغذیه سالم، انجام فعالیت‌های جسمی منظم، دوری از مصرف دخانیات، رعایت بهداشت فردی و پرهیز از مصرف بی‌رویه فست‌فودها نقش تعیین‌کننده‌ای در پیشگیری از ابتلا به بیماری سرطان دارد.

وی در پایان یادآور شد: افراد میانسال و سالمند برای انجام فعالیت‌های جسمی مجاز، حتماً باید با نظر و تحت نظر پزشک معالج اقدام کنند.

کد مطلب 2174441

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین