به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ صادر نشدن ویزای جمعی از اعضای کادرفنی پشتیبانی و اجرایی تیم ملی توسط کشور آمریکا بازتاب زیادی در محافل خبری و جامعه داشته است. این مسئله با واکنش تند فدراسیون فوتبال نیز همراه شد و بیانیه ای را در این خصوص شاهد بودیم.
به نقل از ورزش سه، مجموعه اتفاقات باعث شده تا شایعه کناره گیری ایران از جام جهانی بار دیگر بر سر زبانها بیفتد و برخی رسانهها با استناد به صحبت های قبلی مهدی تاج به این امر پرداختهاند.
امیر مهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال در گفت و گوی امروز خود وقتی با سوالی درباره اینکه چرا با وجود اتفاقات از جام جهانی کنار نمیکشند، تاکید کرد: « این موضوعی است که باید با هماهنگی ارکان ذیصلاح مطرح شد و در حال پیگیری است. به طور کلی فدراسیون فوتبال طبق روال قبلی بحث را پیش برده و اردوها و تدارکات صورت گرفته است، اما شکایتها و دلخوریها یکی دو مورد نیست.»
257 251




نظر شما