تشکیل کارگروه اقتصاد هنر برای توانمندسازی هنرمندان

معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت کارگروه «اقتصاد هنر» در این معاونت گفت: این کارگروه با هدف ارتباط بیشتر با متخصصان، هم‌افزایی امکانات موجود و احصای ظرفیت‌های هنر کشور در حوزه توانمندسازی اقتصاد هنر کشور تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سی و دومین جلسه شورای مدیران معاونت امور هنری یکشنبه (۱۷ خردادماه) با حضور مهدی شفیعی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، و سیدصادق پژمان مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر برگزار شد.

‌در ابتدای این جلسه معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن خوش آمدگویی به مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر اظهارداشت: پیشینه آقای پژمان گواه این است که او از مدیران موفق با رویکرد توجه به اقتصاد هنر است و در زمان حضور آقای پژمان اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است.

مهدی شفیعی تاکید کرد: با توجه به گوناگونی رشته‌های هنری و تعاملات فی مابین معاونت امور هنری و هنرمندان رشته‌های مختلف، نگاه به موضوع اقتصاد هنر با رویکرد تقویت ظرفیت‌ها با هدف بهره‌برداری بیشتر هنرمندان از مواهب اقتصادی فعالیت‌هایشان باید در اولویت باشد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ما فاصله میان حوزه‌های اندیشه و اجرا است، افزود: امروزه علی‌رغم ظرفیت‌های کم نظیر هنر کشور می‌بینیم که توجه به اقتصاد هنر آن چنان که باید شکل نگرفته است.

شفیعی در ادامه از تشکیل کارگروه تخصصی «اقتصاد هنر» در این معاونت خبر داد و گفت: این کارگروه با هدف ارتباط بیشتر با متخصصان، هم‌افزایی امکانات موجود و احصای ظرفیت‌های هنر کشور در حوزه توانمندسازی اقتصاد هنر کشور تشکیل می‌شود و برگزاری این نشست نیز با هدف ایجاد وحدت رویه و هم‌افزایی با موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر انجام می‌شود.

کمک به اقتصاد فرهنگ، هنر و رسانه

مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر نیز در این نشست با اشاره به تدوین سند راهبردی مؤسسه اظهارداشت: پس از بررسی‌های کارشناسی و مطالعه اسناد و پژوهش‌های موجود، مأموریت اصلی مؤسسه بر کمک به اقتصاد فرهنگ، هنر و رسانه متمرکز شده است. بر همین اساس، نظام مسائل این حوزه مورد بررسی قرار گرفت و موضوع تأمین مالی کسب‌وکارهای فرهنگی، هنری و رسانه‌ای به عنوان یکی از مهم‌ترین مسائل شناسایی شد.

پژمان با بیان اینکه بسیاری از فعالان فرهنگی و هنری با مشکلات تأمین سرمایه و سرمایه در گردش روبه‌رو هستند، افزود: مؤسسه در همکاری با نهادهای مالی و بانکی، استفاده از ابزارهای جدید تأمین مالی را در دستور کار قرار داده است.

وی از پیگیری طرح خرید اعتباری آثار هنری با همکاری بانک کارآفرین نیز خبر داد و گفت: این طرح به صورت آزمایشی آغاز شده و در صورت موفقیت، امکان توسعه آن برای گالری‌ها و فعالان این حوزه وجود خواهد داشت.

مدیرعامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر در ادامه به برنامه‌های مؤسسه برای توسعه بازار هنر اشاره کرد و افزود: مذاکراتی با بورس کالا برای عرضه آثار هنری انجام شده است تا زمینه فروش آثار و حضور هنرمندان در بازارهای جدید فراهم شود.

پژمان با تأکید بر آمادگی این مجموعه برای همکاری با بخش‌های مختلف معاونت امور هنری، اظهارداشت: مؤسسه در حوزه‌های تأمین مالی، آموزش، صادرات و پیگیری مسائل سیاستی و قانونی مرتبط با فرهنگ و هنر، آماده همکاری و حمایت از فعالان این عرصه است.

59243

کد مطلب 2230165

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین