سردار حسن پور: امنیت محصول خرد جمعی و همراهی همگانی است

فرمانده انتظامی گیلان با تأکید بر اینکه امنیت محصول خرد جمعی و همراهی همگانی است، گفت: امنیت امروز کشور به برکت خون شهدا و همراهی نیروهای مسلح و مردم محقق شده است.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین گیلان، سردار حسین حسن‌پور صبح شنبه با تأکید بر اینکه در آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان قضایی و دادستان نظامی گیلان با خیرمقدم به رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور و هیئت همراه، اظهار کرد: اگر امروز توفیقی در حوزه امنیت وجود دارد، حاصل خرد جمعی و تلاش همگانی همه نیروهای مسلح و دستگاه‌های مسئول است و این موضوع تعارف نیست، بلکه یک واقعیت میدانی است. فرمانده انتظامی گیلان با بیان اینکهامنیت حاصل کار جمعی و همدلی همه ارکان نظام است، گفت: تأمین امنیت بدون همراهی و هم‌افزایی دستگاه‌ها و حمایت مردم به دشواری امکان‌پذیر خواهد بود.

وی افزود: امنیت امروز کشور به برکت خون پاک شهدا و همراهی مردم محقق شده و در شرایطی که جبهه استکبار در برابر جمهوری اسلامی ایران صف‌آرایی کرده است، استمرار این امنیت نیازمند انسجام و پشتیبانی همگانی است. فرمانده انتظامی گیلان با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی، نظامی الهی و متکی به ارزش‌های دینی است، تصریح کرد: همه نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، بسیج و فراجا در کنار دستگاه قضایی و سایر اقشار مردم، پای این نظام ایستاده‌اند و با اقتدار در برابر زورگویی‌ها مقاومت می‌کنند. سردار حسن‌پور خاطرنشان کرد: مسیر عزتمندانه جمهوری اسلامی ایران با اتکا به همین وحدت و همدلی ادامه خواهد داشت و تأمین امنیت پایدار، نتیجه همین همراهی و انسجام است.

کد مطلب 2182023

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =

آخرین اخبار